cuski 10.05.06, 03:17 Czy amerykanski dolar zejdzie ponizej 3 zl. ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m4verick Re: Amerykanski dolar 10.05.06, 04:02 dla mnie nie ma to znaczenia, bo i tak nie mam oszczednosci Odpowiedz Link
zettrzy Re: Amerykanski dolar 10.05.06, 04:33 dla mnie tez ma male, bo i tak wydaje te dolce w Stanach Odpowiedz Link
cuski Re: Amerykanski dolar 10.05.06, 04:40 Kurcze, w tych Stanach wiecej sie wydaje, niz zarabia Odpowiedz Link
m4verick Re: Amerykanski dolar 10.05.06, 05:09 kiedy ludzie sie pytali: - To ile zarabiasz w tej Ameryce? teraz powinni sie pytac - To ile wydajesz w tej Ameryce (na rachunki)? Odpowiedz Link
dj_sly Re: Amerykanski dolar 11.05.06, 07:37 dolar schodzi do 3zl, a gasolina drozsza od piwa dobrze ze "fajki" na florydzie tanie Odpowiedz Link
tadeuszx Obiążenie finansów państwa 11.05.06, 09:21 wynikające np. z interwencji w Iraku, jakoś trza rozłożyć na inych. Tani dolar zniechęca do importu a sprzyja eksportowi towarów made in USA. Stąd gospodarka może w dalszym ciągu podołać, tym obciążeniom. To jest właściwa reakcja na sytuację gospodarczą kraju, szefa Banku Rezerw Federalnych (US FRB) Alana Greenspana. A że to się przenosi na świat (wiadomo, innym mniej sie opłaca export do USA, więc ograniczają produkcję) i na pracobiorców, oraz małą część firm bazujących na exporcie do Stanów?? A kogo to obchodzi? Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Sly,ja Ci dam fajki!!!! 11.05.06, 14:30 Bedziesz sie trul...nicponiu,oz Ty)) PS.A tak wogole,to widze,zes sie zmobilizowal do pisania...wkoncu,heheheh.Fajnie,hihohihih Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Nastepny fajkarz sie znalazl:))))))))))))) 12.05.06, 08:10 Nie lubie pustych postow Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol No widzisz,wiec to kolejny powod bys zaprzestal 13.05.06, 13:36 palenia tego swinstwa. Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Wow...szok:)) 14.05.06, 19:59 Tak??Ale to "Twoje chyba" mnie nie przekonujeA co sie podzialo???Idziesz na dno przez te fajki??Wkoncu moze zrozumiesz,ze palenie szkodzi zdrowiu i przede wszystkim trujesz innych i plajtujesz PS.Widze,ze humor pod psem masz...to sie czuje,niestety:] Odpowiedz Link
cuski Postanowilem z dniem 13 maja... 15.05.06, 05:12 Postanowilem z dniem 13 maja (sobota) rzucic palenie i jedzenie slodkiego na okraglutki rok - to taka moja intencja, w wiadomej dla mnie sprawie. Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Postanowienie postanowieniem,ale tu nie chodzi 15.05.06, 08:33 o to.Trza wierzyc do konca...banalne slowa i naiwne,ale musisz...zgubilam watek Odpowiedz Link