draconessa 13.06.02, 09:59 no i co? Wymiekliscie, carissimi? Ja w kazdym razie jestem w sobote pod Zygmuntem i w niedziele zreszta tez... PZDR Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jane_blond_007 Re:" No i co?" No jak to co?! 13.06.02, 16:00 Oczywiście, że chętnie pojadę, ale czemu nie w niedzielę, jak było zaplanowane poprzednio? Autentycznie mi by to bardziej pasowało. Bo w sobotę rano nikto ne ma doma i na mnie spada obowiązek wyjścia z sobaką akurat niefortunnie ok. 11:00. Nie chcecie chyba być przyczyną psiego nieszczęścia, nie? A może macie ochotę na spacerek po Kabatach z Misiem??? ;)))) Zapraszam. Pzdr, Jane. Odpowiedz Link Zgłoś
draconessa Re: 13.06.02, 16:06 Moge i na Kabaty spod Zygmunta dojechac, nie ma sprawy... Ciekawe co na to nieuwidoczniona reszta... Odpowiedz Link Zgłoś
yuurei Re: 13.06.02, 17:48 Mi to w sumie wszystko jedno, chociaż namówiłem paru znajomych właśnie dlatego, że mamy jechać na północ. Ale zobaczy się. Ja generalnie będe żeby pojeździć w sobote. Jak będzie w niedziele nie wiem, bo teoretycznie mam umówioną inna wycieczkę :) Odpowiedz Link Zgłoś
draconessa Re: 14.06.02, 08:53 Jane, niedziela, 10 rano, Zygmunt tez jestem, powinien byc jeszcze jeden czlowiek, co sie tutaj na portalu nie ujawnil. "robimy" Choszczowke,. Co Ty na to - tylko sie nie wylamuj, pleeeaaaase. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olek Re: No i co? IP: *.mimuw.edu.pl 13.06.02, 18:32 to jak sie wybierzecie na polnoc to sie moze spotkamy, bo ja sie wybieram na malowanie szlaku z bielan do promu w burakowie i do kampinosu pozdr, olek Odpowiedz Link Zgłoś
draconessa Re: No i co? 14.06.02, 08:49 A nie wybierzesz sie na rowerowy spacerek w niedziele? Odpowiedz Link Zgłoś
yuurei Plan wycieczki? ;-) 14.06.02, 09:40 Hihi... widzę, że znów robią się problemy. Jeszcze dodatkowo pogoda znów płata figle. Wczoraj wróciłem 10 minut przed ulewą. Ale do rzeczy :-) Ponieważ Jane nie może być o 10 pod Zygmuntem proponuje zrobić tak. O umówionej porze spotykamy się pod kolumną i jedziemy na Natolin. Zajmie nam to pewnie godzinkę. Dojedziemy będzie po 11, więc akurat Jane zdązy wrócić z psem. Umawiamy się gdzieś na Natolinie. Może metro Natolin (nie wiem, słabo znam tamte okolice :>) i razem ruszamy na północ, zobaczyć jak Olek i reszta malują szlaki rowerowe :-) W godzine się raczej nie wyrobią, więc jest szansa, że ich spotkamy :) A gdzieś na 50 km. padam ze zmęczenia, bo coś mi kondycha ostatnio szwankuje :> Co wy na to? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
yuurei Re: Plan wycieczki? ;-) 14.06.02, 13:05 Pytanie, co na to pani 007, bo to w sumie od niej zależy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
jane_blond_007 Re: Plan wycieczki? ;-) 14.06.02, 17:07 Ojejku, ale się narobiło!!! A to wszystko przezemnie;)) Ale do rzeczy: Plan Yuureia jest ok, myślę, że wyrobię się pod metro Natolin na 11:00. Sorry tylko że przeze mnie musicie robić taki kawał drogi, ale to naprawdę siła wyższa. Bardzo chcę jechać, lecz jakbyście jednak nie chcieli pedałować specjalnie po mnie taki kawał, zrozumiem i będę musiała zrezygnować:((((( ALE, - jakby jednak dało radę tak zrobić w tą sobotę(w sobotę, nie?), to nawet jeszcze lepiej. No i zaintrygowało mnie to malowanie szlaków;) To co? Jutro o 11:00 pod stacją Natolin?? Pzdr, Jane. Odpowiedz Link Zgłoś
jane_blond_007 Re: Plan wycieczki? ;-) 14.06.02, 17:10 A co do kondycji, to ja pewnie padnę na 25 km, bo i u mnie po tym ostatnim siedzeniu nad książkami coś kiepściutko:> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olek Re: Plan wycieczki? ;-) IP: *.mimuw.edu.pl 14.06.02, 17:33 malowanie jest od 11 na koncu sciezki nadwislanskiej, jak znam zycie, to o 12-13 moze dojedziemy do promu Odpowiedz Link Zgłoś
draconessa Re: Plan wycieczki? ;-) 14.06.02, 17:39 Jak najbardziej, wiec nie wiem, czy sie wobec tego zbieramy pod Zygmusiem, czy mam od razu jechac pod Natolin??? Bo juz mi sie pokrecilo... Odpowiedz Link Zgłoś
yuurei Re: Plan wycieczki? ;-) 14.06.02, 19:53 Zbieramy się o 10 pod Zygmuntem, czekamy jakieś 15 minut na maruderów i ruszamy na metro Natolin. Przynajmniej ja to tak rozumem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
jane_blond_007 TAK,TAK;))))))) 14.06.02, 20:06 Dragonessa, jest dokładnie tak: (z mojej winy - wstyd mi ;)) zbieracie się o 10:00 pod Zygmusiem, a ja w tym czasie odbywam wycieńczający;) spacer z sobaką (trudno, musi się wybiegać,nie?) i o 11:00 zbieramy się już w komplecie pod stacją Natolin. Może być? A jak na malowanie szlaków za późno, to wymyślimy co innego - w końcu to dopiero wycieczka "zapoznawcza";) Jak się sobie spodobamy, to umówimy się i na niedzielę może tym razem np. do tej puszczy, czy Starej Miłosnej, czy wsiorawno gdzie. ufff........chyba wszystko powiedziałam. Pzdr, Jane. Odpowiedz Link Zgłoś
draconessa Re: TAK,TAK;))))))) 14.06.02, 20:10 OK!!! Przepraszam za chwilowa niedyspozycje intelektualna, ale musialam udawac przed najezdzca zza morza, ze pracuje nad jakimis analizami, a zarazem sledzilam forum :))) bedzie OK! Odpowiedz Link Zgłoś
jane_blond_007 PEWNIE, ŻE BĘDZIE OK! ;))))))) 14.06.02, 22:33 Do zobaczenia jutro!! Zaraz, zaraz... a skąd my będziemy wiedzieli, że my to MY?? ;))) Chyba przykleję sobie vlepkę rozpoznawczą na czoło z kodem kreskowym;)) Żartuję, oczywiście. Papapa, PZDR, Jane. Odpowiedz Link Zgłoś
jane_blond_007 16--06--2002 :)))))))))))))))))))))) 15.06.02, 15:26 Yuurei, biedaku szkoda, że trafiła ci się dziura..:((( Żałuj, bo my z Dragonessą zrobiłyśmy sobie całkiem niczego wycieczkę "zapoznawczą" ;) Ale nic, jak się szybko uporasz i wkleisz tą łatkę, to może dasz się namówić na jutro o 10:00 pod Zygmusiem?? Chyba się nie zniechęciłeś, co prawda wygląda na to że wisi nad nami jakieś fatum, ale co to dla nas, nie? ;)Odezwij się, żebyśmy wiedziały co dalej. Pzdr, Jane. Odpowiedz Link Zgłoś