Dodaj do ulubionych

Amerykanski zwyczaj oddawania prezentow do sklepow

28.12.05, 03:38
Wkurza mnie ten amerykanski zwyczaj oddawania prezentow do sklepow !!!

Ledwo skonczyl sie Christmas, a juz masa klientow ustawia sie w sklepach
do customer service, aby oddac to, co dostali na gwiazdke !!!

PS. Nie wiem, jak dla Was ale dla mnie to jest po prostu CHORE !!!
Obserwuj wątek
    • himera24 Re: Amerykanski zwyczaj oddawania prezentow do sk 28.12.05, 04:07

> PS. Nie wiem, jak dla Was ale dla mnie to jest po prostu CHORE !!!

dla mnie CHORE jest napieprzanie non stop na kraj w ktorym sie mieszka.
      • cuski Re: Amerykanski zwyczaj oddawania prezentow do sk 28.12.05, 04:14
        Przeciez nie bede chwalil tego, co mi nie pasi !
        • himera24 Re: Amerykanski zwyczaj oddawania prezentow do sk 28.12.05, 04:18
          cuski napisał:

> Przeciez nie bede chwalil tego, co mi nie pasi !

wiec zmien to!

wiesz twoje narzekanie to tak jabys poszedl w gosci do kogos i narzekal, na np.
          jedzenie, albo ze taleze brzydkie, ze szklanki brudne itd.
          • cuski Nie wiem jak TY, ale ja... 28.12.05, 04:21
            Nie wiem jak TY, ale ja sie nie czuje gosciem w tym kraju,
            a narzekam zawsze gdy cos mi nie pasi !
            • himera24 Re: Nie wiem jak TY, ale ja... 28.12.05, 04:31
              cuski napisał:

> Nie wiem jak TY, ale ja sie nie czuje gosciem w tym kraju,
              > a narzekam zawsze gdy cos mi nie pasi !

czy ktos kazal ci tu przyjechac?

ja ten kraj uwazam za swoj drugi dom, pokochalam Chicago i prosilabym abys
              przestal go obrazac!
              • cuski Ja nie obrazam, tylko wyrazam swoja opinie ! 28.12.05, 04:46
                Ja nie obrazam, tylko wyrazam swoja opinie, a to jest wielka roznica !

PS. Czy ja Ci mowie, co masz lubic, a co nie ???
                • speranzaa Re: Ja nie obrazam, tylko wyrazam swoja opinie ! 28.12.05, 05:09
                  oczywiscie, ze te oddawanie prezentow to glupota, jak jak juz pisalam z
                  christmas robi sie tu biznes. i o nie tylko opinia Polakow ale rowniez
                  amerykanow, tych myslacych nie tylko o kasie
                  a to , ze kto swyraza swoje zdanie o tym co mu nie podoba sie w tym kraju, nie
                  znaczy , ze go ni elubi itd. mi si etu wiele rzeczy nie podoba pocyznajac od
                  amerykanskiego chleba, ale z dugiej strony nawwet lubie ten kraj, mozna tu tyle
                  zwiedzic i cwytac nowe mozliwosci np pracy czy nauki.
                  • himera24 Re: Ja nie obrazam, tylko wyrazam swoja opinie ! 28.12.05, 17:34
                    speranzaa napisała:

> a to , ze kto swyraza swoje zdanie o tym co mu nie podoba sie w tym kraju, nie
                    >
                    > znaczy , ze go ni elubi itd.

ale cuski pisal wiele razy o ameryce jako "ten przklety kraj", wiec to swiadczy
                    chyba o tym ze go nie lubi i przy byle sposobnosci bedzie na niego "walil".
                    • cuski Taka mam juz nature ! 29.12.05, 00:59
                      Taka mam juz nature, ze nie chwale czegos, co mnie wkur*** smile
                      • speranzaa Re: Taka mam juz nature ! 29.12.05, 01:26
                        trzeba zauwazyc inne aspekty zycia w danym kraju, a nie tylko te wku......
                        • cuski Asiu 29.12.05, 01:32
                          Asiu, masz racje, ale ja jak dotad ich nie dostrzeglem.

PS. Moze dzieje sie tak dlatego, ze bardzo tesknie za Ojczyzna.
                        • speranzaa Re: Taka mam juz nature ! 29.12.05, 01:50
                          myslisz, ze ja nie tesknie??? moi rodzice i brat sa w polsce, mam tu cioteczke,
                          ty choc tu masz wszystkich. wykrzesaj z sibie troche pozytywnej energii i
                          postaraj sie poszukac czegos pozytywnego, co polubisz tu, wiem , ze to ciezko,
                          ale skoro tu mieszkasz to musisz cos z tym zrobic, bo jak tego nie zrobisz to
                          zawsze tu bedziesz nieszczesliwy.
                          • cuski Jedyna dobra rzecza jaka tutaj mnie spotkala... 29.12.05, 01:56
                            Jedyna dobra rzecza jaka tutaj mnie spotkala jest to, ze poznalem tu
                            swoja kochana dziewczyne smile

PS. Asiu, polaczylas sie z tym radiem, o ktorym Ci pisalem ? smile
                            • aga309 Tęsknota 29.12.05, 06:44
                              Ja nie mieszkam w Chicago i trudno mi powiedzieć , jakie ono jest.
                              Ale mogę zrozumieć , co to znaczy tęsknota, za krajem w którym się wychowało, w
                              którym urodziliśmy się. Nie wyobrażam sobie życia w innym kraju.
                              Rozumiem również uczucia Kasi, która polubiła miejsce, gdzie obecnie mieszka ,
                              gdzie ma pracę i tak jakby drugi dom .
                              Tomku , a Ty odnalazłeś swoją miłość , a to jest super ważne.smile

Ps. Jakoś nie mogę połączyć się z tym radiem ! Szkoda sad
                              • cuski Aga 30.12.05, 00:56
                                Aga, a masz winampa ???
                                • adamkoltowski Re: Aga 30.12.05, 06:37
                                  ha, ha smile zupelnie nie rozumiem tego watku smile ta lubi, ten nie lubi smile ktos
                                  teskni, ktos wcale smile i do czego to prowadzi ? do sporow, i marnowania czasu
                                  waszego przed kompem smile

kazdy zyje jak chce, mowi co chce smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka