Dodaj do ulubionych

Prezes kontra dziennikarze

19.02.09, 17:48
czysta propaganda GW odrzuca smrodem na kilometr, zrozpaczona brać wyborcza nie wie czego się przyczepić to się napociła i coś wymąciła. I aby wzmocnić efekt ideotwórczego artykułu dodano równie zatrważająco słuszne i wstrząsająco śmieszne rysunkowe wypociny. A teraz redaktor naczelny GW w poczuciu dobrze spełnionej misji, niech biegnie do Donia Tusia to go może ten w nagrodę podrapie po pleckach. amen.
Obserwuj wątek
    • cillian1 Re: Prezes kontra dziennikarze 19.02.09, 17:54
      no cóż, najłatwiej się śmiać z głupka i głąba ;)
    • intel-e-gent Re: Prezes kontra dziennikarze 19.02.09, 17:55
      Oj, czepiacie się Jarka. A może on chciał pokazać jaki potrafi być "treściwy" i lakoniczny? ;)

Lewy Sierpowy - lewicowy punkt widzenia
      lewysierpowy.blox.pl
    • magnat.olejowy maska definitywnie spadła 19.02.09, 18:37
      Maska definitywnie spadła. Dwa tygodnie wytrzymał :))
    • jan422 Re: Prezes kontra dziennikarze 19.02.09, 18:50
      Z Jarkiem sprawa beznadziejna, Jest on gwarantem, że PiiS prędko do władzy nie wróci. I jest to jego cenna cecha.
    • toksol Re: Prezes kontra dziennikarze 19.02.09, 19:01
      Ciekawy pomysł JK - pokazywać dziennikarzom że ma się ich w d..., i jednoczesnie dziwic się, że oni mu w d... sami nie chcą włazić?!
    • jedynymaria Re: Prezes kontra dziennikarze 19.02.09, 21:05
      Panie Jaroslawie mam nadzieje ze to juz KONIEC.Tylko co z tymi przydupasami co tak Pana lizali
    • trzymilionowy.post Prezes kontra dziennikarze :-))) 19.02.09, 21:50
      Nie nowego otwarcia tylko "nowej ucieczki" :-)
    • port.bankok Re: Prezes kontra dziennikarze 19.02.09, 22:06
      Skoro nie można agresywnie bo tak się umówili to nagle nie ma o czym mówić. Pokazuję to możliwości werbalne tego pana, skoro nie można doj...ać to 2 minuty i po przemowie.
      acoustic.pl
    • rorkdcr Re: Prezes kontra dziennikarze 19.02.09, 23:48
      "Ja wiem, polokoktowcy nas nie kochają. Ale my ich będziemy tak długo kochać, aż oni nas wreszcie pokochają." ? Nadszyszkownik Kilkujadek, Kingsajz (1987)

Zamiast "polokotowców" wstawcie "ludzie", i będziecie mieli nową politykę pis ;D.Ciekawe ile Jaruś będzie trzymał język na wodzy.
    • jami8 Re: Prezes kontra dziennikarze 20.02.09, 00:10
      Szanowna Gazeto,
      ja też nie jestem fanem pana Kaczyńskiego, ale zachowajmy uczciwość.

Piszecie, że powiedział on: "Jeśli zły język będzie używany przez innych, to my go nie będziemy używać" co brzmi rzeczywiście głupio.

Ale w nagraniu wyraźnie słychać:
      "Nawet jeśli zły język będzie używany przez innych, to my go nie będziemy używać".

No i nie wiem, czy wynika to ze zwykłej nieuczciwości, czy nienawiść dziennikarzowi słuch odebrała.
    • tles10 Re: Prezes kontra dziennikarze 20.02.09, 16:40
      do jami8: ci z GW tak mają
    • henyk Re: Prezes kontra dziennikarze 21.02.09, 17:27
      Co by nie mówić, Jaro oddala się od władzy na którą choruje na własne życzenie. Najpierw idiotycznymi spotami w TV i PR (za nasze pieniądze) ogłupia naród a teraz błaźni się swoim zachowaniem i wypowiedziami. Zresztą, niech robi i mówi co chce, byle nie trwonił naszych pieniędzy (czego mu nie daruję), bo i tak na marne idą te zabiegi. Naród nie taki głupi i niepamiętliwy jak mu się wydaje. I to by było na tyle.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka