Dodaj do ulubionych

Internet w okolicy Serocka

10.10.12, 10:34
Mam pytanie niedługo przeprowadzam się w okolice Serocka i zastanawiam się jaka jest możliwość korzystania z internetu. jaka firma ma najlepszy zasięg?
Obserwuj wątek
    • tomik.w Re: Internet w okolicy Serocka 10.10.12, 10:47
      Ja mam T-mobile. Smiga jak szalony. Polecam również darmowy Aero2 też bez zastrzeżeń.
      • forumowicz44 Re: Internet w okolicy Serocka 10.10.12, 11:02
        U mnie tylko Sferia (w Kani). Byly próby wszytskich operatorów łącznie z radiowym jakiejś okolicznej firmy (u innych podobno działą). Ale mój dom w jakiejś dziurze stoi i nic nie dociera poza sygnałem Sferii.
        • andzia84 Re: Internet w okolicy Serocka 10.10.12, 11:15
          myślałam o cyfrowym polsacie, można wziąć na próbę i sprawdzić czy działa, a tym aero muszę się zainteresować
          • saabb Re: Internet w okolicy Serocka 10.10.12, 12:53
            Sprawdź sobie jaki masz najbliższy BTS tu: mapa.btsearch.pl/ Czy na trasie BTS dom nie masz jakichś wysokich przeszkód. Czasem lepiej mieć dalej BTSa ale na otwartym polu. Ewentualnie możesz uzbroić się w antenę na dachu, do tego router i w domu masz nieograniczony dostęp do sieci...
        • lukasz_znadzalewu Re: Internet w okolicy Serocka 10.10.12, 17:25
          U mnie niestety też tylko Sferia (Kania Nowa), znajomy ma GVT z Legionowa i sobie chwali, do mnie niestety ta firma nie miała ochoty przyjechać aby sprawdzić sygnał ( akurat był okres budowy obwodnicy i wielkie korki) , więc musiałem zostać przy S.
          Prędkość bez szału^
          • marynianka Re: Internet w okolicy Serocka 10.10.12, 22:35
            Ja mam aero2 -bezpłatne (Marynino) i sobie chwalę, do przeglądania stron jest ok, jeżeli ktoś dużo ściąga filmów, muzyki to raczej nie polecam, co godzinę rozłącza i trzeba ponownie się połączyć.
            www.aero2.pl/
    • strabag44 Re: Internet w okolicy Serocka 31.10.12, 10:50
      Sferię odradzam, złodzieje i oszuści.
      • forumowicz44 Re: Internet w okolicy Serocka 31.10.12, 14:40
        why?
        u mnie dziala, nic mi z komputera nie ukradlo smile
    • aceta Re: Internet w okolicy Serocka 31.10.12, 17:39
      Też mieszkam w Serocku od pół roku ,internet mam na kablu telefonicznym NEOSTRADA TP z Orange + telewizja i oczywiście telefon stacjonarny .Świetny odbiór i tanio :109 zł wszystko ,zadzwoń na infolinię tel. 801505505 Pozdrawiam Aceta
      • forumowicz44 Re: Internet w okolicy Serocka 31.10.12, 19:39
        Owszem, w Serocku. Poza Serockiem już nie. Nie działa dlatego że po prostu TPSA odmówiła podłączenia - nie opłacało się jej. Nie ma kabla i nie będzie.
        • aceta Re: Internet w okolicy Serocka 31.10.12, 20:12
          acha,nie wiedziałam,i dziękuję za informację,aceta
          • forumowicz44 Re: Internet w okolicy Serocka 31.10.12, 20:27
            ot taka ciekawostka smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka