Gość: eugienek IP: *.dial.netline.net.uk 29.12.03, 22:57 Jaka partia tacy kierowcy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: piotr Re: Pijany radny IP: 212.191.80.* 29.12.03, 23:41 kazdy mogl to zrobic, ale ten akurat na jego nieszczescie był radnym. swiadczy to tez o jego odpowiedzialnosci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maruda Re: Pijany radny IP: *.gdynia.mm.pl 30.12.03, 00:31 Gość portalu: eugienek napisał(a): > Jaka partia tacy kierowcy. Jasne. Z SLD to nie dałby się złapać. 07 zgłoś się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polar Re: Pijany radny IP: *.lubin.dialog.net.pl 30.12.03, 02:18 Gość portalu: maruda napisał(a): > Gość portalu: eugienek napisał(a): > > > Jaka partia tacy kierowcy. > > Jasne. Z SLD to nie dałby się złapać. 07 zgłoś się ano, znaczy sie ze ciota byl ze dal sie zlapac. pewnie wpadl w alkoholowe uniesienie po plomiennych kazaniach rydzyka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniołek Liga Pijanych Radnych mandatu ani nie oddał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.03, 02:15 Upilnowałem, nikt nie zginął, nie dość, że sie narobiłem za Bóg zapłać, to mi nawet nikt dziekuję nie powiedział Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Romek Re: Liga Pijanych Radnych mandatu ani nie oddał IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 30.12.03, 07:13 We Wrocławiu pijany radny Kocięba-Żabski (PO) tak się nawalił, że zasnął przy kierownicy. Policjantom proponował bakczysz i jak dotychczas nikogo nie przeprosił. Odpowiedz Link Zgłoś