magdeczka27 06.12.05, 20:45 lece aby poznac faceta miejmy nadzieje,ze nic mi nie zrobi inaczej bede go straszyc zycze wszystkim wszystkiego naj zokazji mikolajek Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
himera24 Re: 15 lece do londynu modlcie sie za mnie 07.12.05, 00:16 magdeczka27 napisała: > lece aby poznac faceta miejmy nadzieje,ze nic mi nie zrobi inaczej bede go > straszyc zycze wszystkim wszystkiego naj zokazji mikolajek kupil cie? za ile? Odpowiedz Link
mysza_81 Ja tez.... 07.12.05, 16:58 Ja tez mam nadzieje,ze Magda wie co robi. PS.Choc powiem,ze jakbym byla na Magdy miejscu(ale nie jestem i dobrze),to bym sie nie zdecydowala na taki wyjazd. Odpowiedz Link
himera24 Re: Ja tez.... 07.12.05, 18:42 > PS.Choc powiem,ze jakbym byla na Magdy miejscu(ale nie jestem i dobrze),to bym > sie nie zdecydowala na taki wyjazd. no ale Madzi brakuje paru waznych cech odpowiedzialnych za zdrowy rozsadek. Odpowiedz Link
cuski Kaska 08.12.05, 00:46 Kaska, nikt z nas nie jest idealem, wiec lepiej nie wytykajmy wad innym. Odpowiedz Link
cuski Re: Kaska 08.12.05, 00:58 Mi tez Magda nie jest obojetna, ale jej nie cedze zlosliwych tekstow. PS. Ona jest jedna z nas, wiec starajmy sie byc dla niej mili. Odpowiedz Link
himera24 Re: Kaska 08.12.05, 01:07 cuski napisał: > Mi tez Magda nie jest obojetna, ale jej nie cedze zlosliwych tekstow. > > PS. Ona jest jedna z nas, wiec starajmy sie byc dla niej mili. staram sie byc, ale jej durnota mnie poraza. ps. moim zdaniem ona tylko sie tak nabija z nas i udaje swoja glupote. Odpowiedz Link
cuski Re: Kaska 08.12.05, 01:10 Kaska, prosze Cie nie przesadzaj. PS. 1 Czy wiesz, ze slowem mozna nawet zabic czlowieka ??? Odpowiedz Link
himera24 Re: Kaska 08.12.05, 01:58 cuski napisał: > Kaska, prosze Cie nie przesadzaj. > > PS. 1 Czy wiesz, ze slowem mozna nawet zabic czlowieka ??? wiem, ile ja sie naslucham przykrosci to se nie zdajesz chyba sprawy. mowie ci jeszcze raz ona jest durna i ta durnota ja zabije a nie moje slowa!! > > Odpowiedz Link
cuski Re: Kaska 08.12.05, 02:06 Ja tez jestem durny, wiec teraz na mnie sie powyzywaj, a Magde prosze zostaw w spokoju. PS. Plizzz !!! Odpowiedz Link
himera24 Re: Kaska 08.12.05, 04:56 cuski napisał: > Mietki ? > Nie rozumiem ! too soft, teraz rozumiesz? Odpowiedz Link
cuski Okey Kasiu, teraz cos Ci powiem: 08.12.05, 05:24 Okey Kasiu, teraz cos Ci powiem: - Miekki jestem tylko dla osob o dobrym usposobieniu, ale wierz mi, gdy droge zastawia mi jakis wyjatkowy skur***, wowczas skladam piesci i ide, jak buldozer przed siebie !!! Odpowiedz Link
himera24 Re: Kasia 09.12.05, 21:51 mysza_81 napisała: > Kasia przesadzilas!!!!!!!!!!!!!! wiec mnie zbanuj, zablokuj, cokolwiek aby nie ogladac moich wypowiedzi!!!!!!!! Odpowiedz Link
mysza_81 Kasia 09.12.05, 21:54 Kasia,co Ci przychodzi do glowy????Nie mam takiego zamiaru,bo to tylko admin moze!!!! PS.Dalej sie gniewasz na mnie i na Tomka????? Odpowiedz Link
himera24 Re: Kaska 10.12.05, 03:17 cuski napisał: > Kaska, kto Cie ma zbanowac ? > Ja ??? a mozesz? Odpowiedz Link
cuski Ja nie strasze, tylko ostrzegam !!! 08.12.05, 00:45 Moja kumpela z Polski ostatnio pojechala na Cypr do pracy... warunkiem zakwalifikowania sie bylo wyslanie zdjecia w stroju kapielowym... kolezanka tak zrobila i pojechala... od tamtej pory, sluch po niej zaginal !!! PS. Ja nie strasze, tylko ostrzegam !!! Odpowiedz Link