cuski 26.05.06, 03:19 Burmistrz Nowego Jorku nazwal propozycje Izby Reprezentantow, dotyczaca deportacji 11 milionow nielegalnych, "czysta fantazja". Rzeczywiscie Kongresowi fantazji nie brakuje, he he he... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tadeuszx Re: Czysta fantazja 26.05.06, 16:29 Realista. Twardo stąpa po ziemi a nie wydumuje głupot. Pewnie wziął przykład z poprzednika R. Giulianiego, który wbrew debilnym liberalnym teoriom, złapał z twarz przestępczą zgraję i udowodnił w praktyce utopijny charakter teorii, bazujących na pobłażliwości dla ludzi czyniacych zło. Nawet tu, na tym portalu są takie "kwiatki" np. porady w kwesti zwalczania trolli. Zamiast toto wysekować jak chwaty, to radzą, żeby ignorować!???. Chory pomyślunek! Jakby tak np. chłop na roli postępował z chwastami... hahaha, tolerował... hahaha.... koniec ze zbiorami)))))))))))))))) Odpowiedz Link
tadeuszx Jeżeli chodzi o forum, to tego typu 27.05.06, 10:05 rady (ignorowanie trolli), świadczą o niechęci administracji do zwalczania patologii. O ile nic nie mam do tzw. "trolli z kulturką", no to różne chamidła i prymitywy powinny być bezwzględnie sekowane. Nie byłoby naśladowców i rozprzestrzeniania się chamstwa i debilstwa. Proste przecież. Natomiast te trolle, które potrafią się bawić inteligentnie, bez takich "metod", traktuję jako te "chwasty pożyteczne". Nie zapominajmy, że każde warzywo, zanim stało się jadalnym, najpierw chwastem było))))))))))))))))). Odpowiedz Link
magdeczka27 Re: Jeżeli chodzi o forum, to tego typu 27.05.06, 15:19 jestescie podli cieszycie sie bo jestes w sanch a innym nie dajecie szanys pojecha cbe zobaw niezbaierzemy wa miejsca do prayc jestemsy wuni i cala pl nie rusyzla tam jestescie kochani a ja was tak lubie marzylam o stanahc od 3 lat i dopne swego polece tam mimo,z eboje sie leciec tak daleko aaten kto naa p tak nie ladnie dostanie lanie na gola dupe samam je zrobie mawecik jest 1 aapotem cuski Odpowiedz Link
cuski Magda 27.05.06, 15:39 Po pierwsze wcale nie jestem happy, ze mieszkam w Stanach, a po drugie nie mam nic przeciwko nielegalnym (w koncu i moja dziewczyna jest tutaj nielegalnie). Achaaa... a za M4verick i ja mamy dostac na gola pupe ? Odpowiedz Link
magdeczka27 Re: Magda 27.05.06, 17:10 przepraszam nie chcialam was urazic wasza sprawa gdzie i jak jestescie tam teraz mi glupio zapmnijcie co nap nie chcialam was urazic myszka juz mnie wyzwala jak polce to tez zostane tam nielegalnie Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Magda!!!Gdzie ja Cie wyzwalam?? 27.05.06, 17:12 Powiedzialam tylko co mysle,ale uzylam zadnych epitetow,wiec nie rozumiem??? Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Magda,a Twoj post do czego niby byl?? 27.05.06, 16:36 Bo nie bardzo rozumiem??Przecie nikt nikomu nie broni leciec.Jesli chcesz i jest to Twoim marzeniem,to przecie mozesz jechac.Ja nie widze problemu.Wiec nie rozumiem do czego ten post byl??? Odpowiedz Link
tadeuszx Maaadziu, przysięgam, że w żadnym 27.05.06, 17:29 razie nie mam nic przeciw nielegalnym. Wprost przeciwnie. Popieram zdanie burmistrza NY, który mówi, że pomysły usunięcia ze Stanów nielegalny, są głupie. Czyli nierealne. Tomasz tak myśli, mav i ja ich popieram. I naprawdę, to nie ma nic wspólnego z Tobą. Magdeczko, jak Boga kocham! Wszyscy, myślę życzymy Ci jak najlepiej. Odpowiedz Link