Dodaj do ulubionych

HAPPY SEROCK

08.04.14, 21:18
SUPER!!!!!!!!!!!!
Miło jest zobaczyć zadowolone dzieciaki!!
Tyle znajomych twarzy, pozdrawiam i gratuluję wszystkim!!!
Daj Panie Boże aby tak było co dzień!!! w Gminie Serock!!!

www.youtube.com/watch?v=zMfV6GMc7wQ
Obserwuj wątek
    • aneta.kg Re: HAPPY SEROCK 09.04.14, 10:35
      Jestem tez z Serocka,W MOJEJ OCENIE uczciwie powiem tak, super że hp Serock powstał i ktoś jednak się przy tym trochę napracował i chwała mu za tosmileogólnie sympatycznie się to ogląda,zasługa muzyki to w zasadzie połowa, oglądałam wersje innego miasta ostatnio hp Łódź i dla mnie były jednak lepsze,jakieś radośniejsze i kolorowe ,nie wiem czy to wina w montowaniu filmu i jego sekwencji czy braku przykładniejszego wyreżyserowania,dla mnie do 0.40 extra ale od 0.40 słabo,choć nadmienię iż fajnie wyszły dzieciaki idące i podające sobie nogę (piłkę) , grający w siatkę ujęcie takie przestrzenne -ktoś ma talent to widać,na ludowo tez wyszło fajnie no i plener starego kawałka mostu z tańcem przy kotwicy brawo!!(chyba z mopamismile. A poza tymi drewniane ruchy , bez ładu i składu a klaskać przecież nie jest tak trudno -no chyba ze dzieci i dorośli nie mięli puszczonej piosenki choćby z komórki.....Szkoda ze jakiegoś naprawdę ,,grubasa,,-chłopaka czy dorosłego nie było -dodałby fajnego koloru teledyskowi gdyż zazwyczaj ludzie naprawdę otyli wprawia się w ruch raz-a fala idzie sama,naprawdę tańczą lepiej nieraz od chudych.Wiem ze musi być do tej piosenki widać spontan,ale powinien być tu absurdalnie : spontan bardziej kontrolowany,piosenka przecież jest świetna ,TYLE MOJEGO ZDANIA NA NASZYM DEMOKRATYCZNYM FORUM , a teraz nastawiam się na ostrą zjebkę urażonych ambicjismilebo u nas jak coś się krytykuje-z zasady jest się kretynem,kropka.
      aneta
      • darma77 Re: HAPPY SEROCK 10.04.14, 10:11
        Obejrzałam inne wersje i faktycznie trochę fajniej to wygląda, bardziej Happy. Ale i tak fajnie, myślę że dzieciaki miały ubaw smile
        • oliwkawawa Re: HAPPY SEROCK 10.04.14, 11:02
          Ale były też słabsze wink
          A tak poważnie, fajnie że powstało, że ktoś poświęcił czas i wizerunek wink Nie ma co debatować chyba czy mogło być lepiej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka