Dodaj do ulubionych

Czysta fantazja

26.05.06, 03:19
Burmistrz Nowego Jorku nazwal propozycje Izby Reprezentantow,
dotyczaca deportacji 11 milionow nielegalnych, "czysta fantazja".

Rzeczywiscie Kongresowi fantazji nie brakuje, he he he...
Obserwuj wątek
    • tadeuszx Re: Czysta fantazja 26.05.06, 16:29
      Realista. Twardo stąpa po ziemi a nie wydumuje głupot. Pewnie wziął przykład z
      poprzednika R. Giulianiego, który wbrew debilnym liberalnym teoriom, złapał z
      twarz przestępczą zgraję i udowodnił w praktyce utopijny charakter teorii,
      bazujących na pobłażliwości dla ludzi czyniacych zło. Nawet tu, na tym portalu
      są takie "kwiatki" np. porady w kwesti zwalczania trolli. Zamiast toto wysekować
      jak chwaty, to radzą, żeby ignorować!???. Chory pomyślunek! Jakby tak np. chłop
      na roli postępował z chwastami... hahaha, tolerował... hahaha.... koniec ze
      zbioramismile))))))))))))))))
      • cuski Tadeusz 27.05.06, 06:33
        Oryginalna teoria z tymi chwastami smile))
        • tadeuszx Jeżeli chodzi o forum, to tego typu 27.05.06, 10:05
          rady (ignorowanie trolli), świadczą o niechęci administracji do zwalczania
          patologii. O ile nic nie mam do tzw. "trolli z kulturką", no to różne chamidła i
          prymitywy powinny być bezwzględnie sekowane. Nie byłoby naśladowców i
          rozprzestrzeniania się chamstwa i debilstwa. Proste przecież. Natomiast te
          trolle, które potrafią się bawić inteligentnie, bez takich "metod", traktuję
          jako te "chwasty pożyteczne". Nie zapominajmy, że każde warzywo, zanim stało się
          jadalnym, najpierw chwastem byłosmile))))))))))))))))).
          • magdeczka27 Re: Jeżeli chodzi o forum, to tego typu 27.05.06, 15:19
            jestescie podli cieszycie sie bo jestes w sanch a innym nie dajecie szanys
            pojecha cbe zobaw niezbaierzemy wa miejsca do prayc jestemsy wuni i cala pl nie
            rusyzla tam jestescie kochani a ja was tak lubie marzylam o stanahc od 3 lat i
            dopne swego polece tam mimo,z eboje sie leciec tak daleko aaten kto naa p tak
            nie ladnie dostanie lanie na gola dupe samam je zrobie mawecik jest 1 aapotem
            cuski
            • cuski Magda 27.05.06, 15:39
              Po pierwsze wcale nie jestem happy, ze mieszkam w Stanach,
              a po drugie nie mam nic przeciwko nielegalnym (w koncu i moja dziewczyna
              jest tutaj nielegalnie).

Achaaa... a za M4verick i ja mamy dostac na gola pupe ? wink
              • magdeczka27 Re: Magda 27.05.06, 17:10
                przepraszam nie chcialam was urazic wasza sprawa gdzie i jak jestescie tam
                teraz mi glupio zapmnijcie co nap nie chcialam was urazic myszka juz mnie
                wyzwala jak polce to tez zostane tam nielegalnie
                • zbuntowany8aniol Magda!!!Gdzie ja Cie wyzwalam?? 27.05.06, 17:12
                  Powiedzialam tylko co mysle,ale uzylam zadnych epitetow,wiec nie rozumiem???
            • zbuntowany8aniol Magda,a Twoj post do czego niby byl?? 27.05.06, 16:36
              Bo nie bardzo rozumiem??Przecie nikt nikomu nie broni leciec.Jesli chcesz i
              jest to Twoim marzeniem,to przecie mozesz jechac.Ja nie widze problemu.Wiec nie
              rozumiem do czego ten post byl???
            • tadeuszx Maaadziu, przysięgam, że w żadnym 27.05.06, 17:29
              razie nie mam nic przeciw nielegalnym. Wprost przeciwnie. Popieram zdanie
              burmistrza NY, który mówi, że pomysły usunięcia ze Stanów nielegalny, są głupie.
              Czyli nierealne.
              Tomasz tak myśli, mav i ja ich popieram. I naprawdę, to nie ma nic wspólnego z Tobą.
              Magdeczko, jak Boga kocham! Wszyscy, myślę życzymy Ci jak najlepiej.
          • cuski Tadeusz 27.05.06, 15:30
            Ale z Ciebie ogrodnik, he he he...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka