nielegalny1 03.06.05, 18:46 Michael Jackson moze trafic na 20 lat do więzienia. Przysiegli w Kalifornii rozpoczeli narade za zamknietymi drzwiami, czy uznac gwiazdora pop winnym pedofilii. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
margeryttka Re: Michael Jackson 03.06.05, 20:08 Oczywiscie za kratki na dozywocie z nim jesli byl pedałem ! Odpowiedz Link
edytkus Re: Michael Jackson 03.06.05, 20:15 margeryttka napisała: > Oczywiscie za kratki na dozywocie z nim jesli byl pedałem ! podobno glupota nie boli, podejrzewam ze ignorancja tez nie? Odpowiedz Link
poznanpyrka78 Re: Michael Jackson 03.06.05, 21:15 pedalem?? chyba pedofilem a to znaczna roznica!! wedlug mnie powinnen isc zza kratki i doznac przyjemnosci od wspolwiezniow, ktorzy juz na pewno dobrze sie nim zaopiekuja ( tak jak on wspomnianymi dziecmi!) ale znajac zycie to pewnie nie pojdzie siedziec tylko zaplaci bo tu w stanach jak masz kase to jestes kims nawet jak masz nieczyste zamiary - wspanialy przyklad to Martha Steward. Odpowiedz Link
cuski Re: Michael Jackson 04.06.05, 02:41 Drastyczne zaostrzenie kar za przestępstwa seksualne, jak rowniez surowe obostrzenia wobec pedofilow na wolnosci i po wyroku, wprowadzil dzis polski Sejm. PS. Nareszcie obudzili sie polscy parlamentarzysci ! Pozdrawiam Odpowiedz Link
edytkus Re: Michael Jackson 04.06.05, 03:33 cuski napisał: > Drastyczne zaostrzenie kar za przestępstwa seksualne, jak rowniez surowe > obostrzenia wobec pedofilow na wolnosci i po wyroku, wprowadzil dzis polski > Sejm. > > PS. Nareszcie obudzili sie polscy parlamentarzysci ! > > Pozdrawiam Ciekawe czy beda to egzekwowac? Odpowiedz Link
cuski Re: Michael Jackson 04.06.05, 03:39 Edytkus napisała: "Ciekawe czy beda to egzekwowac ?" Edytkus, a to juz zupelnie inna historia ! Znalem kiedys jednego senatora RP, ktory powiedzial mi tak: "Oj, chlopie gdybys wiedzial, ile w sejmie i senacie jest swirow, pedofili i innych gadzin !" PS. Tak na marginesie, On sam zachowywal sie jak pedal Pozdrawiam Odpowiedz Link
cuski Re: Michael Jackson 11.06.05, 03:00 Fani z Niemiec i USA kloca sie, kto bardziej kocha Michaela Jacksona ! Reporterzy z calego swiata przeprowadzaja wywiady ze soba nawzajem ! A o przewidywania pytaja stroza na pobliskim parkingu ! Smiechuuu warteee ! Pozdrawiam Odpowiedz Link