cuski 22.03.06, 13:06 Aga, widze ze dalas sie przemienic w wampira Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mysza_81 Aga i wampir??? 26.03.06, 19:34 A co to ma byc??? Cuski nie podpuszczaj Nam Agi!))Wolimy jak jest Aniolem) Odpowiedz Link
cuski Ja nikogo nie podpuszczam, ale... 27.03.06, 06:09 Ja nikogo nie podpuszczam, ale moglibysmy se zalozyc taki wampiryczny klanik, he he he... Odpowiedz Link
mysza_81 Wampiryczny klanik? 27.03.06, 19:35 A jakie sa jego zasady??? PS.Ja chyba nie wampir,wiec tylko bym tam zawadzala:`) Odpowiedz Link
cuski Mysza 27.03.06, 21:36 Mysza, kliknij w ten czerwony link "Wampires", ktory znajduje sie w opisie forum i zarejestruj sie. PS. Fajna gierka, zobaczysz )) Odpowiedz Link
mysza_81 Tomek 30.03.06, 16:11 Tomek,po tej fajnej gierce jak to okresliles,to mi nie dobrze...przypomnialo mi sie,ze kiedys byla afera bodajrze u japonczykow a mianowicie wyemitowali jakies bajki....po ich ogladnieciu dzieci zaczely wymiotowac.Tak samo dzialaja strzelanki i tym podobne badziewie. PS.Wiesz co to dobre dla dzieci,ale nie dla takiej myszy jak ja Odpowiedz Link
aga309 Kurczę 05.04.06, 03:16 Jakoś po tej zamianie w wampira, wyjątkowo dobrze się poczułam Chociaż niezbyt dobrze poszła mi ta gra, to troszeczkę się uśmiałam, wpadłam w sidła największego z wampirów, albo do jego klanu ) Odpowiedz Link
cuski He he he... 05.04.06, 03:40 He he he... Aga, musisz grac w wolnych chwilach i rozwijac swoj profil Odpowiedz Link
aga309 Re: He he he... 05.04.06, 03:48 No tak w wolnych chwilach trzeba upijać trochę krwi )) Odpowiedz Link
cuski Aga 05.04.06, 04:33 Mozesz upic troche krwi marxowi i jego kofanym nickom, ktore nam tak forum rozkrecaja, robiac z nas herosow portalu gazeta.pl he he he... PS. 1 Jak to mowia: "Psy ujadaja, a karawana jedzie dalej" PS. 2 Tylko o miernotach nikt nic nie mowi, zatem podziekujmy wszystkim trollom, ktore tak slicznie o nas pisza, he he he... PS. 3 Albo lepiej nie pij ich krwi, bo jeszcze jakiego cholerstwa sie nabawisz Odpowiedz Link