moniczka.4 15.07.08, 20:38 Witam! był z Was ktoś może w Sarbinowie? jedziemy z rodzinką w drugiej połowie lipca i jesteśmy ciekawi jak tam jest ?Jedziemy tam po raz pierwszy .Pozdrawiam wszystkich urlopowiczów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sibeliuss Re: Sarbinowo - miasteczko nad morzem 15.07.08, 23:30 Latarnia morska, piękna plaża, zabytkowy kościół. To taka turystyczna wiocha, najbliższa cywilizacja to Koszalin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: Sarbinowo - miasteczko nad morzem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.08, 08:21 Byłem tam w zeszłym roku.Latarni tam nie ma, jest w pobliskich Gąskach.Miejscowość bardzo fajna,spokojna.Super promenada przy plaży.Plaża bardzo ładna.Specjalnych atrakcji nie ma ale bardzo sympatyczna miejscowość.Będziecie zadowoleni.Pozdrawiam i życzę pogody. Odpowiedz Link Zgłoś
moniczka.4 Re: Sarbinowo - miasteczko nad morzem 16.07.08, 11:29 słuszne życzenie jeśli chodzi o pogodę bo na razie kiepściutko jest na północy :/. Mam nadzieję , że pomimo tego będą to niezapomniane chwilę : ) Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Sarbinowo - miasteczko nad morzem 16.07.08, 15:57 Jeśli (tfu, tfu) nie będzie słonecznie podjedźcie do Dobrzycy, do Hortulusa: www.hortulus.com.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
moniczka.4 Re: Sarbinowo - miasteczko nad morzem 16.07.08, 17:09 oglądałam zdjęcia : ) Tam jest PIĘKNIE :) na pewno skorzystamy i tam pojedziemy w wolnej chwili Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dora Re: Sarbinowo - miasteczko nad morzem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.08, 10:48 Byłam tam, i odwiedzę to miejsce jeszcze nie raz!! Bez względu na pogodę i porę roku warto odwiedzić te ogrody. Niestety mieszkam zbyt daleko:( ale oglądałam zdjęcia na ich stronie www.hortulus.com.pl , zamówiłam sobie również książkę Hortulus-ogrody marzeń aby o każdej porze roku, nawet w domu poczuc ten klimat i pasję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mi Re: Sarbinowo - miasteczko nad morzem IP: 62.233.197.* 16.07.08, 10:50 Popieram przedmowce, calkiem sympatyczne miasteczko i mozna lasem pzrejsc sie na piechotke do Chłopów, albo Mielna. Albo plazą. Pyszny kebab przy zejsciu na plaze;) Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Sarbinowo - miasteczko nad morzem 16.07.08, 15:55 pl.wikipedia.org/wiki/Sarbinowo_%28powiat_koszali%C5%84ski%29 Odpowiedz Link Zgłoś