superspec 02.05.09, 09:33 PO stoczniowcow. SLD rownież nie jest bez win w tym zakresie. Czym więc te partie się rożnią? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
scoutek Re: PiS biło pielęgniarki 02.05.09, 09:34 superspec napisał: > PO stoczniowcow. SLD rownież nie jest bez win w tym zakresie. Czym > więc te partie się rożnią? kurduplami, znaczy tfu! przywodcami Odpowiedz Link Zgłoś
superspec Ci przywodcy to wydają mi się sługami kapitału. 02.05.09, 10:10 Rożnic zbyt wielkich więc nie ma moim zdaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
wkkr Re: Ci przywodcy to wydają mi się sługami kapitał 02.05.09, 10:26 superspec napisał: > Rożnic zbyt wielkich więc nie ma moim zdaniem. =========== Nie odrózniasz kobiet od facetów? Odpowiedz Link Zgłoś
superspec Jestem zwolennikiem rownouprawnienia więc takich 02.05.09, 10:33 rożnicowań nie robię. Odpowiedz Link Zgłoś
wkkr no więc wszyscy wszystkich równo leją 02.05.09, 10:35 weź pod uwagę, że świat pracy jest pałowany a świat kapitału sadzany do więzień. Choćby niejaki Kluska. Chciałbyć by kapitalistów pałowano a robotnikow sadzano do więzień? Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: Marzy mi się bezklasowe i bezpaństwowe 02.05.09, 10:45 superspec napisał: > społeczeństwo. oraz bezpłciowe, jak rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
superspec Bezpłciowe społeczeństwo jest możliwe 02.05.09, 14:38 dzięki transhumanizmowi. pl.wikipedia.org/wiki/Transhumanizm Odpowiedz Link Zgłoś
michal00 Re: Starasz się ośmieszyć moje poglądy? /nt 02.05.09, 10:53 sam sie osmieszasz poczynajac od tego, ze "PiS bilo pielegniarki", a konczac na postulacie bicie wszystkich "po rowno". :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: Marzy mi się bezklasowe i bezpaństwowe 02.05.09, 13:32 Czyli pracowanie za i na leniów? Na drzewko, kolego. Odpowiedz Link Zgłoś
superspec Człowiek to istota społeczna. 02.05.09, 14:53 www.sciaga.pl/tekst/16448-17-czlowiek_jako_istota_spoleczna Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: Jestem zwolennikiem rownouprawnienia więc tak 02.05.09, 10:39 To podobnie jak posłanka Szczypińska. Po co podpaski protestującym pielęgniarkom, skoro nie dostawali ich ani górnicy, ani stoczniowcy. Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: PiS biło pielęgniarki 02.05.09, 09:35 PiS zaatakowało kobiety.damscy bokserzy. Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: PiS biło pielęgniarki 02.05.09, 09:35 Może tym, że PO i SLD leje facetów, a PiS niekoniecznie? Odpowiedz Link Zgłoś
wkkr Re: PiS biło pielęgniarki 02.05.09, 10:25 superspec napisał: > PO stoczniowcow. SLD rownież nie jest bez win w tym zakresie. Czym > więc te partie się rożnią? =============================== Czy naprawdę nie widzisz różnicy pomiędzy nawalanką ze stoczniowcami a biciem pielęgniarek? Odpowiedz Link Zgłoś
ayran a widziałeś te pielęgniary? 02.05.09, 10:29 ... jak je przyjął Pan Premier Kaczyński? Jaki malutki był przy nich? Odpowiedz Link Zgłoś
wkkr Re: a widziałeś te pielęgniary? 02.05.09, 10:30 ayran napisał: > ... jak je przyjął Pan Premier Kaczyński? Jaki malutki był przy nich? =========== Ale to nie była wina pielęgniarek..... Odpowiedz Link Zgłoś
elementabtypisowski Re: a widziałeś te pielęgniary? 02.05.09, 10:31 pielęgniarki nie atakowały policji Odpowiedz Link Zgłoś
superspec Pielęgniarki i stoczniowcy to przedstawiciele 02.05.09, 10:31 świata pracy zaś PiS SLD i PO to obrońcy kapitału. Odpowiedz Link Zgłoś
wkkr Re: Pielęgniarki i stoczniowcy to przedstawiciele 02.05.09, 10:33 superspec napisał: > świata pracy zaś PiS SLD i PO to obrońcy kapitału. ======== Tak to jakoś obrzydliwie jest, że bez kapitału pracy nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: Pielęgniarki i stoczniowcy to przedstawiciele 02.05.09, 10:35 superspec napisał: > świata pracy zaś PiS SLD i PO to obrońcy kapitału. Tak na oko, to stoczniowcy wyglądali bardziej na przedstawicieli "monopolu". Odpowiedz Link Zgłoś
wkkr Re: Pielęgniarki i stoczniowcy to przedstawiciele 02.05.09, 10:38 ayran napisał: > Tak na oko, to stoczniowcy wyglądali bardziej na przedstawicieli "monopolu". ============================= Kolega wracał z pracy tym samym pociągiem którym wracali z demonstracji kolejarze. Było to ciekawe doświadczenie. Tylu palących i pijacych w jednym pociągu to on nigdy w życiu nie widział.Pod koniec to już regularna impreza była. Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Ciebie bili po glowie i to czesto ;) 02.05.09, 10:37 jak sadze po watku ;) Ale to juz problem twoj i twoich rodzicow ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: I co z tego?:) /nt 02.05.09, 13:33 No co z tego. Jak to co. Teraz wspólnie z tobą musimy ponosić tego konsekwencje. Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Kobieto przytul swoj nick ;) 02.05.09, 13:39 A jak masz jakies konsekwencje w stylu niezapietego do konca zalozyciela watku to tylko moge wspoczlczuc .... e_loczki napisała: > No co z tego. Jak to co. Teraz wspólnie z tobą musimy ponosić tego konsekwencje > . Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: Kobieto przytul swoj nick ;) 02.05.09, 13:44 Dziękuję za okazanie współczucia. Gdybyś jeszcze mógł dorzucić jakiś bonus za konieczność czytania twoich postów, byłoby już super. Odpowiedz Link Zgłoś
michal00 Roznia sie intensywnoscia milosci 02.05.09, 10:42 PO kocha najbardziej i bije najmocniej. :-) Odpowiedz Link Zgłoś