04.04.06, 02:56
Wedlug Ministerstwa Zdrowia na depresje cierpi juz co 10-ty dorosly Polak.

Czyzby to choroba stawala sie znakiem naszych czasow,
coraz szybszego tempa zycia i stresow ???
Obserwuj wątek
    • zettrzy Re: Depresja 04.04.06, 03:18
      a ciekawe ilu udaje aby sie np. migac od pracy
      • himera24 Re: Depresja 04.04.06, 16:21
        Dobry specjalista jest w stanie wykryc czy pacjent klamie na temat depresij czy
        tez nie.
        • aga309 Re: Depresja 05.04.06, 03:08
          Często słyszymy: "mam depresję, jestem w dołku".
          Depresja może niezwykle utrudnić wykonywanie nawet najbardziej podstawowych
          funkcji życiowych, takich jak spanie, jedzenie i myślenie. Nie jest to tylko
          słabość osobowości.

• speranzaa Re: Depresja 05.04.06, 03:52
      ciekawe ile to tlustych amerykanek cierpi na depresje??? mialam okazje taka
      jedna widziec w depresji, miala wszystko, piekny dom, 3 dzieci, meza, tylko
      jednego jej brakowalo - pracy! miala depresje z powodu tego, ze siedziala i nic
      ni erobila caly dzien, cleaning service, nianka itd. jakby sama te swoja
      chawiure posprzatala to by sie jej odechcialo depresji.
      • cuski Re: Depresja 05.04.06, 04:26
        He he he...
      • himera24 Re: Depresja 06.04.06, 01:49
        speranzaa napisała:

> ciekawe ile to tlustych amerykanek cierpi na depresje??? mialam okazje taka
        > jedna widziec w depresji, miala wszystko, piekny dom, 3 dzieci, meza, tylko
        > jednego jej brakowalo - pracy! miala depresje z powodu tego, ze siedziala i
        nic
        >
        > ni erobila caly dzien, cleaning service, nianka itd. jakby sama te swoja
        > chawiure posprzatala to by sie jej odechcialo depresji.

Aska pierniczysz jak polamana. Czy ty wogole wiesz co to depresja? Co taki
        czlowiek czuje? Depresja to powazna choroba a nie jakas zachcianka, jakies
        widzimisie : "oh nie mam futra z lisa, a sasadka ma to jestem w depresij".
        Depresja nie wybiera, czy jestes bogata czy biedna, wyksztalcona czy tez nie,
        po prostu na nia chorujesz, tak jak na raka np.

polecam strone, zacznij od przyczyn:
        www.depresja.za.pl/PRZYCZYNY.htm
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka