Gość: Patriota IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.01, 15:27 Tak, to dla mnie pryszcz czy zamordowano 400 czy 1600 Żydów. Popierali czerwoną dzicz i za to zginęli. Nie ma dla nich usprawiedliwienia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Radek Re: TAK, TO DLA MNIE PRYSZCZ. IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.01, 17:45 Racja, popieram. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Europa Re: TAK, TO DLA MNIE PRYSZCZ. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.06.01, 20:02 Gość portalu: Radek napisał(a): > Racja, popieram. To jest nas trzech. Popieram zawsze i wszędzie walkę o wolność i niepodległość naszej Ojczyzny. Żydzi bójcie się! Gross zrobił wam niezłą robotę. Świadomość społeczna rośnie w zastraszającym tempie o waszej podłości, rasiźmie i komuniźmie, jakie siłą i terrorem wprowadzacie tam gdzie się pojawiacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gibki Re: TAK, TO DLA MNIE PRYSZCZ. IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 10.06.01, 20:04 a dla mnie to przyszcz czy Polska bedzie rozgrabiona przez NIEMCOW czy ROSJAN bo gdy widze takich idiotow jak wy to sadze ze juz niedlugo bedzie kolejny rozbior i zadne NATO nie pomoze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Europa Re: TAK, TO DLA MNIE PRYSZCZ. IP: *.unregistered.formus.pl 11.06.01, 13:25 Gość portalu: gibki napisał(a): > a dla mnie to przyszcz czy Polska bedzie rozgrabiona przez NIEMCOW czy ROSJAN > bo gdy widze takich idiotow jak wy to sadze ze juz niedlugo bedzie kolejny > rozbior i zadne NATO nie pomoze Uważasz że przyczyniamy się do rozbioru Polski? Wyjaśnij proszę tą głęboką myśl. Co proponujesz w takim razie robić? Konkretnie proszę. Podziel się z nami swoimi pomysłami obrony polskiego narodu, gospodarki i suwerenności. Czekam na konkrety! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maurycy Re: TAK, TO DLA MNIE PRYSZCZ. IP: *.jeleniag.sdi.tpnet.pl 11.06.01, 01:46 Dla mnie to też pryszcz, aby eksterminować takich idiotów, ale bedą bardziej humanitarni niż ci wszyscy PATRIOCI i oszcżędzę wasze żony i dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Indris Re: propozycja IP: *.ibspan.waw.pl 11.06.01, 15:13 Gość portalu: Patriota napisał(a): "Tak, to dla mnie pryszcz czy zamordowano 400 czy 1600 Żydów. Popierali czerwoną dzicz i za to zginęli. Nie ma dla nich usprawiedliwienia." Wiesz chyba, że przy ekshumacji odnaleziono szczątki niemowląt. Proponowałbym więc zmianę nicka. Ten, którego używasz obraża pojęcie patriotyzmu i uczciwych patriotów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patrota Re: propozycja IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 11.06.01, 20:20 A żydokomuna nie mordowała niemowląt? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maurycy Re: propozycja IP: *.jeleniag.sdi.tpnet.pl 12.06.01, 01:38 Aleksander Macedoński i jego tatuś Filip mordowali niepełnosprawnych, by mieć idealne społeczństwo. W KCetach dzieci so mogły przejśc pod poprzeczką szły do gazu. Proponuje obowiązkową labotomię dla kretynów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyoni Re: propozycja IP: *.ipt.aol.com 13.06.01, 07:12 mysle , ze i ta propozycja pana, Panie Maurycy - pana rowniez dotyczy, bo inaczej by pan tego nie napisal w tak naukowy sposob, powolujac sie na historie, mysle ze do przyglupow Pan nie nalezysz. Po stylu porownawczym wolalbym Pana Panie Maurycy do tych ostatnich zaliczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patriota Re: propozycja IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 13.06.01, 16:17 Panie Maurycy, jak nastąpiła zbrodnia, to musi nastąpić kara. Żydzi z Jedwabnem i innych miasteczek na Kresach wspomagali Sowietów. Spotkała ich za to szłuszna kara. Porównywanie tego aktu sprawiedliwości do okropności nazizmu to nieporozumienie. Mam nadzieję, że pan to zrozumie, Panie Maurycy. Odpowiedz Link Zgłoś
violalask Re: TAK, TO DLA MNIE PRYSZCZ. 13.06.01, 11:34 Gość portalu: Patriota napisał(a): > Tak, to dla mnie pryszcz czy zamordowano 400 czy 1600 Żydów. Popierali czerwoną > > dzicz i za to zginęli. Nie ma dla nich usprawiedliwienia. Brawo! Jak przystało na prawdziwego Polaka Katolika! Chrześcijaństwo przedniej próby! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Indris Re: okoliczności łagodzące Patrioty IP: *.ibspan.waw.pl 13.06.01, 18:03 "Patriota" sugeruje wprawdzie swoim nickiem, że jest Polakiem, ale miał tyle resztek poczucia przyzwoitości, że nie deklarował swojego katolicyzmu. Ale jeżeli nawet nim jest, to jego "wypowiedź" NIE jest świadectwem katolicyzmu, tylko zbydlęcenia. Wśród SS-manów też byli katolicy, ale nikt nie ocenia katolicyzmu w/g nich. Odpowiedz Link Zgłoś