funny5 09.07.09, 13:51 Piss-prezydent teraz moze byc otwarty a potem zawetuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zgrozazgroza Tusk: Prezydent był otwarty. Nie chcemy na sieb... 09.07.09, 13:52 Prezydent się uprze, będzie wetował i przeszkadzał bo jak inaczej wyciągnie z niebytu PIS. Nic tego nie zmieni. Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz Panie Tusk , nie mozna tak było od początku ? 09.07.09, 14:05 No cóż , lepiej późno niż wcale. Współpraca Prezydenta i Premiera to po prostu nasza racja stanu. Pan Tusk wiedząc doskonale ,że Prezydent jest najwyższym przedstawicielem Narodu (Konstytucja) wolał jednak bawić się w "samolociki" i propagandowe udowadnianie ,ze Prezydent to tylko taki nic-nieznaczący figurant. No cóż późno , bo późno ,ale przyszło opamiętanie. Trzeba to docenić. mam tylko takie jakies wrażenie ,że nie tylko o kryzys w Polsce chodzi. Niedługo wybory prezydenckie. Może Pan Tusk zaczyna się zastanawiać czy warto być prezydentem "figurantem" , którego tak na siłę sam tworzył? Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re:Prezydent już wiele razy robił mordę z twarzy! 09.07.09, 18:06 To jest facet bez sensu, gdy trzyma się kredensu! Ma medal z „kartoflanego” głąba. Chciwa Paprawko i Spijawko trąba. Płatny obrońca „małpek” Spijawki. Przydatność społeczna - forsy pijawki. Musisz im budżet dzielić sowicie. Inaczej naślą IBV o świcie. W kopcu kartofli zatwierdzą weto. Z „małpą w czerwonym” trzymają przeto! „Małpy w czerwonym” zdanie zna Spijawka. Nie przejdzie ustawa, żadna poprawka. Z Paprawką i Spijawką ustalisz jedno. Jaro będzie królem, a Lechu królewną. Powtarza chciwy papla kancelarii. Taki zdolny spec od rafinerii. Prawnik co nie był jeszcze chirurgiem. Takim co pomylił doopę z mózgiem. Paprawko i Spijawka Wolski. Wetują premiera Polski. Spijawka chce druku pieniędzy. Śmieć złoty i emeryt w nędzy! Premier chce siły złotego. On, nasz w NBP, bo nic z tego. Premier dla armii polski sprzęt. On, wyjątkiem nasz przekręt. Znam polski punkt widzenia. „Targowicę” do więzienia. Tylko Naszcz Siennik nie jakaś GooWniana, zaleca Spijawka swoim do czytania. Wobec Wyborczej Paprawko ma fobię, kto czyta publicznie, to nie wiem co zrobię! Dziennik z "moherem" głupiego pomnikiem. Jak Put in wehrmacht razem z Redykiem! Odpowiedz Link Zgłoś
jakeww Tusk: Prezydent był otwarty. Nie chcemy na sieb... 09.07.09, 13:57 A co mnie obchodzi co Tusk o Kaczyńskim ma dziś do powiedzenia? 50 miliardow deficytu cudownego to jest temat. Odpowiedz Link Zgłoś
funia81 Re: Tusk: Prezydent był otwarty. Nie chcemy na si 09.07.09, 14:07 > 50 miliardow deficytu cudownego to jest temat. E tam, piecdziesiat. Bez kozery napisz pincet. Co bedziesz Tuskowi zalowal. A sens i tak dawno gdzies po drodze ci sie zagubil... Odpowiedz Link Zgłoś
funia81 Tusk: Prezydent był otwarty. Nie chcemy na sieb.. 09.07.09, 14:02 Prezio i PiS maja niepowtarzalna szanse upomniec sie o glosy umiarkowanych wyborcow, zamiast opierac sie na wymierajacych hardlinerach spod znaku RM. Wystarczy, ze pokaza, ze w chwili proby potrafia nie szkodzic Polsce, lecz dzialac dla jej dobra. Ciekawe, czy ich na to stac. Odpowiedz Link Zgłoś
