annie13 03.09.05, 09:06 OBIŁO MI SIĘ O USZY, ŻE PRZY WYLOCIE UL. 11 LISTOPADA "TEORETYCZNIE" MOŻE POWSTAĆ SYGNALIZACJA ŚWIETLNA. CZY TO PRAWDA? ZRESZTĄ MOIM ZDANIEM COŚ TAKIEGO BARDZO BY SIE PRZYDAŁO. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aguniak27 Re: SYGNALIZACJA ŚWIETLNA 05.09.05, 11:41 Nic na ten temat nie słyszałam, ale uważam, że świałta w tym miejscu są konieczne! Wyjazd z tej ulicy to dramat, nie dość że niewiele widać, to jeszcze teraz przez miasto przejeżdża tyle TIRów, że naprawdę strach jeździć. Odpowiedz Link
tadeusz001 Re: SYGNALIZACJA ŚWIETLNA 09.10.05, 19:38 Jeżeli powstanie wreszcie obwodnica, to swiatła przestana byc potrzebne. Ale poczekamy jeszcze na to przynajmniej 2-3 lata, w tym czasie bez świateł faktycznie nie da się wytrzymać. Przy okazji, nie wiecie jak będzie rozwiązany węzeł w Wierzbicy - skrzyżowanie drogi nr. 61 z 62? Chodzi mi nie o skrzyżowanie obwodnicy z drogą nr. 62, ale o skrzyzowanie OBECNEJ drogi nr. 61 z drogą 62. Śwatła, rondo? Coś chyba będzie musiało być, bo inaczej nie da sie przejechać na wprost z Serocka w kierunku Dzierżenina? Jest gdzies w sieci projekt? Bo w urzędzie nie chcieli mi pozać nic dokładniejszego niż to co wisi na mapach zagospodarowania przestrzennego. Odpowiedz Link
aganiok32 Re: SYGNALIZACJA ŚWIETLNA 10.10.05, 10:40 No tak, ostatnio tam był przecież wypadek z udziałem TIRa... wogóle to nas załatwili tymi TIRami niestety nie wiem gdzie można znaleźć plan.... Sygnalizacja na skrzyżowaniu Pułtuskiej i Listopadowej jest KONIECZNA! Tam się już nie da wyjechać. Odpowiedz Link
imicus Re: SYGNALIZACJA ŚWIETLNA 30.08.06, 19:20 Z tego co tam sie dalo z planu wycztyac to arczej na pewno ronda nie bedzie. bardziej prawdopodobne sa swiatla pewnie albo pas dla wlaczajcych sie do ruchu. Odpowiedz Link
aganiok32 sygnalizacja powstała...faktycznie teoretycznie :) 30.08.06, 10:14 Wyjazd z Listopadowej doprowadza mnie zawsze do przyspieszenia tętna. Nic nie widać po bokach a jak jeszcze u Jezierskich ktoś stanie samochodem, to można tylko zgadywać czy coś jedzie z lewej strony czy też nie. Na dodatek stoi się na przejściu dla pieszych i jest pod górkę. Dramat, tu naprawdę powinny powstać światła. Odpowiedz Link