smiechy.w.ciemnosci 08.09.05, 22:59 wpisal to motto forum, to mnie dzisiaj zabil)) Lepsza masturbacja czy chicago forum?)))) ps gratuluje doboru zdjec na blogu chicago. Cuski, zakladasz, ze blog czytaja dojrzewajacy chlopcy z gimnazjum? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tenzinn Re: Ktokolwiek... 09.09.05, 00:10 Dziwnym jest to ze motto nie obrazilo nikogo poza smiechami. Tyle natchnionych chrzescijanstwem postow przewija sie tutaj i nic. Zadna wrazliwa osobka nic nie napisala o tym motcie. Odpowiedz Link
m4verick Re: Ktokolwiek... 09.09.05, 00:10 a gdzie to motto jest podane, bo jakos zem nie uwiadziala go do tej pory Odpowiedz Link
tenzinn Re: Ktokolwiek... 09.09.05, 00:12 GDY SPRAGNIONY / SPRAGNIONA SEKSU, BIERZESZ W SWE RECE CZLONKA, POMYSL SOBIE: I NA CO TO ? PRZECIEZ JEST CHICAGO FORUM !!! Odpowiedz Link
smiechy.w.ciemnosci Re: Ktokolwiek... 09.09.05, 00:49 Ten ja sie nie obrazilam, bo o co? Ja nie mam czlonka, ale motto wydaje mi sie durne i tyle. Wedlug ktoregos tam punktu dekalogu tego forum mozna pisac co sie mysli, prawda? Odpowiedz Link
cuski Zgadza sie, mozna pisac ... 09.09.05, 00:57 Zgadza sie, mozna pisac co sie mysli, ale nie obrazajac przy tym konkretnych uzytkownikow !!! Odpowiedz Link
smiechy.w.ciemnosci Re: Zgadza sie, mozna pisac ... 09.09.05, 00:58 A kogo ja obrazilam????)))Nie zawsze wszyscy beda Cie glaskac po glowce moj drogi Odpowiedz Link
cuski Czy to malo ??? 09.09.05, 01:44 Obrazilas mnie, wypisujac bzdury i osoby, ktore w Twoim mniemaniu sa mna !!! Czy to malo ??? Odpowiedz Link
smiechy.w.ciemnosci Re: Czy to malo ??? 09.09.05, 01:49 Tak jak napisal Tenn, robisz z siebie ofiare. I nie napisalam bzdur, smieszne jest to, ze wydaje Ci sie, ze nikt nie widzi tego, ze piszesz pod kilkoma nickami. Odpowiedz Link
smiechy.w.ciemnosci Re: Czy to malo ??? 09.09.05, 02:01 Podobno, ale ja mimo wszystko lubie z Toba dyskutowac Odpowiedz Link
cuski No to masz pecha ! 09.09.05, 02:06 No to masz pecha, bo mi sie odniechcialo rozmow z Toba ! Nigdy nie zapomne Ci tego co zrobilas ! Osoby, ktore wzielas za mnie duzo dla mnie znacza, dlatego nie pozwole, aby ktos zaklocal im dyskusje na tym forum ! Odpowiedz Link
smiechy.w.ciemnosci Re: No to masz pecha ! 09.09.05, 02:40 Cuski, bardzo sie tym przejelam Ciesze sie, ze nie siedze teraz obok Ciebie, bo pewnie wyrznalbys mnie krzeslem w glowe, jako "gorliwy katolik"(jak sie kiedys okresliles w jakims poscie). Jak to, co teraz napisales, ma sie do tych wszystkich "swietych" tekstow, ktore tu wypisujesz? Do tych wszystkich prawd gloszonych przez Ciebie? Chyba powinienes mnie kochac, jako do swego blizniego, a nie pisac: "Nigdy nie zapomne Ci tego co zrobilas !"Po raz enty robisz z siebie ofiare. Dyskusja polega tez na spieraniu sie, a nie tylko potakiwaniu i wzajemnym klepaniu po ramieniu. A ja nikomi nie zaklocam dyskusji. Napisalam co mysle, ale do Ciebie nic nie dociera. Odpowiedz Link
cuski Re: No to masz pecha ! 09.09.05, 02:46 Moze i do mnie nic nie dociera, za to TY walkujesz w kolko jeden i ten sam temat ! PS. Nastepnym razem zastanow sie zanim cokolwiek napiszesz na temat drugiej osoby... nikt nie jest z kamienia... i to TY wytoczylas dziala - nie zapominaj o tym !!! Odpowiedz Link
smiechy.w.ciemnosci Re: No to masz pecha ! 09.09.05, 03:18 "Prawdziwa cnota, krytyki sie nie boi"... hm.. chyba wpisalam to w zly watek. Odpowiedz Link
cuski Re: No to masz pecha ! 09.09.05, 03:21 Nie mam nic przeciwko krytyce, ale przeciwko oczernianiu innych TAK !!! Odpowiedz Link
cuski Motto wpisal ... ! 09.09.05, 00:54 Motto forum wpisal Cuski, ale jakos nie wygladasz mi na martwa ! Odpowiedz Link
aga309 Re: Motto wpisal ... ! 09.09.05, 16:25 Wiecie co nigdy nie winno się szydzić z innych. Nikt nie jest gorszym ani lepszym. Gdy uderzają Cię w jeden policzek, nadstaw drugi !! Szkoda, że na świecie tyle niedowiarków (((( Odpowiedz Link
cuski Agus ! 09.09.05, 17:14 Agus, mysle, ze problem jest w tym, ze pewnym ludziom nie miesci sie w glowie, ze na tym forum ludzie po prostu cieplo odnosza sie do siebie... zaraz pojawiaja sie watpliwosci, czy aby napewno Ci ludzie sa realni... szkoda mi TYCH, co tak mysla. PS. Podobna sytuacje mialem w Michigan pod namiotami... ludzie patrzyli sie na mnie i na moja dziewczyne dziwnym wzrokiem... ciagle zadawali glupie i meczace pytania... a to wszystko dlatego, ze nie wstydzilismy sie okazywac wlasnych uczuc, ze bylismy para przyjaciol, ze pomimo 1.5-rocznej znajomosci, zachowywalismy sie jak na pierwsze randce ! Odpowiedz Link