cuski 15.03.06, 03:20 Otwieram dyskusje na nastepujacy temat: - Czy rezydenci Stanow Zjednoczonych powinni miec prawo glosu ??? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdeczka27 Re: Zielona karta a prawo glosu 16.03.06, 04:30 cuski napisał: > Otwieram dyskusje na nastepujacy temat: > > - Czy rezydenci Stanow Zjednoczonych powinni miec prawo glosu ??? > > decyzja nalezy do was i tylko do was ja osobiscie nie chcialabym glosowac w obcym kraju na nieznana mi os zreszta nie mam rezydenta i bede sie wypowiadac na ten temat pozdrawiam Odpowiedz Link
cuski Madziu 16.03.06, 05:51 Madziu, wlasnie o to chodzi, ze MY w obcym kraju mamy tyle do powiedzenia, co Zyd za okupacji. PS. A szkoda, bo w koncu kazdy z nas placi te cholerne podatki !!! Odpowiedz Link
zettrzy Re: Zielona karta a prawo glosu 16.03.06, 05:43 oczywiscie ze tak przeciez placimy podatki Odpowiedz Link
himera24 Re: Zielona karta a prawo glosu 16.03.06, 23:04 cuski napisał: > Otwieram dyskusje na nastepujacy temat: > > - Czy rezydenci Stanow Zjednoczonych powinni miec prawo glosu ??? > > jesli chodzi o glosowania w przeroznych wyborach to uwazam ze nie powinni. w koncu tylko obywatele powinni miec prawo glosu. Odpowiedz Link