majajekukubzdziongvamajaje Umiarkowani za PiS? To na kogo dadzą głos mohery? 09.07.09, 14:16 Przedni dowcip, ubawiłem się setnie! Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz Co to takiego "moher" ? 09.07.09, 14:20 majajekukubzdziongvamajaje napisał: > Przedni dowcip, ubawiłem się setnie! Bądź uprzejmy wyjasnic , co tak Cie rozbawilo i co rozumiesz pod pojeciem "moher" ? Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: Co to takiego "moher" ? 09.07.09, 14:28 Wystarczy przeczytać post i postarać się zrozumieć, to jest możliwe, wierzę, że dasz radę, no próbuj, jak to nie pomoże to wtedy popros o wyjaśnienie... Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz Re: Co to takiego "moher" ? 09.07.09, 14:44 czan-dra napisał: > Wystarczy przeczytać post i postarać się zrozumieć, to jest możliwe, wierzę, że > dasz radę, no próbuj, jak to nie pomoże to wtedy popros o wyjaśnienie... Z tego postu to wynika tylko drwina i pogarda wobec pewnej grupy ludzi. O ile wiem tym obraźliwym i pogardliwym epitetem okresla się zagubionych , biednych ludzi , którym komuna odebrtała szanse na godna starośc i godne zycie. Uważam ,że my dzisiejsi podatnicy , aktywni , energiczni powinniśmy tym ludzim pomagac a nie drwic z nich. A moze się myle , moze to takie okreslenie "na topie" i "trendy" bezmyslnie powtarzane ? Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: Co to takiego "moher" ? 09.07.09, 14:52 > O ile wiem tym obraźliwym i pogardliwym epitetem okresla się > zagubionych O jaki epitet Tobie chodzi, jedyny do którego mógłbyś się przyczepić to czan-dra, i tu Cię zmartwię, czan-dra to zniekształcone imię indyjskiego boga, a nie epitet, no chyba że to imię razi Twoje uczucie religijne, to Twój problem... Odpowiedz Link Zgłoś
funia81 Re: Co to takiego "moher" ? 09.07.09, 15:17 "O ile wiem tym obraźliwym i pogardliwym epitetem okresla się zagubionych , biednych ludzi , którym komuna odebrtała szanse na godna starośc i godne zycie. " To zle wiesz. Moher to fanatyczny katolik o horyzontach ograniczonych do tego, co powie ksiadz z ambony i ojciec Tadeusz w radiu. Jak moherowi kaza, tak moher zrobi. Takze zaglosuje na żądanie. Odpowiedz Link Zgłoś
przemyslaw47 Re: Co to takiego "moher" ? 09.07.09, 16:14 do remik.bz ..którym komuna odebrała szanse na godną starość i godne życie. Jaka ta KOMUNA wstrętna! Ja już nie doczekam ze względu na wiek /swój/ a TY szanowny remiku.bz na starość będziesz opływał w luksusach!! jak sobie te luksusy zapewnisz sam, bo emeryturki kapitalistyczne zapowiadają się cieniutkie, oj cieniutkie! Moher.? Człowiek wierzący jest gotów oddać życie za wiarę. Moher jest gotów to życie odebrać./myśl nie jest moją, tylko ją powielam//ale zgadzam się z nią/. Odpowiedz Link Zgłoś
majajekukubzdziongvamajaje Wyjaśniam: moher to sympatyk koalicji PiS-SO-LPR. 09.07.09, 14:34 Sądzisz, ze zagłosuje tak samo jak umiarkowani? Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: Wyjaśniam: moher to sympatyk koalicji PiS-SO- 09.07.09, 14:40 Zaprowadzą i pokażą...;) Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz Re: Wyjaśniam: moher to sympatyk koalicji PiS-SO- 09.07.09, 14:40 majajekukubzdziongvamajaje napisał: > Sądzisz, ze zagłosuje tak samo jak umiarkowani? Pytałem , gdyz uważam siebie za umiarkowanego , nie jestem sympatykiem koalicji PiS- SO- LPR glosuję na PiS tylko dlatego, że tej partii najbliżej do wyznawanych przeze mnie wartości (tradycja , katolicyzm , patriotyzm , rodzina) i dlatego zaciekawił mnie troche twój post. Bo być może ktoś wyznający takie wartości to własdnie ten "moher". Dlatego prosze podaj mi Twoja definicję mohera. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher Re: Wyjaśniam: moher to sympatyk koalicji PiS-SO- 09.07.09, 14:48 Dla Mnie moher to wartosc.To sa w wiekszosci rodzice czy dziadkowie - tych ktorzy pluja na wlasne rodziny.Zachowuja sie jak zwierzeta ktore tez maja ograniczona postrzegalnosc rodzinna.Tu gdzie mieszkam tak sie nie pluje.Moze istnieje problem zachowania czarnych lub arabow, jednak to jest pestka w porownaniu do tego co dzieje sie na antypolskim forum.Wiec jestem moherem.Prawdziwy i dumny. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Wyjaśniam: moher to sympatyk koalicji PiS-SO- 09.07.09, 16:15 prawdziwy-moher napisał: > Dla Mnie moher to wartosc.To sa w wiekszosci rodzice czy dziadkowie - tych ktor > zy pluja na wlasne rodziny.Zachowuja sie jak zwierzeta ktore tez maja ograniczo > na postrzegalnosc rodzinna.Tu gdzie mieszkam tak sie nie pluje.Moze istnieje pr > oblem zachowania czarnych lub arabow, jednak to jest pestka w porownaniu do teg > o co dzieje sie na antypolskim forum.Wiec jestem moherem.Prawdziwy i dumny. Pogubiles sie w tym pluciu moherku, bo jezeli prawda jest co piszesz, to nie zapominaj, ze moher wychowal tych wszystkich, ktorzy pluja na nego, wychowal, czyli wpoil swoje wlasne wartosci...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
przemyslaw47 Re: Wyjaśniam: moher to sympatyk koalicji PiS-SO- 09.07.09, 16:39 do prawdziwy moher Ja inaczej myślę. Przeczytaj to co napisałem wyżej. Pomyśl lub przemyśl. W swoim poście napisałeś,.."zachowują się jak zwierzęta". Ja nigdy w taki sposób staram się nie pisać! Właśnie tak piszą " mohery".Agresywne często prymitywne, nie myślące samodzielnie jednostki,zaślepione, poddańczo wykonujące czyjeś polecenia, fanatycznie wierzące / wiarę nie uważam za coś złego/. Powtórzę. Człowiek wierzący jest za wiarę gotów oddać życie. Moher jest gotów to życie odebrać. / przykład historyczny - Joanna Dark./ Można ludzi dzielić różnie.Czarny ,biały, antysemita,rusofob itp. Ja wprowadziłem w swoje życie swój podział...dzielę ludzi na mądrych i tych drugich.Reszta mnie nie obchodzi.Temat rzeka...... Odpowiedz Link Zgłoś
majajekukubzdziongvamajaje Właśnie podałem.A wyznawane przez Ciebie wartości 09.07.09, 14:55 PiS traktuje instrumentalnie. Liczy się tylko "wadza" dla Nowego Wcielenia Geniusza Karpat. remik.bz napisał: glosuję na PiS tylko dlatego, że tej partii najbliżej do wyznawanych przeze mnie wartości (tradycja, katolicyzm , patriotyzm , rodzina) i dlatego zaciekawił mnie troche twój post. > Dlatego prosze podaj mi Twoja definicję mohera. > Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz A więc "mohery" to sladowy elektorat 09.07.09, 15:05 majajekukubzdziongvamajaje napisał: > PiS traktuje instrumentalnie. Liczy się tylko "wadza" dla Nowego Wcielenia > Geniusza Karpat. > > remik.bz napisał: > > glosuję na PiS tylko dlatego, że tej partii najbliżej do wyznawanych przeze mni > e > wartości (tradycja, katolicyzm , patriotyzm , rodzina) i dlatego zaciekawił mni > e > troche twój post. > > > Dlatego prosze podaj mi Twoja definicję mohera. > > Nie wiem ilu jest w Polsce sympatyków koalicji PiS-LPR- SO czyli "moherów" (zgodnie z Twoja definicją). Mysle ,ze sladowe ilości. Sympatyków PiSu- ok 25 %, SO i LPR moze po 1 %. Ale koalicjie tych trzech parti popiera moze jakaś niewielka grupka nielicząca sie w w czasie wyborów. I to raczej ludzie z SO i LPR- (po co PiS-owi zajmowac się marginesem politycznym , który nie liczy sie w wyborach) Tak ,ze chyba niepotrzebnie przejmujesz się "na kogo zagłosują mohery"- głos tej garstczki bedzie bez znaczenia. Na Twoim miejscy bym raczej zadał pytanie na kogo zagłosuja niezdecydowani i ci , którzy nie zobaczyli cudów PO. Odpowiedz Link Zgłoś
majajekukubzdziongvamajaje Re: A więc "mohery" to sladowy elektorat 09.07.09, 15:14 remik.bz napisał: > Ale koalicjie tych trzech parti popiera moze jakaś niewielka grupka nielicząca sie w w czasie wyborów. Ta koalicja, której prawie nikt nie popiera, miała większość w Sejmie. I nadal, w różnych konfiguracjach, działa w publicznych mediach. > Na Twoim miejscy bym raczej zadał pytanie na kogo zagłosuja > niezdecydowani i ci , którzy nie zobaczyli cudów PO. Cud PO był jeden, ale duży: bezkrwawe obalenie kaczyzmu-lepperyzmu. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: A więc "mohery" to sladowy elektorat 09.07.09, 16:20 remik.bz napisał: > majajekukubzdziongvamajaje napisał: > > PiS traktuje instrumentalnie. Liczy się tylko "wadza" dla Nowego > Wcielenia > Geniusza Karpat. > > remik.bz napisał: > > > > glosuję na PiS tylko dlatego, że tej partii najbliżej do > wyznawanych przeze mni > > e > > wartości (tradycja, katolicyzm , patriotyzm , rodzina) i dlatego > zaciekawił mni > > e > > troche twój post. > > > > > Dlatego prosze podaj mi Twoja definicję mohera. > > > > > Nie wiem ilu jest w Polsce sympatyków koalicji PiS-LPR- SO > czyli "moherów" (zgodnie z Twoja definicją). > Mysle ,ze sladowe ilości. > Sympatyków PiSu- ok 25 %, SO i LPR moze po 1 %. > Ale koalicjie tych trzech parti popiera moze jakaś niewielka grupka > nielicząca sie w w czasie wyborów. > I to raczej ludzie z SO i LPR- (po co PiS-owi zajmowac się > marginesem politycznym , który nie liczy sie w wyborach) > Tak ,ze chyba niepotrzebnie przejmujesz się "na kogo zagłosują > mohery"- głos tej garstczki bedzie bez znaczenia. > Na Twoim miejscy bym raczej zadał pytanie na kogo zagłosuja > niezdecydowani i ci , którzy nie zobaczyli cudów PO. Jeszcze niedawno sympatykow Samoobrony i LPR bylo mniej wiecej tylu, ile jest obecnie symatykow PiS. Zwazywszy na fakt, ze te 2 partie stracily swoj elektorat, a elektorat PiSu z przed 2005 roku przeszedl na Platforme, to czym dzisiaj jest PiS, no czym...? BUA HA H A HA HA HA HAH A H A HA H AH AH Odpowiedz Link Zgłoś
boryska1 Re: Wyjaśniam: moher to sympatyk koalicji PiS-SO- 09.07.09, 16:11 Odpowiadasz na: remik.bz napisał: > majajekukubzdziongvamajaje napisał: > > > Sądzisz, ze zagłosuje tak samo jak umiarkowani? > > Pytałem , gdyz uważam siebie za umiarkowanego , nie jestem > sympatykiem koalicji PiS- SO- LPR glosuję na PiS tylko dlatego, że > tej partii najbliżej do wyznawanych przeze mnie wartości (tradycja , > katolicyzm , patriotyzm , rodzina) i dlatego zaciekawił mnie troche > twój post. jaki katolicyzm opluwanie wszystkich kto nie z wami,nienawiść do innych ,walka o stołki[tv] itd ,rodzinne hm nie rozwiodłam se np jak córka wasze guru i inni pisowcy wypominający alimenty itd itd itd Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Wyjaśniam: moher to sympatyk koalicji PiS-SO- 09.07.09, 16:12 remik.bz napisał: > majajekukubzdziongvamajaje napisał: > > > Sądzisz, ze zagłosuje tak samo jak umiarkowani? > > Pytałem , gdyz uważam siebie za umiarkowanego , nie jestem > sympatykiem koalicji PiS- SO- LPR glosuję na PiS tylko dlatego, że > tej partii najbliżej do wyznawanych przeze mnie wartości (tradycja , > katolicyzm , patriotyzm , rodzina) i dlatego zaciekawił mnie troche > twój post. > Bo być może ktoś wyznający takie wartości to własdnie ten "moher". > Dlatego prosze podaj mi Twoja definicję mohera. > Wartosci kazdej partii politycznej mozna okreslic po dzialalnosci tej partii. Mozesz mi wskazac w ktorym momecie PiS promuje wartosci, ktore wymieniles ? Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz Re: Wyjaśniam: moher to sympatyk koalicji PiS-SO- 09.07.09, 22:35 kralik111 napisał: > > > Wartosci kazdej partii politycznej mozna okreslic po dzialalnosci tej partii. > Mozesz mi wskazac w ktorym momecie PiS promuje wartosci, ktore wymieniles ? A gdzie i kiedy pisałem ,ze PiS te wartości promuje? Pisałem ,że PiSowi jest najblizej do tych wartości. PO tez jest blisko tych wartości ,niestety ma problem z "katolicyzmem" A konkretnie z IV przykazaniem. Kreuje Polske dla energicznych i bogatych drwiąc (Tusk to robił oficjalnie w TV) z biednych , niedolęznych "moherów" , którzy sa "cięzarem" dla tych zaradnych. Ja nigdy nie zaakcepotuję takiej postawy , chocby cała reszta programu była bez zastrzeżeń. To juz wole "Kaczora" bełkoczącego i współpracujacego z SO. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher .3.Oto Premier Tusk...... 09.07.09, 14:05 Zrozumial ze jest kryzys.Jak trwoga to do Boga. Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: .3.Oto Premier Tusk...... 09.07.09, 14:23 Prese, a kogo Ty nazywasz Bogiem, Kaczyńskiego czy Tuska, w obu przypadkach mylisz się, gdybyś pisał to o Rydzyku to jeszcze jeszcze a tak... Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: .3.Oto Premier Tusk...... 09.07.09, 16:22 prawdziwy-moher napisał: > Zrozumial ze jest kryzys.Jak trwoga to do Boga. Twierdzisz antychryscie, ze lech kaczynski jest Bogiem ? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher Tusk: Albo nasz plan, albo wyższe podatki 09.07.09, 14:25 Szantaz Tuska. www.dziennik.pl/polityka/article412376/Tusk_Albo_nasz_plan_albo_wyzsze_podatki.html Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: Tusk: Albo nasz plan, albo wyższe podatki 09.07.09, 14:36 Prese, słyszałeś kiedyś o takim dziwnym słowie jak kryzys, wiem to trudne słowo, ale poświęć chwilę na sprawdzenie znaczenia tego słowa, cieszę się, że jak na razie nie sięgną do mojej kieszeni, a dla Ciebie to tragedia, nie można się przypieprzyć, nawet Ty powinieneś to zrozumieć(to taki żart) Odpowiedz Link Zgłoś
mg.2005 Kownacki służy Polakom,jako środek wymiotny... 09.07.09, 14:47 Zawsze rzygam,gdy go widzę i słysze... Odpowiedz Link Zgłoś
przemyslaw47 Re: Kownacki służy Polakom,jako środek wymiotny.. 09.07.09, 16:46 nie lubię robić tego pierwszego! Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Tusk: Albo nasz plan, albo wyższe podatki 09.07.09, 16:07 prawdziwy-moher napisał: > Szantaz Tuska. > www.dziennik.pl/polityka/article412376/Tusk_Albo_nasz_plan_albo_wyzsze_podatki.html Nie sadzilem, ze kiedykolwiek wypowiem te slowa, ale nawet prezydent lech kaczynski jest madrzejszy od ciebie...;DDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
angrusz1 To obywatele 09.07.09, 14:53 mają obowiązek utrzymywac swoje państwo. Źle się dzieje, kiedy politycy zapewniają, że budżet mozna zrównowazyć bez zwiększania podatków . Bo niby skąd mają się pojawić pieniądze . Czy ktoś je nam da ? Bo jeśli pożyczy, to odbierze z zyskiem . Takie okłamywanie obywateli jest groźne . Bo kolejne pokolenia , bo w kolejnych wyborach znowu zostaną wybrani ci ,co już nie cuda irlandzkie ale niepodnoszenie podatków będą obiecywali - a dług państwowy będzie rósł i spłacać go będą kolejne pokolenia . Odpowiedz Link Zgłoś
mark6 Już 3miesiące temu pisałem o bredniach Tuska! 09.07.09, 14:55 w sprawie przyjęcia EURO w Polsce.Wypowiedzi Tuska wtedy były bezczelną ingerencją na rynku walutowym po to aby ratować PLN!! Poska szybciej zbankrutuje niż wejdzie do strefy Euro. PS To na marginesie wypowiedzi Kownackiego w sprawie kłamstw Rządu. Odpowiedz Link Zgłoś
majajekukubzdziongvamajaje Re: Już 3miesiące temu pisałem o bredniach Tuska! 09.07.09, 14:59 W sprawie kłamstw Kownacki jest rzeczywiście ekspertem. mark6 napisał: > To na marginesie wypowiedzi Kownackiego w sprawie kłamstw Rządu. Odpowiedz Link Zgłoś
robertus64 Re: Już 3miesiące temu pisałem o bredniach Tuska! 09.07.09, 15:03 RYZEMU SZAMANOWI Z PERU oszustwach nikt nie podskoczy Malutcy dojeni są zawsze i jak na ironię głosują zawsze za dojącymi... Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Już 3miesiące temu pisałem o bredniach Tuska! 09.07.09, 16:27 mark6 napisał: > w sprawie przyjęcia EURO w Polsce.Wypowiedzi Tuska wtedy były > bezczelną ingerencją na rynku walutowym po to aby ratować PLN!! > Poska szybciej zbankrutuje niż wejdzie do strefy Euro. > PS > To na marginesie wypowiedzi Kownackiego w sprawie kłamstw Rządu. Sen o bankructwie Polski tkwi tak gleboko w sercach PiSu, ze tracicie kontakt z rzeczywistoscia...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDd Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Tusk: Prezydent był otwarty. Nie chcemy na si 09.07.09, 15:08 A Nelly pedziała że prezydent jest zaszyty!! Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Wojsko jest przefinansowane, jak wiadomo 09.07.09, 15:15 "albo zwiększyć podatki, albo szukać rezerw" wiec można "szukać tkwiacych w wojsku nieprzebranych rezerw finansowych. Jak bowiem wiadomo, Wojsko Polskie otrzymuje z budzetu wiecej niz jest w stanie wydac... Marynarka wojenna dogorywa. Obrony przeciwlotniczej miast i całego kraju już wlasciwie nie ma, park maszynowy wojsk ladowych to muzeum z lat 6-tych, etc. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Wojsko jest przefinansowane, jak wiadomo 09.07.09, 16:29 bmc3i napisał: > "albo zwiększyć podatki, albo szukać rezerw" > > wiec można "szukać tkwiacych w wojsku nieprzebranych rezerw finansowych. Jak > bowiem wiadomo, Wojsko Polskie otrzymuje z budzetu wiecej niz jest w stanie > wydac... > > Marynarka wojenna dogorywa. Obrony przeciwlotniczej miast i całego kraju już > wlasciwie nie ma, park maszynowy wojsk ladowych to muzeum z lat 6-tych, etc. > > W dobie kryzysu wojsko nie wykarmi narodu, ne wiedziales o tym ? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
rwakulszowa Trzeba miec cojones.. 09.07.09, 15:23 Zamiast podnosić podatki Tusk powinien NATYCHMIAST zlikwidowac CBA i IPN . Ale trzeba mieć COJONES !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Trzeba miec cojones.. 09.07.09, 15:27 Tusek z jaj to mo tylko w barku Ajerkoniak. Odpowiedz Link Zgłoś
przemyslaw47 Re: Trzeba miec cojones.. 09.07.09, 17:05 mamy demokrację, można sięgnąć nawet po myśl Piłsudskiego. Uważam jednak,że za "dziadka" powinniśmy się jako NARÓD wstydzić, zamach majowy /Polak strzelał do Polaka,zginęło ok.400 osób/ Bereza Kartuska - obóz koncentracyjny stworzony do wykańczania przeciwników politycznych. A jeszcze jedno,..w czasie wojny hitlerowcy wystawili wartę honorową na Wawelu przy grobie tego pana. Powracając do sedna , sam zamach majowy dyskwalifikuje Piłsudskiego w moich oczach. Odpowiedz Link Zgłoś
polak_kr Prezydent powinien zablokować ten rząd i rozpisać 09.07.09, 15:31 wybory aby Polacy mogli odsunąć Tuska od koryta. Odpowiedz Link Zgłoś
boryska1 Re: Prezydent powinien zablokować ten rząd i rozp 09.07.09, 16:14 oj nie wierzę żeby pis miał dojść do władzy Odpowiedz Link Zgłoś
robertus64 Prezydent powinien zablokować ten rząd i rozpisać 09.07.09, 16:21 to juz poczatek konca popaprancow.... Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Prezydent powinien zablokować ten rząd i rozp 09.07.09, 16:25 robertus64 napisał: > to juz poczatek konca popaprancow.... Czego berecie znowu nie zrozumiales...? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
robertus64 Re: Prezydent powinien zablokować ten rząd i rozp 09.07.09, 21:24 umyj nogi platfusie Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Prezydent powinien zablokować ten rząd i rozp 09.07.09, 16:24 polak_kr napisała: > wybory aby Polacy mogli odsunąć Tuska od koryta. To bylby zamach stanu, za ktory lech kaczynski poszedlby do wiezienia na reszte swojego malego i marnego zycia, PiSiaro...;DDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
ja_pakulec wybory tak - ale prezydenckie 09.07.09, 16:55 najpierw należy oderwać od koryta tego pajaca z jego stadem przydupasów Odpowiedz Link Zgłoś
ja_pakulec prezydent był otwarty? 09.07.09, 16:53 mam nadzieje że po zakończeniu kadencji będzie zamknięty Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: prezydent był otwarty? 09.07.09, 17:03 Ja też byłbym otwarty, gdyby mi mówiono o ekonomii po chińsku w dialekcie mandarynskim... Odpowiedz Link Zgłoś
ja_pakulec Re: prezydent był otwarty? 09.07.09, 17:10 myślisz że prezydent uważa że Tusk wskoczył do niego na kielicha i aby pobawić się z psami po Bushu? w sumie coś w tym musi być bo skoro tak się nagle otworzył - Kownacki nie doprecyzował tylko która stroną Lechu się otworzył na Tuska, bo jeżeli tą co zwykle to marnie widze to otwarcie Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: prezydent był otwarty? 09.07.09, 17:18 Sądzę, że dopiero po czwartej małpce, zaczął kojarzyć, że to Tusk, ale był już tak otwarty, że jak on się tu znalazł, nie mógł zajarzyć... Odpowiedz Link Zgłoś