witek.bis 06.05.09, 10:54 90 procent społeczeństwa powinno być podsłuchiwane przez pozostałe 10 procent. Tak Egnelking miał powiedzieć, gdy razem z prok. Barskim wpadł z sąsiedzką wizytą do Kaczmarków. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
masuma Re: Doktryna Engelkinga 06.05.09, 10:57 Do tego - wpadł na przełomie lipca/sierpnia, kiedy to JUŻ od 24 lipca Kaczmarek był inwigilowany i podsłuchiwany Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: Doktryna Engelkinga 06.05.09, 11:02 Nie wiem, czy dobrze zrozumiałem, bo słuchałem piąte przez dziesiąte, ale wydaje mi się, że Engelking i Barski szli do sąsiedniego mieszkania. Wygląda na to, że czołówka polskiej prokuratury osobiście prowadziła nasłuch Kaczmarków. Odpowiedz Link Zgłoś
masuma Re: Doktryna Engelkinga 06.05.09, 11:29 Niewykluczone. Wynika z tego również, że były tam generalnie mieszkania służbowe dla delegowanych z terenu do pracy w strukturach rządowych w tamtym czasie Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Rządów tych 2 klonów nie da 06.05.09, 10:58 się utrzymać inaczej niż siłą. A do tego trzeba pretorian. M. Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Znowu śmiecisz? Taki stary a taki śmieciarz. 06.05.09, 11:08 Potrafisz tylko pisać o plotkach, nie wstydzisz się miałkości swoich postów? Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: Znowu śmiecisz? Taki stary a taki śmieciarz. 06.05.09, 11:10 :) Nie marudź, homoś! Śmieci świeżutkie i barwne. Prościutko z sejmu Najjaśniejszej. Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: Doktryna Engelkinga 06.05.09, 11:22 Mularczyk: Czy Ryszard Krauze naświetlał się w centrum medycyny biologicznej, w którym pani pracowała? Okazuje się, że się naświetlał. Tak samo jak Kaczmarkowie. A ja panu posłu Mularczyku przypomnę, że kacza łapka była swego czasu składana w szpitalu MSWiA, w którym pracował dr Mengele alias dr Śmierć. I to jest dopiero news! Odpowiedz Link Zgłoś
fanpanajurka Re: Doktryna Engelkinga 06.05.09, 11:30 marzeniem królaaniołów było podgladanie 45u% przez 5%. wtedy udało by sie rozwiązać zagadkę znikających krawatów ;) Odpowiedz Link Zgłoś