Gość: Hipek IP: *.compromis.pl / 192.168.2.* 02.01.04, 16:27 ha ,ha ,ha negocjacje ze złodziejem ,aby oddał dług . To może mieć miejsce tylko w Polsce .Mam dość tego kraju malwersantów .Mam możliwość wyjazdu i z niego korzystam .Do widzenia . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tadek To smutne ale masz rację. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.04, 16:53 Zbyt duży procent złodzieji w narodzie, żeby skutecznie walczyć ze złodziejstwem. Zbyt dużo osób chce utrzymać ten stan. Co wy na to patrioci, piewcy wielkości Narodu Polskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antykoruptor http://www.korupcja.org IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.04, 16:57 WFOSiGW niczego nie odzyska, bo paru SLD-owskich politykow musialoby sprzedac swoje wille Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted żelatyna pod kontrolę wierzycieli!!!! IP: *.tychy-biskupa.sdi.tpnet.pl 02.01.04, 17:13 Proponuję zarząd komisaryczy Funduszu nad fabryka, zakończenie inwestycji i spłatę z nawiązką z uruchomionej produkcji - proste. Takie rozwiązania stosowane byłu już przed wojną w II RP. "Króla" żelatyny zamienić na "króla" szczurów w jakimś przyjemnym miejscu odosobnienia, może spotka tam swoich kolegów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ohio Re: żelatyna pod kontrolę wierzycieli!!!! IP: *.nas12.saint-louis1.mo.us.da.qwest.net 02.01.04, 17:48 Gość portalu: Ted napisał(a): > Proponuję zarząd komisaryczy Funduszu nad fabryka, zakończenie > inwestycji i spłatę z nawiązką z uruchomionej produkcji - proste. Z ust mi wyjales. I szerzej - taki sam mechanizm stosowac w stosunku do calego majatku przejetego przez nomenklature w ramach tzw. prywatyzacji. Przejecie przez Skarb Panstwa w zarzad komisaryczny, a majatek prywatny skonfiskowac i towarzyszy posadzic nie w willach w Monte Carlo, ale we Wronkach. Czekam az sie narod obudzi i powstana polskie "brygady tygrysa". Odpowiedz Link Zgłoś