Dodaj do ulubionych

firmy w serocku

28.12.11, 20:43
Z usług jakich firm korzystacie w Serocku i okolicach, które są solidne, warte uwagi.
Ja w najbliższym czasi planuje zakup drzwi i nie tylko i zastanawiam się czy skorzystać ze sklepu gs market budowlany na ul warszawskiej, mają spory wybór wielu firm, nie wiem tylko jak wygląda usługa montażu, czy wykonują ją fachowcy? Ma ktoś z was może doświadczenie w tym temacie. Z góry dziękuje za opinie.
Fajnie by było korzystać z usług lokalnych przedsiębiorców, tylko chyba mają troche problem z reklamą i nie znając Serocka i okolic ciężko trafić do nich.
Obserwuj wątek
    • malwina142 Re: firmy w serocku 01.01.12, 22:44
      Drzwi zewnętrzne kupowałam w firmie Vera przy ul. Pułtuskiej 1B. Sprawny montaż, bez zastrzezeń. Polecam smile Mają też okna i drzwi wewnętrzne.
    • dee.dee.7 Re: firmy w serocku 04.01.12, 14:32

Zdecydowanie powinno się korzystać z usług lokalnych przedsiębiorców.
      Lokalne społeczeństwa powinny wspierać się nawzajem.
      Zawsze chciałam mieszkać właśnie w takim samowystarczalnym miasteczku, gdzie można dostać wszystkie artykuły i usługi, gdzie wszyscy się znają, lubią i szanują, spotykają się w jakimś barze mlecznym na śniadaniu lub lunchu i mogą liczyć na siebie w razie potrzeby.

Niestety prędzej nastąpi koniec świata niż takie miasto w Polsce sad
      Co się z nami dzieje?
    • zserocka777 Re: firmy w serocku 25.02.12, 22:09
      Ja nie polecam drzwi ze sklepu GS Market, właściciel wprowadza klientów w bląd ponieważ nie wie jaki kolor mają drzwi które ma na wystawie, konsekwencje jego pomyłki ponoszą klienci. Współczuje też jego pracownikom, którzy muszą jeździć z towarem na letnich oponach, bo najważniejsza jest kasa. Dla mnie takie firmy w Serocku mogłyby przestać istnieć, psują opinie pozostałym. Zdecydowanie odradzam i niestety z następnymi zakupami przeniosę się do warszawskich sklepów, taniej, większy wybór i kompetemcja obsługi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka