Dodaj do ulubionych

Anioł w Serocku

14.12.10, 18:59
Widzieliście? Duży i świetlisty, stoi w środku tego czegoś, co niektórzy nazywają parkiem miejskim.
Przyznam, że bardzo mi się podoba.
Obserwuj wątek
    • fredekzpoczty Re: Anioł w Serocku 14.12.10, 20:01
      jest rewelacyjny!!!!!!!!!
    • scot.f Re: Anioł w Serocku 14.12.10, 20:36
      Jedna z tych nielicznych rzeczy które są całkowicie udane... w przeciwieństwie do naszej "Moskiewskiej choinki",...
      • mackowy1 Re: Anioł w Serocku 14.12.10, 20:44
        mnie choinka też się podoba. anioła szpecą barierki, ale faktycznie zjawiskowy. w ogóle fajnie by było jakby oświetlili ten park iluminacjami jak na nowym mieście, takimi co się rozciągają od jednego brzegu do drugiego, mmm... smile
    • annamanuela Re: Anioł w Serocku 14.12.10, 21:11
      Ja go widziałam tylko w dzień, nie miałam jeszcze okazji zobaczyć go po zmroku, ale chętnie to zrobię, bo wyobrażam sobie, że musi robić wrażenie?
      • ppelagia Re: Anioł w Serocku 16.12.10, 08:42
        annomanuelosmile taki anioł: www.serock.pl/493-49ec6614ceb6d-24220-p_1.htm
        -też mi się podoba - faktycznie-barierki nie bardzo

choinka też mi się podoba-zresztą moja rodzina, która przyjeżdża na święta co roku - jest zakochana w zimowym serockim rynkusmile

• annamanuela Re: Anioł w Serocku 16.12.10, 11:00
          Dzisiaj go obejrzę po zebraniu w szkole.
          Mnie się podobają miasta ustrojone na święta. Im więcej dekoracji i świateł tym lepiej.
          Wiem, że to kosztowna impreza, że jest kryzys, wszystkim jest ciężko, gmina ma deficyt ale z drugiej strony gdyby nie było żadnych ozdób świątecznych czy byłoby nam w jakiśkolwiek sposób lepiej?
          Na pewno mieszkańcy Serocka narzekaliby, że inne miasta są przystrojone świątecznie a nasze nie. Jest przecież przyjemnie wieczorem popatrzeć na ulice miasta w takiej scenerii.
          Jak dla mnie tych świątecznych dekoracji, a szczególnie świetlnych, mogłoby być jeszcze więcej.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka