Gość: nie Re: Powstaje młodzieżówka Ordynackiej IP: *.du.se 15.12.03, 12:24 Rzygac sie chce... przewodniczacy wyplosz czarzasty... nie moge oslabia mnie ten kraj... ta glupota... ciemnogrod... przeciez ordynacka to organizacja przestepcza... ludzie opamietajcie sie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Wroclawia Re: Powstaje młodzieżówka Ordynackiej IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.12.03, 12:45 Chca "przywrócić polityce pogubione wartości" z Czarzastym na czele ?! - bez komentarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Powstaje młodzieżówka Ordynackiej IP: *.tvk.torun.pl / 80.51.243.* 15.12.03, 12:48 Rzeczywiście, wystarczy spojrzeć na nazwiska przywódców i powiedzieć- mądremu dość, a głupi i tak nie zrozumie i na takich liczą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jac ORDYNACKA JAK PO IP: 213.17.204.* 15.12.03, 13:02 KIEDY AWS I UW GWAŁTOWNIE TRACIŁO POPARCIE, CZYLI TONĘŁO, kilku cwaniaczków ratowało się zakładając Platformę Obywatelską, i PiS. Manewr częściowo się udał AWS, UW padły, PO i Pis maja się nienajgorzej. TERAZ PADA SLD. No to znów kilku cwaniaczków ucieka na Ordynacką. I znów SLD padnie, a cwaniaczki będą pływać. Zresztą lewica ma w tym wprawę. PZPR > SARP > SLD. I tylko ogłupiony naród ciągle daje się oszukiwać. I to boli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robol Re: Powstaje młodzieżówka Ordynackiej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.03, 13:25 Aj waj, jaka ta młodzież inteligentna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozsadek SZCZEGOLNIE WAZNA UWAGA IP: *.crowley.pl 15.12.03, 13:53 a moze zamiast tak pomstowac i "leczyc" swoje kompleksy zabierzecie sie wszyscy razem do roboty, myslenia i stworzycie cos ciekawego i pozytecznego - bluzgac kazdy potrafi - gorzej z realizacja i mysleniem - byloby milo przeczytac cos konstruktywnego - polecam assesment centre w zachodnich korporacjach - pewnie niewielu z was wie co to jest hehhe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kris Re: SZCZEGOLNIE WAZNA UWAGA IP: 217.153.67.* 15.12.03, 15:17 Gość portalu: rozsadek napisał(a): > a moze zamiast tak pomstowac i "leczyc" swoje kompleksy > zabierzecie sie wszyscy razem do roboty, myslenia i stworzycie > cos ciekawego i pozytecznego - bluzgac kazdy potrafi - gorzej z > realizacja i mysleniem - byloby milo przeczytac cos > konstruktywnego - polecam assesment centre w zachodnich > korporacjach - pewnie niewielu z was wie co to jest hehhe Przeszedłem z sukcesem przez assesment center w zachodniej korporacji, co nie zmienia faktu, że: - nie mam zamiaru zajmować się czynnie polityką - mam prawo szczerze nienawidzieć SLD za ich postawy moralne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.A.B. Re: Powstaje młodzieżówka Ordynackiej IP: *.niva.no 15.12.03, 14:19 Skurwienie wczesne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rebel zdekomunizowac tych ...synow! IP: *.man.polbox.pl 15.12.03, 16:07 najwyzszy czas! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr JA ZNAM TREŚĆ II CZĘSCI TEJ KSIAZKI....WY ZRESZTĄ TEŻ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.03, 16:55 JA ZNAM TREŚĆ II CZĘSCI TEJ KSIAZKI....WY ZRESZTĄ TEŻ. Jak ma się takiego mistrza, jak Czarzasty, to druga część tej ksiązki jest taka: prywata( nic dla ojczyzny), złodziejstwo, kanciarstwo, oszustwo.Bohaterami są uczestnicy zjazdu w liczbie 350 sztuk.Marzy im sie jazda w białych rękawiczkach.Sk....syny do uczciwej roboty sie wziaść,parchy jedne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr JA ZNAM TREŚĆ II CZĘSCI TEJ KSIAZKI.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.03, 16:59 JA ZNAM TREŚĆ II CZĘSCI TEJ KSIAZKI....WY ZRESZTĄ TEŻ. Jak ma się takiego mistrza, jak Czarzasty, to druga część tej ksiązki jest taka: prywata( nic dla ojczyzny), złodziejstwo, kanciarstwo, oszustwo.Bohaterami są uczestnicy zjazdu w liczbie 350 sztuk.Marzy im sie jazda w białych rękawiczkach.Sk....syny do uczciwej roboty sie wziaść,parchy jedne. Odpowiedz Link Zgłoś
epicentryk Re: JA ZNAM TREŚĆ II CZĘSCI TEJ KSIAZKI.... 16.12.03, 00:32 Dotyczy to większości wypowiedzi : tego rodzaju napisy i epitety widywało się kiedyś na ścianach podłych wychodków, a dzś w internecie. O tempora ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZSP-72 Re: Powstaje młodzieżówka Ordynackiej IP: *.bielsko.dialog.net.pl 15.12.03, 22:07 Gość portalu: chbmp napisał(a): > Hej kto młody do koryta! Dupku, wcześniej trzeba było skończyć studia a nie kupić dyplom w prywatnej szkole "zarządzania i marketingu" Odpowiedz Link Zgłoś