cuski 24.06.05, 17:10 Dzis leci do Polski moj mlodszy brat. Wzialem sobie wolne w pracy, aby go zawiezc na lotnisko i pozegnac na 5 tygodni. Zawsze gdy odwoze kogos na lotnisko, mam ochote wejsc na poklad samolotu. Dzis z pewnoscia bedzie to samo Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tradycja1 Re: Znowu na lotnisko 24.06.05, 22:04 U mnie rowniez wystepuje ten objaw. A jak juz ja sama lece i mnie odprowadzaja to oczywiscie mam odwrotne odczucie, po co , na co i dlaczego lece? A oni sobie tutaj beda Ciezko mi dogodzic Jak brat leci LOTem to sie zorientuj dokladnie przed wyjsciem z domu czy aby napewno samolot poleci, bo wczorajszy LOT z Warszawy do teraz nie dolecial. Odpowiedz Link
cuski Re: Znowu na lotnisko 24.06.05, 22:18 Zartujesz ? Dlaczego ? PS. LOT-em leci. Pozdrawiam Odpowiedz Link
tradycja1 Re: Znowu na lotnisko 24.06.05, 22:20 Awaria na awarii, to juz kolejny lot ktory w ostatnim czasie nie wylecial i nie dolecial planowo. Zastanawiam sie czy nie poleciec Sasem czy Lufthansa. Odpowiedz Link
tenzinn Re: Znowu na lotnisko 24.06.05, 23:02 Lufthansa lecialem do USA, we Frankfurcie samolot mial 2 godzinne opoznienie. Bylem juz w rekawie, prawie przed wejsciem do samolotu gdy okazalo sie ze maszyna jest zepsuta i musialem czekac, nudzac sie w tlumie Hindusow, Niemcow, i paru Jankesow. Odpowiedz Link
tradycja1 Re: Znowu na lotnisko 25.06.05, 17:30 Ja najdluzej czekalam w Paryzu chyba to bylo w '95, samolot niedolecial z Polski wiec i nasz wylot sie opoznial...ponad 15 godzin na terminalu.Sama. Odpowiedz Link
mika_1 Re: Znowu na lotnisko 26.06.05, 00:35 Tradi, daj jakies namiary, kiedy będziesz, bo ja, jak dożyję, to mam od 1 sierpnia urlop i wybywam z Krakowa. Odpowiedz Link
tradycja1 Re: Znowu na lotnisko 26.06.05, 00:38 Ja planuje pwylot po 15 sierpnia, biletu jeszcze nie mam. Ale przed 1 sierpnia podam date wylotu bo juz bilet z pewnoscia miec bede. Czekam na krakowskie spotkanie Odpowiedz Link
mika_1 Re: Znowu na lotnisko 26.06.05, 22:04 O, to super! Ja juz będę w domu po urlopie - więc spokojnie jakieś spotkanie być musi!! Odpowiedz Link