aganiok32 14.12.10, 18:59 Widzieliście? Duży i świetlisty, stoi w środku tego czegoś, co niektórzy nazywają parkiem miejskim. Przyznam, że bardzo mi się podoba. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
scot.f Re: Anioł w Serocku 14.12.10, 20:36 Jedna z tych nielicznych rzeczy które są całkowicie udane... w przeciwieństwie do naszej "Moskiewskiej choinki",... Odpowiedz Link
mackowy1 Re: Anioł w Serocku 14.12.10, 20:44 mnie choinka też się podoba. anioła szpecą barierki, ale faktycznie zjawiskowy. w ogóle fajnie by było jakby oświetlili ten park iluminacjami jak na nowym mieście, takimi co się rozciągają od jednego brzegu do drugiego, mmm... Odpowiedz Link
annamanuela Re: Anioł w Serocku 14.12.10, 21:11 Ja go widziałam tylko w dzień, nie miałam jeszcze okazji zobaczyć go po zmroku, ale chętnie to zrobię, bo wyobrażam sobie, że musi robić wrażenie? Odpowiedz Link
ppelagia Re: Anioł w Serocku 16.12.10, 08:42 annomanuelo taki anioł: www.serock.pl/493-49ec6614ceb6d-24220-p_1.htm -też mi się podoba - faktycznie-barierki nie bardzo choinka też mi się podoba-zresztą moja rodzina, która przyjeżdża na święta co roku - jest zakochana w zimowym serockim rynku Odpowiedz Link
annamanuela Re: Anioł w Serocku 16.12.10, 11:00 Dzisiaj go obejrzę po zebraniu w szkole. Mnie się podobają miasta ustrojone na święta. Im więcej dekoracji i świateł tym lepiej. Wiem, że to kosztowna impreza, że jest kryzys, wszystkim jest ciężko, gmina ma deficyt ale z drugiej strony gdyby nie było żadnych ozdób świątecznych czy byłoby nam w jakiśkolwiek sposób lepiej? Na pewno mieszkańcy Serocka narzekaliby, że inne miasta są przystrojone świątecznie a nasze nie. Jest przecież przyjemnie wieczorem popatrzeć na ulice miasta w takiej scenerii. Jak dla mnie tych świątecznych dekoracji, a szczególnie świetlnych, mogłoby być jeszcze więcej. Odpowiedz Link