venus99 19.02.09, 10:03 platforma zaczyna w tej sprawie dawać ciała.przywrócenie uprawnień człowiekowi który rozwalił służby,kompromituje państwo i wymaga troskliwej opieki lekarskiej to wyjątkowa bezmyślność. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mak67 Re: PO:Macierewicz 19.02.09, 10:12 rozumiem venusa ze jesteście psychiatrą z zawodu. macierewicz jest posłem i głosowało na niego znacznie więcej ludzi niz np. na Czumę. Po wprowadza nowe standardy decydowania przez nią kto ma zasiadać w komisji z innej partii. Wypisz wymaluj mentalność PZPR Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: PO:Macierewicz 19.02.09, 10:15 PiS narzucał PO żeby pozbyła się Palikota z komisji sejmowej. To są nowe standardy PiS w sprawie decydowania kto z partii rządzącej ma zasiadać w sejmowej komisji. A poza tym Maciarewicz reprezentuje Układ polityczno-medialno- biznesowo-specsłużbowy przed którym ostrzegał prezes Kaczyńśki. Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: PO:Macierewicz 19.02.09, 10:18 choroba Macierewicza jest tak zaawansowana,że nawet pobieżne oględziny wskazują na ostry stan paranoiczny Macierewicza.ilość osób głosujących na to indywiduum wystawia fatalne świadectwo warszawiakom.co mnie obchodzi Czuma-chodzące nieszczęście i wyjątkowa miernota nawet na tle pisuarów. gdyby kandydaci na posłów mieli obowiązek przedstawiania zaświadczeń o swoim zdrowiu psychicznym to przecież Macierewicz(i nie tylko on) nigdy w zyciu nie skalałby sejmu swoją obecnością. Odpowiedz Link Zgłoś
mak67 Re: PO:Macierewicz 19.02.09, 10:24 Rozumiem, że ukończyłeś skrócone kursy psychiatrii w GW. Na marginesie czy Niesiołowski jest wg ciebie zdrowy na głowę Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: PO:Macierewicz 19.02.09, 10:28 biedny maczku-ty niczego nie rozumiesz.ty jesteś jak pies Pawłowa.i nic poza tym. Odpowiedz Link Zgłoś
mak67 Re: PO:Macierewicz 19.02.09, 10:37 jak pytanie niewygodne to brak odpowiedzi. Generalnie nie jestem fanem Macierewicza ale opinia psychiatry amatora po kursach z GW nic dla mnie nie znaczy. Zadziwiajace ze znaczny procent chorych umysłowo uważa sie za normalnych a otaoczenie uważa za chorych. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: PO:Macierewicz 19.02.09, 10:52 Dlatego 1normalnyczlowiek ma nick taki a nie inny. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Jak Macierewicz? 19.02.09, 11:54 mak67 napisał: > jak pytanie niewygodne to brak odpowiedzi. Generalnie nie jestem > fanem Macierewicza ale opinia psychiatry amatora po kursach z GW nic > dla mnie nie znaczy. Zadziwiajace ze znaczny procent chorych > umysłowo uważa sie za normalnych a otaoczenie uważa za chorych. Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: PO:Macierewicz 19.02.09, 13:48 i to jest typowy przypadek Macierewicza.wszędzie spiski,agenci, KGB,Moskwa i w tym całym bałaganie jeden Macierewicz jak mu się wydaje normalny.a tu okazuje sie,że schizofrenik.aczkolwiek muszę przyznać,że na kursach Naszego Dziennika sugerowano,że to czasami człowiek zdrowy. ale deklarację,że nie jesteś fanem Macierewicza przyjmuję pozytywnie. Odpowiedz Link Zgłoś
diabetyczka Nowa twarz PiSu - Maciarewicz 19.02.09, 10:21 Jak Jarosław K. i jego brat bliźniak Lech K. mogą mówić o przemianach w PiSie, lansując jako nową twarz partii - starą, obleśną gębę Maciarewicza? Jeśli bliźniacy K. nie dostrzegają, że jest to facet obłąkany - to znaczy, że mają ku temu jakieś skłonności i powody. Jak mam im wierzyć, że w PiSie coś drgnęło? I oni chcą powrócić do władzy w IV RP? Może im bliżej do Tworek? Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: PO:Macierewicz 19.02.09, 12:09 venus99 napisał: > platforma zaczyna w tej sprawie dawać ciała.przywrócenie uprawnień > człowiekowi który rozwalił służby,kompromituje państwo i wymaga > troskliwej opieki lekarskiej to wyjątkowa bezmyślność. Zamiast sprawdzic dlaczego on nadal ma dostep do "tajnej wiedzy" chca mu przywrocic certyfikat. Skandal. Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski POsr....cy to miękkie wacki. Najpierw wystraszyli 19.02.09, 12:37 się Mariuszka K., póżniej abp. Pierdzionka, a teraz tego paranoika. Odpowiedz Link Zgłoś