Gość: zyga IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.02.01, 17:00 Ciekaw jestem czy redakcja analizuje listy FORUM. Moze ktos z GW cos na ten temat powie. Bo to nie jest przypadek ze ludzie tu wymieniaja poglady. Oprocz wyjatkow to sympatycy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rosomak Re: Czy GW czyta forum? 01.03.01, 14:13 Uważam , iż tak. Lektura listów na pewno dała by , dziennikarzom tej gazety , wielu tematów do napisania świetnych artykułów . Po za tym jest to równiez swoisty rodzaj sondy nastrojów i opini , a także zainteresowań wśród użytkowników forum. Zakładam , że 80% piszących jest również czytelnikami Wyborczej , czego na miejscu pana Michnika , raczej bym nie lekce ważył. Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Czy GW czyta forum? 01.03.01, 18:43 Ja jestem wiernym czytelnikiem GAZETY. Darze duzä sympatiä Pana ADAMA MICHNIKA -i to jest röwniez powöd ,ze czytam GAZETE. Pozdrawiam radca Odpowiedz Link Zgłoś
grogreg Re: Czy GW czyta forum? 08.03.01, 09:50 Na dowod tego ze forum jest przez administratora czytane mozna przytoczyc znikniecie watku obrazajacego Papierza. Autor zamiescil co najmniej niezmaczny i prowokujacy tekst na ktory dostal nie mniej wulgarne odpowiedzi, moja tez. Usuniecie tego uwazam za sluszne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MichalP Re: Czy GW czyta forum? IP: *.gazeta.pl 09.03.01, 22:56 Oczywiscie, sami z niego korzystamy, namiętnie szukając sposobu, aby w adresie nie było widać "*.gazeta.pl" :-) Bardzo ciężko przeżyliśmy konieczność skasowania forum (tego wyjątkowo niesmacznego o papieżu). Nie zamierzamy robić tego typu rzeczy poza absolutnie wyjątkowymi przypadkami. Często miło jest przeczytać nawet baaaardzo krytyczne uwagi :-) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hanka Przekażcie Panu Michnikowi słowa sympatii i uznani IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 22.03.01, 21:31 Nawet człowiekowi tak nieugietemu jak Pan Michnik musi być trudno pod obstrzałem niesprawiedliwych, niemerytorycznych i wielokrotnie krzywdzących i obraźliwych słów. Jeśli ktoś z gw przeczyta ten list proszę - przekażcie Panu Michnikowi przy okazji,że dla mnie i dużego grona moich przyjacół to człowiek bohaterski i mądry.Kochamy Cię Adamie i nigdy nie zapomnimy, co zrobiłeś dla Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Przekażcie Panu Michnikowi słowa sympatii i uznani 22.03.01, 22:14 Gość portalu: hanka napisał(a): > Nawet człowiekowi tak nieugietemu jak Pan Michnik musi być trudno pod > obstrzałem niesprawiedliwych, niemerytorycznych i wielokrotnie krzywdzących i > obraźliwych słów. Jeśli ktoś z gw przeczyta ten list proszę - przekażcie Panu > Michnikowi przy okazji,że dla mnie i dużego grona moich przyjacół to człowiek > bohaterski i mądry.Kochamy Cię Adamie i nigdy nie zapomnimy, co zrobiłeś dla > Polski. Ja tez przyläczam sie do Pozdrowien przeslanych przez Paniä Hanie. pozdrawiam radca Andrzej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Re: Czy GW czyta forum? IP: *.katowice.ppp.tpnet.pl 22.03.01, 22:18 Zniknął też wątek dotyczący patriotyzmu, choć mam wrażenie, że pomimo dość wysokiej temperatury dyskusji, nikogo nie obrażał. A może się mylę... Odpowiedz Link Zgłoś