Dodaj do ulubionych

BRAWO DLA PIOTRA KOWALCZYKA ZA WYBOR...

16.09.06, 21:16
koncert rewelacyjny - naglosnienie sali super - strzal w dziesiatke panie
dyrektorze - oby tak dalej

ambitny repertuar nam mlodym (i nie tylko) z serocka (i nie tylko..) odpowiada

Bończyk stworzyl fantastyczny klimat
Obserwuj wątek
    • f_anka Re: BRAWO DLA PIOTRA KOWALCZYKA ZA WYBOR... 21.09.06, 10:46
      to smutne, ze nikt z forumowiczow nie byl na otwarciu sali u strazakow - na
      koncercie Bonczyka

moze i o kulturze warto czasem pogadac a nie w kolko o polityce...

• aganiok32 Re: BRAWO DLA PIOTRA KOWALCZYKA ZA WYBOR... 21.09.06, 11:12
        ja słyszałam, że było trudno o bilety...
        a być nie mogłam
        • kcores Re: BRAWO DLA PIOTRA KOWALCZYKA ZA WYBOR... 21.09.06, 12:06
          Były zaproszenia
          • prawiejakaniol Re: BRAWO DLA PIOTRA KOWALCZYKA ZA WYBOR... 21.09.06, 13:13
            A ja byłam!!!!! I świetnie sie bawiłam...To naprawdę niesamowite, zawsze
            marzyłam o takiej sali, o prawdziwej scenie, dobrym nagłośnieniu,
            przestrzeni...jest pięknie...A wysęp Bończyka...No po prostu brak słów.Pan
            dyrekto jest genialny, jeżeli chodzi o dobór gwiazd...Dziękuje bardzo, za salę,
            za występ, za wiele...
            • aganiok32 Re: BRAWO DLA PIOTRA KOWALCZYKA ZA WYBOR... 21.09.06, 14:58
              a to ten sam "pan dyrketor", który organizuje idiotyczne dyskoteki na plaży?
              smile
              no i mamy klakiera - burmistrz genialny, "pan dyrektor" genialny....
              a Ty ruszasz zadek gdzieś poza Serock czasami?
              • snuff1 Re: BRAWO DLA PIOTRA KOWALCZYKA ZA WYBOR... 22.09.06, 10:19
                big_grin
                • prawiejakaniol Genialni.... 22.09.06, 14:14
                  pewnie, że ruszam!!!!!! jakbym nie ruszała, to skąd bym wiedziała, co się mówi o
                  nas w sasiednich gminach chociażby... tongue_out Czytaj, co piszesz!!!!! I zastanów się,
                  zanim kogos zjedziesz, bo ja akurat sie Twoich uwag nie boję!!!! Trzeba przerwać
                  zmowe milczenia i wreszcie bronić tego, co ważne!!!
                  • aganiok32 Re: Genialni.... 22.09.06, 14:37
                    aha, to koleżanka jeździ po gminach sąsiadujących i przeprowadza ankiety?
                    Czytać ( ze zrozumieniem) nauczyłam się dość dawno temu, ale dziękuję za dobrą
                    radę.
                    Aniołku ( nawet jeśli prawie) a na jaki temat jest ta zmowa milczenia wg Ciebie?

i troszkę mniej agresji, spokój, tylko spokój.........big_grin
                    • f_anka Re: do aganiok32 23.09.06, 17:42
                      no wlasnie spokojnie

-to moj watek-

prosze o spokoj-ale to Ty zaczynasz...litosci...ktos tu ma jakas obsesje...

macie swoje watki na wywalanie swoich flustracji...

• aganiok32 do f_anki 23.09.06, 22:54
                        jeśli już to frustracji
                        trudne słowa możesz sobie słonko sprawdzić w słowniku, polecam:
                        portalwiedzy.onet.pl/polszczyzna.html
                        opuszczam na pewien czas to forum, zapewne kilka osób odetchnie z ulgą wink
                        • f_anka Re: do aganiok 25.09.06, 09:44
                          he he...

faktycznie-pomylilam siesmile)))))))))))

ufff...
                        • machiavelli2 Re: do f_anki 25.09.06, 22:41
                          Zostań, dobrze się Ciebie czyta i masz miło brzmiący nick smile
      • 1jojo Re: BRAWO DLA PIOTRA KOWALCZYKA ZA WYBOR... 05.10.06, 12:41
        dobrze by było być na koncercie ale nie dla psa kiełbasa,byli tylko zaproszeni
        i wcale tam nie będziemy chodzić bo nie chcmy patrzeć na ten fałsz obłudę,
        zniewolenie ludzi i jeszcze im klaskać i sie kłaniać.Niech to robią ci którzy
        maja za co. Wiem ze jestem teraz przed wyborami na wagę złota ale mam to gdzieś
        i zrobię wszystko aby przerwać to pasmo zła .Może zaczniemy mówić pradę w oczy
        a nie tylko poza oczy.Narazie to krępuje nas strach ale bardzo pragniemy aby
        się juz to skończyło.Tym co teraz rządzą to już dziękujemy.
        • brock4 Re: BRAWO DLA PIOTRA KOWALCZYKA ZA WYBOR... 05.10.06, 21:30
          1jojo, proszę mów za siebie, a nie za wszystkich. Z inauguracyjnym koncertem to
          nie przesadzaj, przecież to było z okazji otwarcia sali widowiskowej, więc
          trudno, żeby nie było osób zaproszonych. Z tego co wiem, to było jeszcze sporo
          wolnych miejsc. A tak na marginesie, to jak masz jakieś lęki to idź do lekarza
          specjalisty (albo pierwszego dotyku) on ci pewnie pomoże. Wszystkim zarzucasz
          strach, a sam działasz z ukrycia. Ładnie to tak?
        • serock_settler Re: BRAWO DLA PIOTRA KOWALCZYKA ZA WYBOR... 05.10.06, 22:00
          1jojo napisała:

>Może zaczniemy mówić pradę w oczy
          > a nie tylko poza oczy.Narazie to krępuje nas strach ale bardzo pragniemy aby
          > się juz to skończyło.Tym co teraz rządzą to już dziękujemy.

O kurcze, czuję się jak w Chicago lat 30-tych, czyżby ten Pan był groźniejszy
          od Fraglesa? A może jesteś podwładnym i stres z Urzędu odreagowujesz?
          Ludzie, ale tak prosto w oczy i z ręką na sercu, czy naprawdę w Serocku rządzi
          mafia? Czy te chodniczki i kwietniczki naprawdę kryją zastraszanie, wymuszenia
          i haracze? Może by trzeba do "Pan jesteś zerem" zadzwonić!!!
        • f_anka czy tu jest jakis moderator? 06.10.06, 09:08
          bardzo prosze usunac te fanatyczne teksty z watku o koncercie Bonczyka (miedzy
          innymi)

wybieracie sie na najblizszy koncert?
          Alicji Majewskiej i Korcza?

Pani a moze Panu(...) jojo wspolczuje...polecam jakas terapie...albo
          przeprowadzke
          • serock_w_sieci wielki brat cały czas na Was patrzy 06.10.06, 09:44
            ten post jest jak każdy inny i nie zostanie usunięty. Każdy ma prawo pisać co
            czuje na dany temat. Jeśli nie przekracza granic przyzwoitości.
            • f_anka Re: wielki brat cały czas na Was patrzy 06.10.06, 10:53
              ok wielki bracie

smile

czyli nie trzeba na tym forum trzymac sie tematow zakladanych watkow

ok..

niech bedzie jak zwykle
              • machiavelli2 Re: wielki brat cały czas na Was patrzy 06.10.06, 11:24
                Gratulacje dla moderatora !!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka