magdeczka27 23.03.06, 15:38 widac,ze klimat w angli mi nie sluzy mam grype i goraczke,ale troszke przechodzi nie ma co brak mi faceta goracego pozdrowienia sle ze slonecznej wiosennej angli buziaki Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
himera24 Re: jestem chora 23.03.06, 16:06 magdeczka27 napisała: > widac,ze klimat w angli mi nie sluzy mam grype i goraczke,ale troszke > przechodzi nie ma co brak mi faceta goracego pozdrowienia sle ze slonecznej > wiosennej angli i co ty tam robisz, slonce gorace, w tej Anglii? Odpowiedz Link
magdeczka27 Re: Magda 24.03.06, 15:17 cuski napisał: > Magda, wracaj szybko do zdrowia. dzieki slyszalam,ze masz urlop wypocznij sobie jak bede miec mozliwosc nap meila bede pracowac i mieszkac w birmingham poki mama bartka nieznajdzie mi w londynie wiem,ze bedzie dobrze dzieki za troske udanego weekendu spedz go z dziewczyna zasluzyles na szczescie nie wiem czemu ale masz smustne spojrzenie usmiechnij sie jestes w stanach masz rodzine czego chciec wiecej pozdrawiam Odpowiedz Link
cuski Magda 24.03.06, 20:14 Magda, z tym urlopem to zle slyszalas... obecnie zaiwaniam 6 dni w tygodniu, po 12 godzin dziennnie i nic nie wskazuje na to, ze bede mogl wziac jakies wolne Odpowiedz Link
magdeczka27 Re: Magda 25.03.06, 18:04 cuski napisał: > Magda, z tym urlopem to zle slyszalas... obecnie zaiwaniam 6 dni w tygodniu, > po 12 godzin dziennnie i nic nie wskazuje na to, ze bede mogl wziac > jakies wolne tomek sorki tak napisali na czacie ze macie urlop wiem,ze pracujesz bidulko takie zycie a ja jeszcze nie mam nic ale nie poddaje sie Odpowiedz Link