f_anka 16.09.06, 21:16 koncert rewelacyjny - naglosnienie sali super - strzal w dziesiatke panie dyrektorze - oby tak dalej ambitny repertuar nam mlodym (i nie tylko) z serocka (i nie tylko..) odpowiada Bończyk stworzyl fantastyczny klimat Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
f_anka Re: BRAWO DLA PIOTRA KOWALCZYKA ZA WYBOR... 21.09.06, 10:46 to smutne, ze nikt z forumowiczow nie byl na otwarciu sali u strazakow - na koncercie Bonczyka moze i o kulturze warto czasem pogadac a nie w kolko o polityce... Odpowiedz Link
aganiok32 Re: BRAWO DLA PIOTRA KOWALCZYKA ZA WYBOR... 21.09.06, 11:12 ja słyszałam, że było trudno o bilety... a być nie mogłam Odpowiedz Link
prawiejakaniol Re: BRAWO DLA PIOTRA KOWALCZYKA ZA WYBOR... 21.09.06, 13:13 A ja byłam!!!!! I świetnie sie bawiłam...To naprawdę niesamowite, zawsze marzyłam o takiej sali, o prawdziwej scenie, dobrym nagłośnieniu, przestrzeni...jest pięknie...A wysęp Bończyka...No po prostu brak słów.Pan dyrekto jest genialny, jeżeli chodzi o dobór gwiazd...Dziękuje bardzo, za salę, za występ, za wiele... Odpowiedz Link
aganiok32 Re: BRAWO DLA PIOTRA KOWALCZYKA ZA WYBOR... 21.09.06, 14:58 a to ten sam "pan dyrketor", który organizuje idiotyczne dyskoteki na plaży? no i mamy klakiera - burmistrz genialny, "pan dyrektor" genialny.... a Ty ruszasz zadek gdzieś poza Serock czasami? Odpowiedz Link
prawiejakaniol Genialni.... 22.09.06, 14:14 pewnie, że ruszam!!!!!! jakbym nie ruszała, to skąd bym wiedziała, co się mówi o nas w sasiednich gminach chociażby... Czytaj, co piszesz!!!!! I zastanów się, zanim kogos zjedziesz, bo ja akurat sie Twoich uwag nie boję!!!! Trzeba przerwać zmowe milczenia i wreszcie bronić tego, co ważne!!! Odpowiedz Link
aganiok32 Re: Genialni.... 22.09.06, 14:37 aha, to koleżanka jeździ po gminach sąsiadujących i przeprowadza ankiety? Czytać ( ze zrozumieniem) nauczyłam się dość dawno temu, ale dziękuję za dobrą radę. Aniołku ( nawet jeśli prawie) a na jaki temat jest ta zmowa milczenia wg Ciebie? i troszkę mniej agresji, spokój, tylko spokój......... Odpowiedz Link
f_anka Re: do aganiok32 23.09.06, 17:42 no wlasnie spokojnie -to moj watek- prosze o spokoj-ale to Ty zaczynasz...litosci...ktos tu ma jakas obsesje... macie swoje watki na wywalanie swoich flustracji... Odpowiedz Link
aganiok32 do f_anki 23.09.06, 22:54 jeśli już to frustracji trudne słowa możesz sobie słonko sprawdzić w słowniku, polecam: portalwiedzy.onet.pl/polszczyzna.html opuszczam na pewien czas to forum, zapewne kilka osób odetchnie z ulgą Odpowiedz Link
f_anka Re: do aganiok 25.09.06, 09:44 he he... faktycznie-pomylilam sie))))))))))) ufff... Odpowiedz Link
machiavelli2 Re: do f_anki 25.09.06, 22:41 Zostań, dobrze się Ciebie czyta i masz miło brzmiący nick Odpowiedz Link
1jojo Re: BRAWO DLA PIOTRA KOWALCZYKA ZA WYBOR... 05.10.06, 12:41 dobrze by było być na koncercie ale nie dla psa kiełbasa,byli tylko zaproszeni i wcale tam nie będziemy chodzić bo nie chcmy patrzeć na ten fałsz obłudę, zniewolenie ludzi i jeszcze im klaskać i sie kłaniać.Niech to robią ci którzy maja za co. Wiem ze jestem teraz przed wyborami na wagę złota ale mam to gdzieś i zrobię wszystko aby przerwać to pasmo zła .Może zaczniemy mówić pradę w oczy a nie tylko poza oczy.Narazie to krępuje nas strach ale bardzo pragniemy aby się juz to skończyło.Tym co teraz rządzą to już dziękujemy. Odpowiedz Link
brock4 Re: BRAWO DLA PIOTRA KOWALCZYKA ZA WYBOR... 05.10.06, 21:30 1jojo, proszę mów za siebie, a nie za wszystkich. Z inauguracyjnym koncertem to nie przesadzaj, przecież to było z okazji otwarcia sali widowiskowej, więc trudno, żeby nie było osób zaproszonych. Z tego co wiem, to było jeszcze sporo wolnych miejsc. A tak na marginesie, to jak masz jakieś lęki to idź do lekarza specjalisty (albo pierwszego dotyku) on ci pewnie pomoże. Wszystkim zarzucasz strach, a sam działasz z ukrycia. Ładnie to tak? Odpowiedz Link
serock_settler Re: BRAWO DLA PIOTRA KOWALCZYKA ZA WYBOR... 05.10.06, 22:00 1jojo napisała: >Może zaczniemy mówić pradę w oczy > a nie tylko poza oczy.Narazie to krępuje nas strach ale bardzo pragniemy aby > się juz to skończyło.Tym co teraz rządzą to już dziękujemy. O kurcze, czuję się jak w Chicago lat 30-tych, czyżby ten Pan był groźniejszy od Fraglesa? A może jesteś podwładnym i stres z Urzędu odreagowujesz? Ludzie, ale tak prosto w oczy i z ręką na sercu, czy naprawdę w Serocku rządzi mafia? Czy te chodniczki i kwietniczki naprawdę kryją zastraszanie, wymuszenia i haracze? Może by trzeba do "Pan jesteś zerem" zadzwonić!!! Odpowiedz Link
f_anka czy tu jest jakis moderator? 06.10.06, 09:08 bardzo prosze usunac te fanatyczne teksty z watku o koncercie Bonczyka (miedzy innymi) wybieracie sie na najblizszy koncert? Alicji Majewskiej i Korcza? Pani a moze Panu(...) jojo wspolczuje...polecam jakas terapie...albo przeprowadzke Odpowiedz Link
serock_w_sieci wielki brat cały czas na Was patrzy 06.10.06, 09:44 ten post jest jak każdy inny i nie zostanie usunięty. Każdy ma prawo pisać co czuje na dany temat. Jeśli nie przekracza granic przyzwoitości. Odpowiedz Link
f_anka Re: wielki brat cały czas na Was patrzy 06.10.06, 10:53 ok wielki bracie czyli nie trzeba na tym forum trzymac sie tematow zakladanych watkow ok.. niech bedzie jak zwykle Odpowiedz Link
machiavelli2 Re: wielki brat cały czas na Was patrzy 06.10.06, 11:24 Gratulacje dla moderatora !! Odpowiedz Link