17.01.06, 19:54
Tomek,masz @smile
Obserwuj wątek
    • cuski Ide sprawdzic :) 17.01.06, 19:56
      Ide sprawdzic smile
      • cuski Re: Ide sprawdzic :) 17.01.06, 19:57
        Jeszcze nic nie doszlo smile
        • mysza_81 Juz poszlo:) 17.01.06, 19:58
          Juz poszlosmile

PS.Nie gniewaj siesmile
          • cuski A dlaczego mam sie gniewac ? 17.01.06, 20:00
            A dlaczego mam sie gniewac ?
            • mysza_81 Re: A dlaczego mam sie gniewac ? 17.01.06, 20:03
              Przeczytales??

Bo niechce,bys byl w zlym humorzesmile
              • cuski Przeczytalem i odpisalem Ci :) 17.01.06, 20:08
                Przeczytalem i odpisalem Ci smile

PS. Jade z bratem.
                • mysza_81 Re: Przeczytalem i odpisalem Ci :) 17.01.06, 20:09
                  Odebralam wiadomoscsmile

PS.Porozmawiamy kiedy indziejsmile
                  • cuski Jasne, nie ma sprawy ! 17.01.06, 20:39
                    Jasne, nie ma sprawy !

PS. A ja wlasnie zawiozlem brata i wrocilem z powrotem do domu smile
                    • mysza_81 Re: Jasne, nie ma sprawy ! 18.01.06, 08:01
                      I jak Mu poszlo??
                      • cuski Zdal bez zadnych problemow ! 18.01.06, 15:52
                        Zdal bez zadnych problemow !

PS. Teraz tylko czeka na przysiege smile
                        • mysza_81 Re: Zdal bez zadnych problemow ! 18.01.06, 20:19
                          No to fajniesmile
                          • cuski Re: Zdal bez zadnych problemow ! 18.01.06, 20:20
                            Ja tez sie ciesze smile))
                            • mysza_81 A jak taki egzamin wyglada?? 18.01.06, 20:36
                              A jak taki egzamin wyglada??

PS.Jesli mozna spytacsmile
                              • cuski A egzamin wyglada tak: 18.01.06, 20:42
                                Masz rozmowe z jakims urzedasem i odpowiadasz na pytania zarowno z Konstytucji
                                Stanow Zjednoczonych, jak rowniez na pytania zawarte w Twoim kwestionariuszu
                                personalnym... pozniej ten urzdednik kazuje Ci cos napisac, aby sprawdzic,
                                czy wogole umiesz pisac... wlasnie tak z grubsza wyglada egzamin
                                na obywatelstwo smile

PS. Teraz moj brat czeka na przysiege smile
                                • magdeczka27 Re: A egzamin wyglada tak: 18.01.06, 20:44
                                  cuski napisał:
                                  gratulacje dla brata a ty tomaszku masz juz obywatelswto ame czy nadal bedziesz
                                  polakiem
                                  > Masz rozmowe z jakims urzedasem i odpowiadasz na pytania zarowno z Konstytucji
                                  > Stanow Zjednoczonych, jak rowniez na pytania zawarte w Twoim kwestionariuszu
                                  > personalnym... pozniej ten urzdednik kazuje Ci cos napisac, aby sprawdzic,
                                  > czy wogole umiesz pisac... wlasnie tak z grubsza wyglada egzamin
                                  > na obywatelstwo smile
                                  >
                                  > PS. Teraz moj brat czeka na przysiege smile
                                  • cuski Ja jeszcze nie jestem obywatelem :))) 19.01.06, 00:53
                                    Ja jeszcze nie jestem obywatelem smile))
                                    • magdeczka27 Re: Ja jeszcze nie jestem obywatelem :))) 19.01.06, 14:52
                                      cuski napisał:

> Ja jeszcze nie jestem obywatelem smile))
                                      przykro mi wiec musisz sie szybko postarac o nie nie ma to jak sie ma obyw amer
                                      polskie jest okropne wiem,ze teraz cie urazilam sorki juz znikam sobie
                                • mysza_81 Re: A egzamin wyglada tak: 18.01.06, 20:44
                                  Czyli egzamin jest wmiare prostysmile

PS.A zdarza sie,ze kogos udupili na takim egzaminie?
                                  • cuski Mysza_81 napisała: 19.01.06, 00:56
                                    Mysza_81 napisała:
                                    - A zdarza sie,ze kogos udupili na takim egzaminie?

No pewnie !

