Dodaj do ulubionych

SYGNALIZACJA ŚWIETLNA

03.09.05, 09:06
OBIŁO MI SIĘ O USZY, ŻE PRZY WYLOCIE UL. 11 LISTOPADA "TEORETYCZNIE" MOŻE
POWSTAĆ SYGNALIZACJA ŚWIETLNA. CZY TO PRAWDA? ZRESZTĄ MOIM ZDANIEM COŚ
TAKIEGO BARDZO BY SIE PRZYDAŁO.
Obserwuj wątek
    • aguniak27 Re: SYGNALIZACJA ŚWIETLNA 05.09.05, 11:41
      Nic na ten temat nie słyszałam, ale uważam, że świałta w tym miejscu są
      konieczne! Wyjazd z tej ulicy to dramat, nie dość że niewiele widać, to jeszcze
      teraz przez miasto przejeżdża tyle TIRów, że naprawdę strach jeździć.
      • tadeusz001 Re: SYGNALIZACJA ŚWIETLNA 09.10.05, 19:38
        Jeżeli powstanie wreszcie obwodnica, to swiatła przestana byc potrzebne.
        Ale poczekamy jeszcze na to przynajmniej 2-3 lata, w tym czasie bez świateł
        faktycznie nie da się wytrzymać.
        Przy okazji, nie wiecie jak będzie rozwiązany węzeł w Wierzbicy - skrzyżowanie
        drogi nr. 61 z 62? Chodzi mi nie o skrzyżowanie obwodnicy z drogą nr. 62, ale o
        skrzyzowanie OBECNEJ drogi nr. 61 z drogą 62. Śwatła, rondo? Coś chyba będzie
        musiało być, bo inaczej nie da sie przejechać na wprost z Serocka w kierunku
        Dzierżenina? Jest gdzies w sieci projekt? Bo w urzędzie nie chcieli mi pozać nic
        dokładniejszego niż to co wisi na mapach zagospodarowania przestrzennego.
        • aganiok32 Re: SYGNALIZACJA ŚWIETLNA 10.10.05, 10:40
          No tak, ostatnio tam był przecież wypadek z udziałem TIRa... wogóle to nas
          załatwili tymi TIRami sad niestety nie wiem gdzie można znaleźć plan....
          Sygnalizacja na skrzyżowaniu Pułtuskiej i Listopadowej jest KONIECZNA! Tam się
          już nie da wyjechać.
        • imicus Re: SYGNALIZACJA ŚWIETLNA 30.08.06, 19:20
          Z tego co tam sie dalo z planu wycztyac to arczej na pewno ronda nie bedzie.
          bardziej prawdopodobne sa swiatla pewnie albo pas dla wlaczajcych sie do ruchu.
    • aganiok32 sygnalizacja powstała...faktycznie teoretycznie :) 30.08.06, 10:14
      Wyjazd z Listopadowej doprowadza mnie zawsze do przyspieszenia tętna.
      Nic nie widać po bokach a jak jeszcze u Jezierskich ktoś stanie samochodem, to
      można tylko zgadywać czy coś jedzie z lewej strony czy też nie.
      Na dodatek stoi się na przejściu dla pieszych i jest pod górkę.
      Dramat, tu naprawdę powinny powstać światła.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka