sonqo Boże uchowaj !! 06.03.09, 09:01 Ona nadaje się co najwyżej do miotły, co by na niej latać Odpowiedz Link Zgłoś
refio Fotyga ma szansę zostać ambasadorem RP przy ONZ 06.03.09, 09:05 Znowu będzie wesoło Odpowiedz Link Zgłoś
grzyb_torunski Sikorski oszalał ? taki kocmołuch na placówce !!!? 06.03.09, 09:08 Fotyga, to kompletne DNO ! Odpowiedz Link Zgłoś
loppe niski poziom kulturalny sprzeciwu wobec 06.03.09, 09:14 decyzji pana ministra Sikorskiego Odpowiedz Link Zgłoś
phlora Polska traci szansę 06.03.09, 09:26 A nie może iść na wcześniejszą emeryturę, (jeśli nie na normalną) skoro nie ma za co żyć? Można jej wypłacać nawet potrójne świadczenie kompensacyjne, a i tak straty dla Polski byłyby nieporównywalnie mniejsze niż gdyby została tym ambasadorem. Odpowiedz Link Zgłoś
alka.modesta Re: Polska traci szansę 07.03.09, 17:45 niech idzie gdziekolwiek... byleby tylko nas nie reprezentowala... Odpowiedz Link Zgłoś
kuwakaztanowa Fotyga ma szansę zostać ambasadorem RP przy ONZ 06.03.09, 09:26 Sugeruję nie ONZ lecz Gabon Odpowiedz Link Zgłoś
bemowiak2008 Brawo PO!!To te wasze doswiadczone kadry i nowy st 06.03.09, 09:26 yl rzadzenia:)))) Buhahaha!!! Wyborcy sa z Was dumni!! Odpowiedz Link Zgłoś
jana51 Fotyga ma szansę zostać ambasadorem RP przy ONZ 06.03.09, 09:44 Wdeptując w glebę tę damę o nienachalnej zgoła urodzie i takimż intelekcie zdajecie mi się być ludźmi dość bezdusznymi - miejcie litość, okażcie trochę serca i nie odmawiajcie zapracowanym urzędnikom oenzetowskim tych paru chwil rozrywki, jakich niewątpliwie pani Fotyga im dostarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
hotham PO i PIS nienawidza sie do bolu!! Ale dla slotkow 06.03.09, 09:47 uprawiaja polityke milosci. Co za ohyda i przewrotnosc. Odpowiedz Link Zgłoś
zbujowachata Fotyga ma szansę zostać ambasadorem RP przy ONZ/Cz 06.03.09, 09:48 Czy to wołanie na puszczy - ludzie zróbcie coś czy znowu bedziemy co jakiś czas oglądać tą zgorzkniąłą maskę - a było tak dobrze ostatnie kilka miesięcy. Nie dajmy się zwariować to my społeczeństwo jesteśmy wolnymi ludżmi - czy ktoś naprawdę tego chce ?????? Old Hors. Odpowiedz Link Zgłoś
igel1 Leppera i girtycha tez na ambasadorow !!! 06.03.09, 09:49 No to bedziemy musieli sie znowu wstydzic,,dajcie jeszcze Leppera i Giertycha na podobne stanowiska i bedziemy znowu "gasic swiatlo " ostatni...WSTYD !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bergman1 nasze lotniskowce i jastszembie już tankują! 06.03.09, 09:50 ale będzie ubaw znowu. Odpowiedz Link Zgłoś
halszka49 Fotyga ma szansę zostać ambasadorem RP przy ONZ 06.03.09, 09:53 A jakąż to łaskę robi L.Kaczyński popierając kandydaturę R.Sikorskiego na szefa NATO? To zaszczyt dla naszego kraju.To potwierdza fakt że facet jest z innej planety.Swoją drogą może zastanowić się czy nie ma możliwości wyciągnąć konsekwencji wobec wrogiej nam postawy Kaczyńskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
kwirszyll Fotyga ma szansę zostać ambasadorem RP przy ONZ 06.03.09, 09:54 Tak trudno nie zauwazyc, ze te miny to ona ma glupie, glupiutkie. Odpowiedz Link Zgłoś
gklej Re: Fotyga ma szansę zostać ambasadorem RP przy O 06.03.09, 10:13 płakać się chce, ratujcie nasz Kraj, szkoda,że nie mam takich pleców, mam syna wyszkształconego, może by miał szansę, biegle język angielski zna. Odpowiedz Link Zgłoś
ak8131 GWno donosi: Najwieszymi wrogamim Polski sa Polacy 06.03.09, 10:02 Szczegoly w dzisiejszym internetowym wydaniu Rzeczpospolitej. Odpowiedz Link Zgłoś
jan12121 Fotyga ma szansę zostać ambasadorem RP przy ONZ 06.03.09, 10:09 No nieeeee, tego za wiele. Platformo - tracisz zwolennika! To jeszcze mało było wstydu dla Polaków? Odpowiedz Link Zgłoś
mer-llink Jaki interes załatwia pan Sikorski? Brudny. 06.03.09, 10:19 Trzy razy NIE w odpowiedzi na szalony pomysł p. Sikorskiego. W żadnym razie! Jaki handel pan Sikorski uprawia promując panią Fotygę? Odpowiedz Link Zgłoś
zojek2 Re: Jaki interes załatwia pan Sikorski? Brudny. 06.03.09, 14:42 Jaki handel pan Sikorski uprawia promując panią Fotygę? Wyjasniam: skoro p. Sikorski juz raz przeszedl z PiSu do PO, to niewykluczone ze "zdezertuje" raz kolejny. A gdyby do szefostwa w NATO jednak nie dojdzie - i ja nie uwazam, ze Niemcy, Francja i inne kraje Europy Zachodniej przychylniej nastawione do Rosji do tego dopuszcza - , to mozliwa konkurentka na obsadzenie fotelu ministra spraw zagranicznych w przyslym rzadzie pisowskim jest usunieta na daleka placóweczke. Albo wszystko na odwrót: Fotyga znow ministrem, a zato Sikorski ambasadorem w NY. Bo fakt ze PO zmarnuje swoje poparcie, to jest dla mnie oczywisty. Odpowiedz Link Zgłoś
lingoo "Daj drugą szansę sprawnym intelektualnie inaczej" 06.03.09, 10:21 taką fundację powinni założyć, tylko dlaczego znowu ma się wstydzić cały kraj? czy już na prawdę nie ma nikogo kto by nie miał problemów z wyrażaniem własnych myśli nawet w ojczystym języku? Odpowiedz Link Zgłoś
czarek47 Nie !! nie zgadzam sie, ona skompromituje Polske!! 06.03.09, 10:29 mialem nadzieje, ze na dobre pozbylismy sie tej miernoty z polityki; ta kaleka jak sie usmiecha to nie wiadomo, czy bola ja zeby czy wlasnie zrobila @#pe. czy to cena przezia za poparcie Sikorskiego na szefa NATO? Odpowiedz Link Zgłoś
niepopis Re: Nie !! nie zgadzam sie, ona skompromituje Pol 06.03.09, 10:41 widocznie Sikorski w swoich poglądach aż tak bardzo się nie różni od Fotygi. chyba jednak PO to jest PIS bis light Odpowiedz Link Zgłoś
wyksztalciunio Fotyga ma szansę zostać ambasadorem RP przy ONZ 06.03.09, 10:37 A ja sądziłem,że zostanie ambasadorem w ...Gabonie. Co na to Prezes ? Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Fotyga i PO 06.03.09, 10:46 co za dno moralne.PO sprostytuwała się ostatecznie.nie maja szczęścia do kobiet jak nie Jarucka to Fotyga.skąd to zamiłowanie do kurestwa? Odpowiedz Link Zgłoś
jotka24 GABON czeka 06.03.09, 11:08 Wysoka rada Gabonu wita Ekscelencje Fatyge. szykujemy miejsce na Palmie. Polaczone chory orkiestr małpich juz sie ucza hymnu. Wreszcie nadchodzi, Fatyga, znana Gwiazda Wszechswiata ! I my ja zobaczymy !!! Odpowiedz Link Zgłoś
velvet_demon Ale ludzie... 06.03.09, 11:10 Ale ludzie o co ten płacz? ONZ to kostnica polityczna. Nikt się nie liczy z tą organizacją i tak jest już od dziesięcioleci. Tak jak z Fotygą i jej szefem Kaczyńskim Lechem. To dla niej świetne miejsce. Zniknie z radaru na wieki wieków amen. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewiznie Fotyga do Gabonu,ma pilnowac interesów Kaczynskich 06.03.09, 11:11 Kaczynscy mają w Gabonie plantacje orzeszków ziemnych... Odpowiedz Link Zgłoś
gregrenata Fotyga ma szansę zostać ambasadorem RP przy ONZ 06.03.09, 11:15 Kruk, krukowi oka nie wykole. Odpowiedz Link Zgłoś
bagarmosen Fotyga ma szansę zostać ambasadorem RP przy ONZ 06.03.09, 11:23 o jezuuuuuuu!!!!!!!!!!golym okiem widac ty mnie a ja ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
azeta7 Kompromitacja Tuska !!! 06.03.09, 11:24 Panie Premierze, coraz mniej i mniej popieram to co robi PO. Jak można lansować Fotygę, która została wyśmiana porzez media, społecześtwo, zagranicę!!! Pamiętamy jej tandetne wypowiedzi, niedźwiedzie tańce i pełne nienawiści do Pana i PO teksty. To Pana KOMPROMITACJA !!! Odpowiedz Link Zgłoś