cuski 04.04.06, 02:56 Wedlug Ministerstwa Zdrowia na depresje cierpi juz co 10-ty dorosly Polak. Czyzby to choroba stawala sie znakiem naszych czasow, coraz szybszego tempa zycia i stresow ??? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
himera24 Re: Depresja 04.04.06, 16:21 Dobry specjalista jest w stanie wykryc czy pacjent klamie na temat depresij czy tez nie. Odpowiedz Link
aga309 Re: Depresja 05.04.06, 03:08 Często słyszymy: "mam depresję, jestem w dołku". Depresja może niezwykle utrudnić wykonywanie nawet najbardziej podstawowych funkcji życiowych, takich jak spanie, jedzenie i myślenie. Nie jest to tylko słabość osobowości. Odpowiedz Link
speranzaa Re: Depresja 05.04.06, 03:52 ciekawe ile to tlustych amerykanek cierpi na depresje??? mialam okazje taka jedna widziec w depresji, miala wszystko, piekny dom, 3 dzieci, meza, tylko jednego jej brakowalo - pracy! miala depresje z powodu tego, ze siedziala i nic ni erobila caly dzien, cleaning service, nianka itd. jakby sama te swoja chawiure posprzatala to by sie jej odechcialo depresji. Odpowiedz Link
himera24 Re: Depresja 06.04.06, 01:49 speranzaa napisała: > ciekawe ile to tlustych amerykanek cierpi na depresje??? mialam okazje taka > jedna widziec w depresji, miala wszystko, piekny dom, 3 dzieci, meza, tylko > jednego jej brakowalo - pracy! miala depresje z powodu tego, ze siedziala i nic > > ni erobila caly dzien, cleaning service, nianka itd. jakby sama te swoja > chawiure posprzatala to by sie jej odechcialo depresji. Aska pierniczysz jak polamana. Czy ty wogole wiesz co to depresja? Co taki czlowiek czuje? Depresja to powazna choroba a nie jakas zachcianka, jakies widzimisie : "oh nie mam futra z lisa, a sasadka ma to jestem w depresij". Depresja nie wybiera, czy jestes bogata czy biedna, wyksztalcona czy tez nie, po prostu na nia chorujesz, tak jak na raka np. polecam strone, zacznij od przyczyn: www.depresja.za.pl/PRZYCZYNY.htm Odpowiedz Link