mysza_81 Re: A dlaczego mam sie gniewac ? 17.01.06, 20:03 Przeczytales?? Bo niechce,bys byl w zlym humorze Odpowiedz Link
cuski Przeczytalem i odpisalem Ci :) 17.01.06, 20:08 Przeczytalem i odpisalem Ci PS. Jade z bratem. Odpowiedz Link
mysza_81 Re: Przeczytalem i odpisalem Ci :) 17.01.06, 20:09 Odebralam wiadomosc PS.Porozmawiamy kiedy indziej Odpowiedz Link
cuski Jasne, nie ma sprawy ! 17.01.06, 20:39 Jasne, nie ma sprawy ! PS. A ja wlasnie zawiozlem brata i wrocilem z powrotem do domu Odpowiedz Link
cuski Zdal bez zadnych problemow ! 18.01.06, 15:52 Zdal bez zadnych problemow ! PS. Teraz tylko czeka na przysiege Odpowiedz Link
mysza_81 A jak taki egzamin wyglada?? 18.01.06, 20:36 A jak taki egzamin wyglada?? PS.Jesli mozna spytac Odpowiedz Link
cuski A egzamin wyglada tak: 18.01.06, 20:42 Masz rozmowe z jakims urzedasem i odpowiadasz na pytania zarowno z Konstytucji Stanow Zjednoczonych, jak rowniez na pytania zawarte w Twoim kwestionariuszu personalnym... pozniej ten urzdednik kazuje Ci cos napisac, aby sprawdzic, czy wogole umiesz pisac... wlasnie tak z grubsza wyglada egzamin na obywatelstwo PS. Teraz moj brat czeka na przysiege Odpowiedz Link
magdeczka27 Re: A egzamin wyglada tak: 18.01.06, 20:44 cuski napisał: gratulacje dla brata a ty tomaszku masz juz obywatelswto ame czy nadal bedziesz polakiem > Masz rozmowe z jakims urzedasem i odpowiadasz na pytania zarowno z Konstytucji > Stanow Zjednoczonych, jak rowniez na pytania zawarte w Twoim kwestionariuszu > personalnym... pozniej ten urzdednik kazuje Ci cos napisac, aby sprawdzic, > czy wogole umiesz pisac... wlasnie tak z grubsza wyglada egzamin > na obywatelstwo > > PS. Teraz moj brat czeka na przysiege Odpowiedz Link
cuski Ja jeszcze nie jestem obywatelem :))) 19.01.06, 00:53 Ja jeszcze nie jestem obywatelem )) Odpowiedz Link
magdeczka27 Re: Ja jeszcze nie jestem obywatelem :))) 19.01.06, 14:52 cuski napisał: > Ja jeszcze nie jestem obywatelem )) przykro mi wiec musisz sie szybko postarac o nie nie ma to jak sie ma obyw amer polskie jest okropne wiem,ze teraz cie urazilam sorki juz znikam sobie Odpowiedz Link
mysza_81 Re: A egzamin wyglada tak: 18.01.06, 20:44 Czyli egzamin jest wmiare prosty PS.A zdarza sie,ze kogos udupili na takim egzaminie? Odpowiedz Link
cuski Mysza_81 napisała: 19.01.06, 00:56 Mysza_81 napisała: - A zdarza sie,ze kogos udupili na takim egzaminie? No pewnie ! PS. Moj brat powiedzial mi tylko tyle, ze nie wszyscy zdali. Odpowiedz Link
mysza_81 To ladnie wycinaja... 19.01.06, 13:03 To ladnie wycinaja,niczym jak u nas na egzaminach Odpowiedz Link
cuski Osoba starajaca sie o obywatelstwo... 19.01.06, 15:34 Osoba starajaca sie o obywatelstwo, po prostu musi znac konstytucje i rozumiec, co mowi do niej urzednik. Odpowiedz Link
mysza_81 No raczej tak,bo to by bylo... 19.01.06, 15:37 No raczej tak,bo to by bylo bezsensu...zdawac takie obywatelstwo,bez wiedzy odpowiedniej. Odpowiedz Link
magdeczka27 Re: Zdal bez zadnych problemow ! 19.01.06, 15:16 cuski napisał: > Ja tez sie ciesze )) teraz twoja kolej widze,ze ciagnie was ameryka zreszta jest tam cala rodzina fajnie miec ja szkoda,ze ja nie zaznalam czegos takiego to mnie boli najbardziej dlatego tak bardzo chce wyjechac wiem,ze nie bedzie latwo trudno juz tyle stracilam gorzej juz byc nie moze chyba,ze okaze sie ze mam bialaczke byloby super byla madzia i po madzi Odpowiedz Link
mysza_81 Magda napisala 19.01.06, 15:18 Magda napisala: "dlatego tak bardzo chce wyjechac wiem,ze nie bedzie latwo trudno juz tyle stracilam gorzej juz byc nie moze chyba,ze okaze sie ze mam bialaczke byloby super byla madzia i po madzi" Jakto jesli sie okaze,ze masz balaczke??? Odpowiedz Link
magdeczka27 Re: Magda napisala 19.01.06, 15:26 mysza_81 napisała: > Magda napisala: > "dlatego tak bardzo chce wyjechac wiem,ze nie bedzie latwo trudno juz tyle > stracilam gorzej juz byc nie moze chyba,ze okaze sie ze mam bialaczke byloby > super byla madzia i po madzi" > > Jakto jesli sie okaze,ze masz balaczke??? mam anemie i zle wyniki niewazne Odpowiedz Link
magdeczka27 Re: Magda napisala 19.01.06, 15:33 mysza_81 napisała: > Jakto nie wazne?? > Sorry,ze zapytalam nic sie nie stalo jestem oslabiona biore leki na laknienie i stracilam chec do zycia super co nie poki co zyje wole nie sie nie badac po co tylko serce mnie boli nie bede ci pis o tym masz swoje zycie i problemy moze umnie wszystko sie jakos ulozy trzymaj sie cieplo ja nie jestem taka silna jak ty i nie daje juz rady spedz milo dzien pozdrawiam cie koniec tematu chce slyszec tylko same mile slowa moge liczyc na was czy nie Odpowiedz Link
mysza_81 Oczywiscie,ze mozesz... 19.01.06, 15:35 Oczywiscie,ze mozesz liczyc Masz racje koniec temata i usmiech prosze Odpowiedz Link
cuski Madzia 19.01.06, 15:43 Madzia, ja nie mam zamiaru dodatkowo Cie dolowac i przygnebiac, ale pamietaj ze prawdziwa sila czlowieka tkwi w ludzkim umysle. Odpowiedz Link
cuski Madzia 19.01.06, 15:39 Madzia, jezeli caly czas bedziesz myslala negatywnie, to bedziesz doswiadczala wylacznie przykrosci. Odpowiedz Link
cuski Bogusia, powiem tak: 19.01.06, 16:41 Bogusia, powiem tak: - Promieniste, cieple slonce, jak rowniez cieply wiatr przegonily czarne chmury Odpowiedz Link
mysza_81 O tej porze roku... 19.01.06, 16:44 O tej porze roku promieniste,cieple slonce i cieply wiatr?? PS.Ale mnie rozbawiles))A swoja droga,to byla krotka pilka...zaraz z krzesla spadne)) Odpowiedz Link
mysza_81 Ale,ze az takie? 19.01.06, 16:50 Ale,ze az takie? PS.Cuda,cudami...ciesze sie,ze wszystko zostalo wyjasnione)))))) Ide sie garnac do jakiejs roboty.A i jeszcze jedno,fajne klimaty w radyjku sie zrobily Odpowiedz Link
cuski Troche rockendrolla zapuscilem :) 19.01.06, 16:52 Troche rockendrolla zapuscilem Odpowiedz Link