PS. Moj brat powiedzial mi tylko tyle, ze nie wszyscy zdali.
                                    • mysza_81 To ladnie wycinaja... 19.01.06, 13:03
                                      To ladnie wycinaja,niczym jak u nas na egzaminachuncertain
                                      • cuski Osoba starajaca sie o obywatelstwo... 19.01.06, 15:34
                                        Osoba starajaca sie o obywatelstwo, po prostu musi znac konstytucje
                                        i rozumiec, co mowi do niej urzednik.
                                        • mysza_81 No raczej tak,bo to by bylo... 19.01.06, 15:37
                                          No raczej tak,bo to by bylo bezsensu...zdawac takie obywatelstwo,bez wiedzy
                                          odpowiedniej.
                            • magdeczka27 Re: Zdal bez zadnych problemow ! 19.01.06, 15:16
                              cuski napisał:

> Ja tez sie ciesze smile))
                              teraz twoja kolej widze,ze ciagnie was ameryka zreszta jest tam cala rodzina
                              fajnie miec ja szkoda,ze ja nie zaznalam czegos takiego to mnie boli najbardziej
                              dlatego tak bardzo chce wyjechac wiem,ze nie bedzie latwo trudno juz tyle
                              stracilam gorzej juz byc nie moze chyba,ze okaze sie ze mam bialaczke byloby
                              super byla madzia i po madzi
                              • mysza_81 Magda napisala 19.01.06, 15:18
                                Magda napisala:
                                "dlatego tak bardzo chce wyjechac wiem,ze nie bedzie latwo trudno juz tyle
                                stracilam gorzej juz byc nie moze chyba,ze okaze sie ze mam bialaczke byloby
                                super byla madzia i po madzi"

Jakto jesli sie okaze,ze masz balaczke???
                                • magdeczka27 Re: Magda napisala 19.01.06, 15:26
                                  mysza_81 napisała:

> Magda napisala:
                                  > "dlatego tak bardzo chce wyjechac wiem,ze nie bedzie latwo trudno juz tyle
                                  > stracilam gorzej juz byc nie moze chyba,ze okaze sie ze mam bialaczke byloby
                                  > super byla madzia i po madzi"
                                  >
                                  > Jakto jesli sie okaze,ze masz balaczke???
                                  mam anemie i zle wyniki niewazne
                                  • mysza_81 Re: Magda napisala 19.01.06, 15:29
                                    Jakto nie wazne??
                                    Sorry,ze zapytalamuncertain
                                    • magdeczka27 Re: Magda napisala 19.01.06, 15:33
                                      mysza_81 napisała:

> Jakto nie wazne??
                                      > Sorry,ze zapytalamuncertain
                                      nic sie nie stalo jestem oslabiona biore leki na laknienie i stracilam chec do
                                      zycia super co nie poki co zyje wole nie sie nie badac po co tylko serce mnie
                                      boli nie bede ci pis o tym masz swoje zycie i problemy moze umnie wszystko sie
                                      jakos ulozy trzymaj sie cieplo ja nie jestem taka silna jak ty i nie daje juz
                                      rady spedz milo dzien pozdrawiam cie koniec tematu chce slyszec tylko same mile
                                      slowa moge liczyc na was czy nie
                                      • mysza_81 Oczywiscie,ze mozesz... 19.01.06, 15:35
                                        Oczywiscie,ze mozesz liczycsmile
                                        Masz racje koniec temata i usmiech proszesmile
                                      • cuski Madzia 19.01.06, 15:43
                                        Madzia, ja nie mam zamiaru dodatkowo Cie dolowac i przygnebiac,
                                        ale pamietaj ze prawdziwa sila czlowieka tkwi w ludzkim umysle.
                              • cuski Madzia 19.01.06, 15:39
                                Madzia, jezeli caly czas bedziesz myslala negatywnie,
                                to bedziesz doswiadczala wylacznie przykrosci.
    • mysza_81 Re: Tomek 19.01.06, 16:33
      Przeczytalam @,czyli wszystko jest okey?
      • cuski Bogusia, powiem tak: 19.01.06, 16:41
        Bogusia, powiem tak:
        - Promieniste, cieple slonce, jak rowniez cieply wiatr
        przegonily czarne chmury smile
        • mysza_81 O tej porze roku... 19.01.06, 16:44
          O tej porze roku promieniste,cieple slonce i cieply wiatr??

PS.Ale mnie rozbawilessmile))A swoja droga,to byla krotka pilka...zaraz z krzesla
          spadnesmile))
          • cuski Bogusia 19.01.06, 16:46
            Bogusia, cuda sie zdarzaja smile))
            • mysza_81 Ale,ze az takie? 19.01.06, 16:50
              Ale,ze az takie?

PS.Cuda,cudami...ciesze sie,ze wszystko zostalo wyjasnionesmile))))))
              Ide sie garnac do jakiejs roboty.A i jeszcze jedno,fajne klimaty w radyjku sie
              zrobilysmile
              • cuski Troche rockendrolla zapuscilem :) 19.01.06, 16:52
                Troche rockendrolla zapuscilem smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka