hajota 07.11.07, 02:06 Zobaczcie, w jakim dziale figurują poczciwe "tielniaszki" )) shop.gay.ru/sadomaso/clothes/military/ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yigor Re: Sadomaso 07.11.07, 18:20 hajota napisała: > Zobaczcie, w jakim dziale figurują poczciwe "tielniaszki" )) No co Ty!!! Wiesz jak oni swietnie rozpruwaja w porywach namietnosci !!! Zwroc uwage, ze z "szewronow" to sa tylko wojsk WEWNETRZNYCH !! Odpowiedz Link
sedona No wiesz co, Yigor, 09.11.07, 07:27 nie poznaje kolegi A tak swoja droga, moze i w porywach namietnsci, ale ja nosilam swoja przez naprawde ladnych pare lat i sie nie chciala rozerwac Przeszla pare ladnych szlakow w Bieszczadach. Podoba mi sie okreslenie "riealnyje tielniaszki...". A co znaczy: "tielniaszki DWAJNOJ CHLOPCZIATOBUMAZNOJ"? Kacap by pewnie wiedzial, ale on chyba rzadko tu zaglada. Odpowiedz Link
metelica Wiecie co..... 09.11.07, 10:56 ...ja was wszystkich nie poznaje ) sedona napisała: > Podoba mi sie okreslenie "riealnyje tielniaszki...". Też mialam kiedys tielniaszku - riealnuju,Czernomorskogo flota Szkoda,ze do Polski jej ze soba nie wzięlam,jak tutaj sie przeprowadzalam. Bo pozniej ona gdzies wsiękla >A co znaczy: > "tielniaszki DWAJNOJ CHLOPCZIATOBUMAZNOJ"? Odinarnoj wiazki - to tielniaszki na lato, a dwojnoj chlopczatobumaznoj wiazki - to na zimniejszą porę. I tutaj jest tak [dokladnie nie wiem]:albo to nici bawelniane podwojne,albo to plotno takie - jakby tkanina podwojna byla. Moja tielniaszka chyba własnie taka byla - podwojnoj wiazki.Chodzi o splot nici,tylko jakos trudno mi opisac to w slowach. Lepiej byloby pokazac na jakiejs tkaninie Odpowiedz Link
qubraq Re: Wiecie co..... 09.11.07, 16:45 Mialem piekna tielniaszke i...niestety spodobala sie mojemu mlodszemu orzelkowi; od tej pory nie moge trafic podobnej. Wybieram sie w pogodniejszy dzien na Stadion do Wiki z "Russkoj Knigi" moze ona mi pomoze trafic takową... (jak powinno byc: Russkoj czy Ruskiej?) Odpowiedz Link
sedona Re: Wiecie co..... 10.11.07, 05:07 To moja miala ten podwojny splot, bo za nic sie nie chciala przerwac. Nawet i w porywach Rozstalam sie z nia dopiero, jak poszly nici pod szyja i na dole. ALe jestem w niej na zdjeciach jak pije piwo w Solinie. Odpowiedz Link
sedona Tielniaszki a sprawa niemiecka 17.11.07, 06:30 Myslalam, ze tielniaszki to tylko u Rosjan, a tu prosze: wlasnie ogladalam 3 czesc "Szkalnej pulapki". Graja tam Niemcy (tych zlych, oczywista), i na koncu filmu komus sie cos rozchelstalo i co widze? Poczciwa wlasnie tielniaszke, tylko chyba czarna. Wie ktos cos na ten temat? Odpowiedz Link
margala gdzie w PL kupię? 04.12.07, 23:09 Gdzie w Polsce można kupić taką marynarską koszulkę? PozdrawiaM/ Odpowiedz Link