zapijaczony.ryj 01.04.09, 08:17 Czy pREzio zafunduje nam znów jakiś obciach, czy uda mu się obciachu uniknąć? Ps. A moze ktoś wie po co On tam leci? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iza.bella.iza Re: Robimy zakłady? 01.04.09, 08:52 A niech sobie robi, byleby obaj stali koło siebie na tych fotkach:) Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Robimy zakłady? 01.04.09, 08:41 zapijaczony.ryj napisał: > Ps. A moze ktoś wie po co On tam leci? oczywiscie, ze wiem chce pokazac sobie i bratu, ze jest WAZNY ech, te kompleksy.... Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony-ryj Re: Robimy zakłady? 01.04.09, 08:46 scoutek napisała: > zapijaczony.ryj napisał: > > Ps. A moze ktoś wie po co On tam leci? > > oczywiscie, ze wiem > chce pokazac sobie i bratu, ze jest WAZNY > ech, te kompleksy.... www.youtube.com/watch?v=rfCTtPXnNBc Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Robimy zakłady? 01.04.09, 10:42 A jednak > sadysta! :))) ps. poczta :p Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Robimy zakłady? 01.04.09, 10:41 Stawiam dzioby przeciwko piszczkom, że coś uda sie Panu pRezydĘtu sss... przyprawić! ;) ps. poczta :p Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony-ryj Re: Robimy zakłady? 01.04.09, 13:20 ave.duce napisała: > Stawiam dzioby przeciwko piszczkom, że coś uda sie Panu pRezydĘtu sss... > przyprawić! ;) > > ps. poczta > > :p A potem "uroczyście przysięgnie",ze tego nie zrobił. Tylko kilkanaście milionów widzów przed telewizorami za duzo jabłek zjadło i mu wmawiają coś czego nie zrobił Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: No to po Baraku :/ 01.04.09, 10:43 Nikt nas nie przekona ... ;) ps. poczta :p Odpowiedz Link Zgłoś
republika.republika Re: Robimy zakłady? 01.04.09, 10:31 zapijaczony.ryj napisał: > Ps. A moze ktoś wie po co On tam leci? Początkowo miał nie lecieć, bo liczył na spotkanie z Obamą na szczycie NATO. Ponieważ nie udało się tego załatwić postanowił się podczepić pod wyjazd Tuska. Kamiński łże jak Kownacki. Ustalenia były. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Robimy zakłady? 01.04.09, 10:46 www.tvn24.pl/12690,1593389,0,1,sikorski-zaskoczony-decyzja-kaczynskiego,wiadomosc.html ps. poczta :p Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony-ryj myślę, ze sam LK jest nie mnie zaskoczony 01.04.09, 13:57 ave.duce napisała: > www.tvn24.pl/12690,1593389,0,1,sikorski-zaskoczony-decyzja-kaczynskiego,wiadomosc.html > ps. poczta > > :p Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: myślę, ze sam LK jest nie mnie zaskoczony 01.04.09, 15:14 zapijaczony-ryj napisał: > ave.duce napisała: > > > www.tvn24.pl/12690,1593389,0,1,sikorski-zaskoczony-decyzja-kaczynskiego,wiadomosc.html > > ps. poczta > > > > :p > I to zaskoczenie mu nie minie aż do momentu, kiedy sie okaże, że nikt na niego nie czeka ;) ps. zapijaczony.ryj > poczta! :p Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony-ryj Re: Robimy zakłady? 01.04.09, 13:39 republika.republika napisała: > zapijaczony.ryj napisał: > > Ps. A moze ktoś wie po co On tam leci? > > Początkowo miał nie lecieć, bo liczył na spotkanie z Obamą na szczycie NATO. > Ponieważ nie udało się tego załatwić postanowił się podczepić pod wyjazd Tuska. > Kamiński łże jak Kownacki. Ustalenia były. > najwyższy autorytet łże przed kamerami,jego brat na kazdym kroku, to czemu jego pracownicy mieli by sie wyłamywać Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: Robimy zakłady? 01.04.09, 10:33 Jeżeli już tam dotrze, co przy jego spóźnialstwie i pechu jest mocno wątpliwe, to nic się nie będzie dzialo. Tusk nie chce głupot na pokaz. Poza tym, Sikorski wszystko obgada w Strasburgu z Clintonową. Może być tak, że najpierw pięć minut dla Kaczusia, a potem 25 minut dla Tuska z Sikorskim. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Robimy zakłady? 01.04.09, 10:36 > Może być tak, że najpierw pięć minut dla Kaczusia, a potem 25 minut > dla Tuska z Sikorskim. Na zrobienie zdjecia z Obama 5 min to powinno wystarczyc. :p Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Robimy zakłady? 01.04.09, 10:48 O ile najpierw Pan pRezydĘt nie zaplącze się w coś, np., w swoje łapki ;) ps. poczta :p Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony-ryj Re: Robimy zakłady? 01.04.09, 14:20 pies_na_czarnych napisała: > > Może być tak, że najpierw pięć minut dla Kaczusia, a potem 25 minut > > dla Tuska z Sikorskim. > > Na zrobienie zdjecia z Obama 5 min to powinno wystarczyc. :p > > > No nie wiem, bo trzeba strzelić ze dwadzieścia, zeby jedno się nadawało do publikacji Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Robimy zakłady? 01.04.09, 10:47 5 minut, czyli... niecałe 1,5 minuty, licząc Baraka i tłumaczy ;) ps. poczta :p Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Robimy zakłady? 01.04.09, 10:55 ave.duce napisała: > 5 minut, czyli... niecałe 1,5 minuty, licząc Baraka i tłumaczy ;) > Moze znowu Kaczus sie spozni :p Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Robimy zakłady? 01.04.09, 11:03 Pewnie zapomni wziąć ze sobą "idioten camery" ;) :p Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Robimy zakłady? 01.04.09, 13:35 Nie chce mi sie wierzyc, zeby do Obamy nie docieralo to, co dociera do nas. A skoro dociera, to po cholere mu robic sobie obciach przed swiatem? Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony-ryj Re: Robimy zakłady? 01.04.09, 14:07 haen1950 napisał: > Jeżeli już tam dotrze, co przy jego spóźnialstwie i pechu jest mocno > wątpliwe, to nic się nie będzie dzialo. Tusk nie chce głupot na > pokaz. > > Poza tym, Sikorski wszystko obgada w Strasburgu z Clintonową. > > Może być tak, że najpierw pięć minut dla Kaczusia, a potem 25 minut > dla Tuska z Sikorskim. Ponowię pytanie. To po co tam leci? Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Brat mu kazał! 01.04.09, 14:16 zapijaczony-ryj napisał: > haen1950 napisał: > > > Jeżeli już tam dotrze, co przy jego spóźnialstwie i pechu jest mocno > > wątpliwe, to nic się nie będzie dzialo. Tusk nie chce głupot na > > pokaz. > > > > Poza tym, Sikorski wszystko obgada w Strasburgu z Clintonową. > > > > Może być tak, że najpierw pięć minut dla Kaczusia, a potem 25 minut > > dla Tuska z Sikorskim. > > Ponowię pytanie. > To po co tam leci? Odpowiedz Link Zgłoś
a.adas Re: Robimy zakłady? 01.04.09, 15:15 Obawiam się, że spotkać się z Murzynkiem Bambo Odpowiedz Link Zgłoś