mysza_81 13.01.06, 16:12 Strzelilas 21000 posta PS.Magda gratulacje Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdeczka27 Re: Magda gratulacje:) 13.01.06, 16:21 mysza_81 napisała: > Strzelilas 21000 posta > > PS.Magda gratulacje dzieki to niechcacy Odpowiedz Link
magdeczka27 Re: Magda gratulacje:) 13.01.06, 16:45 mysza_81 napisała: > Wlasnie,ze dobrze dzwonil daniel wyczul ze cos mi nie tak teraz rozumie moje zachowanie mam zle dni jak on pow fajnie,ze tez ma jest dobrze nie mial duzo czasu ale rozmaw z nim 20 min i nie chcial konczyc ale musial podoba mi sie ze mowi mi o wszystkim np to ze jutro kolezance kompa podlacza juz mi lepiej mialam nadzieje,ze bedziedobrze o mnie tak latwo sie nie da zapomniec trzymaj sie cieplo pozdrawiam Odpowiedz Link
cuski Madzia 14.01.06, 01:56 Madzia, zapros Daniela na forum PS. Chetnie bym go poznal Odpowiedz Link
magdeczka27 Re: Madzia 14.01.06, 13:17 cuski napisał: > Madzia, zapros Daniela na forum > > PS. Chetnie bym go poznal haha lepiej nie zreszta on nie ma czasu aby pisac pracuje na nocki jak wraca rano i spi zobaczymy zapytam go czy nie chcialby pogadac z wami trzymaj sie cieplo pozdrawiam aha obiecalam sobie,ze poslucham waszego radyjka wstane we wtorek o 5 rano jestem ciekawa czego sluchacie wiec do zobaczenia Odpowiedz Link
cuski A dzis radyjko gra od samego rana :) 14.01.06, 14:58 A dzis radyjko gra od samego rana PS. Wieczorem M4v, ma mnie zastapic Odpowiedz Link
cuski Jak to dobrze jest... 14.01.06, 01:54 Jak to dobrze jest miec kogos takiego na forum, kto od czasu do czasu wyreczy admina od statystyk )) Odpowiedz Link
mysza_81 Ale ja nie lubie statystyki:) 14.01.06, 22:01 Ale takie statystyki ujda w tlumie PS.Alez dziekuje bardzo i polecam sie na przyszlosc Odpowiedz Link
cuski :)))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))))))))))) 15.01.06, 00:24 ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
mysza_81 Magda 15.01.06, 15:23 Magda,skoro trafilas taka ladna sumke,to moze chlopaki zagraja Ci ulubiona piosenke???Wybierzesz piosenke i jakis dzien,to zagraja na radyjku i Cie pozdrowia PS.Co TY na to???Chlopaki moge na Was liczyc??? Odpowiedz Link
cuski Jasne Myszko, ze mozesz na nas liczyc :) 16.01.06, 07:25 Jasne Myszko, ze mozesz na nas liczyc PS. Jak tylko Magda odpali winampa z nasza stacja, to pojda pozdrowienia Odpowiedz Link
magdeczka27 Re: Jasne Myszko, ze mozesz na nas liczyc :) 16.01.06, 15:49 cuski napisał: > Jasne Myszko, ze mozesz na nas liczyc > > PS. Jak tylko Magda odpali winampa z nasza stacja, to pojda pozdrowienia kurcze nie wiem co pow jestescie kochani ale nie trzeba ale jak chcecie bedzie mi milo wiec tak wlacze wasze radio jutro o 5 30 mojego czasu wstane rano obiecalam sobie i bede wiec do posluchania jutro aco do piosenki nie wiem co chce poprosze cos romantycznego gorace pozdrowienia chlopcy buziaki sle magda Odpowiedz Link
cuski Madzia 16.01.06, 15:53 Madzia, mozesz juz teraz wlaczyc radio, bo admin nadaje )) PS. Achaaa... i jesli chcesz to mozesz wyslac swoja fotke do naszej forumowej galerii )) Odpowiedz Link
magdeczka27 Re: Madzia 16.01.06, 16:37 cuski napisał: > Madzia, mozesz juz teraz wlaczyc radio, bo admin nadaje )) > > PS. Achaaa... i jesli chcesz to mozesz wyslac swoja fotke > do naszej forumowej galerii )) wlasnie slucham was super odbiera ale nie ma cie tam prowadzi jakis maciek ponoc mialam byc pozdrowiona czekam magda Odpowiedz Link
cuski Magda 16.01.06, 16:41 Magda, sluchasz chyba innego radia PS. Wiesz jak uruchomic nasze radio ??? Odpowiedz Link
magdeczka27 Re: Magda 16.01.06, 16:43 cuski napisał: > Magda, sluchasz chyba innego radia > > PS. Wiesz jak uruchomic nasze radio ??? nie wiem moge liczyc na twoja pomoc Odpowiedz Link
cuski Re: Magda 16.01.06, 16:53 W watku, ktory zalozylas przed paroma minutami napisalem Ci jak mozesz nas sluchac POWODZENIA Odpowiedz Link
magdeczka27 Re: Madzia 16.01.06, 16:46 cuski napisał: > Madzia, mozesz juz teraz wlaczyc radio, bo admin nadaje )) > > PS. Achaaa... i jesli chcesz to mozesz wyslac swoja fotke > do naszej forumowej galerii )) nie jestem zbyt fotogeniczna ale pomysle o tym dzieki ze zaproponowales cos takiego jak znajdziesz chwile podaj mi fale na jakiej nadajecie bede ci wdzieczna Odpowiedz Link