Dodaj do ulubionych

pytanie do pań

23.10.12, 12:16
czy jest w Serocku godny polecenia ginekolog?
Obserwuj wątek
    • mieszkankaserocka Re: pytanie do pań 23.10.12, 15:24
      niestety nie
      • miskaj Re: pytanie do pań 24.10.12, 10:59
        to gdzie chodzicie do lekarza?
        • mieszkankaserocka Re: pytanie do pań 24.10.12, 12:12
          ja chodzę prywatnie do lekarza w Legionowie tani nie jest ale mam do niego zaufanie.
          Jeśli na NFZ to w mediq przyjmuje kilku ginekologów.
    • astynka Re: pytanie do pań 24.10.12, 19:24
      Mediq - Legionowo polecam
      • di-laila Re: pytanie do pań 24.10.12, 20:28
        a ja polecam dr Pająka. bardzo dobry lekarz. W Serocku, oczywiście na NFZ. Tyle, że zapisów już nie ma do niego, do końca roku.
        • miskaj Re: pytanie do pań 25.10.12, 11:47
          dziękuję za pomoc, a w mediqu jakiegoś konkretnego lekarza możecie polecić ?
    • aceta Re: pytanie do pań 31.10.12, 17:32
      Witaj, mam ten sam problem,jest TYLKO jeden ginekolog na cały Serock i okolice ,ale "jajo" ,rzeczywiście zapisy są dopiero na styczeń 2013 .PO PROSTU SKANDAL!!!
      • forumowicz44 Re: pytanie do pań 31.10.12, 20:31
        jako że pracuję w Warszawie korzystam z przychodni przyszpitalnej szpitala bródnowskiego. Tam wogóle nie ma kolejek i żadnych zapisów. Jak jestem trezcia w kolejce to uważam, że jest tłum. Trzeba mieć tylko zaświadczenie/coś tam potwierdzające ubezpieczenie. Polecam dra Majnerta.
    • edytanoculak Re: pytanie do pań 03.11.12, 22:08
      Tylko taki co szanuje Prawa Pacjenta.Ja byłam pierwszy raz na badaniu u ginekologa w trzecim miesiącu ciąży z mężem by potwierdzić.Zawsze mam męża podczas każdego badania zabiegu czy porodach przy sobie bo intymność należy do męża a nie do ginekologa.Dlatego mam prawo do obecności męża podczas badań i zabiegów nawet w szpitalu poza znieczuleniem całkowitym i epidemią ogłoszoną w placówce nie wymysłem niedouczonego personelu medycznego gdy wyrzucą osobę bliską może dojść do wysokiego odszkodowania dla pacjentki.Ust 2008 r art 21 Prawa Pacjenta o obecności osoby bliskiej podczas badań i zabiegów.Dlaczego ryzykując wypłatą odszkodowania wyrzuca się osobę bliską?Dlaczego miała bym się wstydzić męża podczas badania czy zabiegu chować go za parawan skoro decyduje Pacjent o obecności osoby bliskiej!!!. Ginekolog zalecił ostatnio na endometrium i mięśniaki leczenie O. Bonifratrzy są skuteczni obyło się bez operacji bo mąż prosił u ginekologa inne leczenie poza usuwaniem macicy i jajników udało się dlatego powinno się mieć osobę bliska podczas badań przy sobie!!!
    • 3lilia78 Re: pytanie do pań 03.12.12, 15:59
      Dr Pająk. Nie wyobrażam sobie że mozna bardziej lubić swoja pracę niz on. O godz 19.00 zaczyna przyjmować panie nie zapisane, z takim samym uśmiechem na twarzy jak te zapisane jako pierwsze. Przyjmuję również prywatnie w Wieliszewie, koszt chyba 70 zl. Polecam.
      • ancio_85 Re: pytanie do pań 04.12.12, 12:38
        To, że lekarz przyjmuje pacjentki niezapisane z uśmiechem na twarzy nie jest wyznacznikiem tego, że jest dobrym lekarzem (chodzi o samo leczenie). Ja zmieniłam lekarza, na początku ciąży.
        • mieszkankaserocka Re: pytanie do pań 04.12.12, 14:54
          no właśnie, co mi z uśmiechu na twarzy gdy lekarz stawia błędną diagnozę
          byłam raz, pierwszy ostatni i o jeden raz za dużo
          • ancio_85 Re: pytanie do pań 04.12.12, 18:07
            A coraz więcej historii się słyszy, niestety negatywnych.
            Polecam p. M. Walczaka, przyjmuje w Wyszkowie . Może małomówny, ale do tej pory się nie zawiodłam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka