manny-jestem 03.09.09, 17:48 najlepszym prezydentem w historii III RP? Choc on sam pewnie nie chcialby tego miana :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ave.duce Re: Lech Kaczynski 03.09.09, 17:55 manny-jestem napisał: > najlepszym prezydentem w historii III RP? > > Choc on sam pewnie nie chcialby tego miana :) Manny, dobrze się czujesz?! :p Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Lech Kaczynski 03.09.09, 18:29 To mnie cieszy. ten znak zapytania również. :) Odpowiedz Link Zgłoś
manny-jestem Re: Lech Kaczynski 03.09.09, 20:20 Patrz Ave, zadnego pro-Kaczynski postu jeszcze... Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Lech Kaczynski 03.09.09, 23:06 Jakiś pomór na kaczystów padł?! ps. dzisiaj nie odpowiadam już na poważne tematy > ani tu, ani gdzie indziej, sorry :) :p Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Lech Kaczynski 03.09.09, 17:56 manny-jestem napisał: > najlepszym prezydentem w historii III RP? > > Choc on sam pewnie nie chcialby tego miana :) On sam nigdy by nie chciał być prezydentem, ale brat mu kazał. I jemu zameldował wykonanie zadania! Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Chesterton nie miał jednak racji 03.09.09, 18:01 Najwięksi zbrodniarze świata zawsze chcieli wychować "nowego człowieka" Lenin - "Człowieka radzieckiego", Hitler "Herrenfolk", nie wspominając o Pol Pocie i innych dyktatorach. Ponieważ zmiany społeczne zachodzą niesłychanie powoli, więc chcieli o przyspieszyć. No i stosowali terror. Kaczory na szczęście takich zębów nie mają, które mieli tamci dyktatorzy. Ale sposób myślenia taki sam. M. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Lech Kaczynski 03.09.09, 18:06 manny-jestem napisał: > najlepszym prezydentem w historii III RP? > > Choc on sam pewnie nie chcialby tego miana :) Jest dokładnie odwrotnie . Jest najgorszym prezydentem i ze wszech miar pragnie być postrzegany jako najlepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Lech Kaczynski 04.09.09, 00:56 tw_wielgus napisał: > Jest dokładnie odwrotnie . > Jest najgorszym prezydentem i ze wszech miar pragnie być postrzegany > jako najlepszy. Czy ja wiem ? Wcale nie jestem pewien, że tego pragnie. Wie jak jest postrzegany i wie, że tego nie zmieni. On głupi ani zaślepiony nie jest. I na pewno pragnie, aby ta jego prezydentura w końcu się skończyła. S. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj_23456789_12345 panemprezydentem tzw IV RP 03.09.09, 18:31 To nie jest fotomontaż, to zdjęcie oficjalne: purpura.blox.pl/resource/new_Kaczynski.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Tak Manius, napewno! Wszystko bedzie dobrze.. 03.09.09, 23:12 ..nie martw, tylko regularnie bierz tabletki w wyznaczonych porach! Obiecujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
wylogowany.pielegniarz Reklamował się jako prezydent IVRP 03.09.09, 23:34 I tu się wszyscy zgodzą, że jest najlepszym spośród wszystkich prezydentów IVRP:) Odpowiedz Link Zgłoś
etwas-geheimnis Re: Reklamował się jako prezydent IVRP 03.09.09, 23:35 Tymczasem. Braciszek bedzie lepszy.:-) Odpowiedz Link Zgłoś
wylogowany.pielegniarz Re: Reklamował się jako prezydent IVRP 03.09.09, 23:39 Ten to może co najwyżej startować w kategorii "Najlepszy premier IVRP". Choć tu już konkurencja większa, bo dochodzi jeszcze Marcinkiewicz. Odpowiedz Link Zgłoś