tadeuszx 26.05.06, 16:16 Czy jest już obecna na tym forum? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
night_breeze Re: Night_breeze 26.05.06, 23:29 Witam Wszystkich! Dxisiaj okrutnie zajęta jestem,więć tylko się przywitam i znikam. Tedi,dzięki za wprowadzenie! Jutro popiszemy! Odpowiedz Link
m4verick Re: Night_breeze 27.05.06, 04:41 night_breeze jeszcze raz sobie przeczytalem twoje "cv" - interesujesz sie fotografia fajowo! czyli musisz miec ciekawe fotki (spokojnie nie musza byc akty..hihi chodz czemu nie) i podzielisz sie z nami na forum. Odpowiedz Link
cuski No wreszcie... 27.05.06, 04:55 No wreszcie Nocna Bryza zawitala w nasze skromne progi Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Mamy nowa kolezanke:)) 27.05.06, 16:48 Witaj Night_Breeze!!!Mam nadzieje,ze bedzie Ci sie milo poscilo tutaj) Odpowiedz Link
cuski Mamy dwie nowe kolezanki :) 27.05.06, 16:49 Mamy dwie nowe kolezanki PS. Tadeusz je zaprosil Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Wiem Tomus:))) 27.05.06, 17:34 Zdarzylam w pospiechu sprawdzic Forum) Odpowiedz Link
tadeuszx Bogusia, akurat Bryzę to admin wypatrzył. 27.05.06, 21:22 A ja z chęcią wykonałem to, co mówił. Patrz, że to jego zasługa: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=22243&w=42211483&a=42355737 Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Przeczytalam i widze,co za cudo,ale na tym 28.05.06, 17:39 Forum chyba diabel w Nia wstapil z tego co sie zorientowalam Odpowiedz Link
night_breeze Re: Night_breeze 28.05.06, 01:24 Dziękuję za tak miłe powitanie! Jak widzę-Forum jest wolne od troli.Zalęgły się na F.Seniorum.Ciekawe kto je tam sprowadził,hmmmmmm,pewnie Tadziu? ))) Pisuję też na F."Schronisko Smadnego Mnicha/poniższy link/,choć ostatnio zaniedbałam ((>Bardzo wesoło bywało w schronisku,pisaliśmy "wierszem"/dużo powiedziane,raczej rymowankami/,poczytajcie wcześniejsze posty,jest tam nawet kilka moich wierszyków pod starym jeszcze nickiem -bryza102.Nie zrezygnowałam z tego nicku tak do końca,chociaż piszę już raczej pod nowym.Bez specjalnych powodów.Ciągły brak czasu powoduje że mam przestoje we wchodzeniu na fora.Podziwiam ludzi którzy jednocześnie wysiadują na kilku codziennie.Zdarza mi się "przysiąść" ponad normę,ale dokonuję tego kosztem innych zajęć i potem mem wyrzuty sumienia ))) Mav,pytałeś mnie jakim jestem znakiem Zodiakalnym.Panną,zawsze Panną,bez względu na to ile razy bym wyszła zamąż )) forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=32956 Odpowiedz Link
tadeuszx Re: Night_breeze 28.05.06, 08:10 "Wejście smoczycy" - kontynuacja?? Bryziu, dzisiejsze nocne Twoje wpisy, świadczą raczej o tym, że krytycznie oceniając wejście trolli na Seniorum, co jest pozytywne, tutaj siejesz zamęt dokładnie według ich schematów działania??!! Jestem niezmiernie zaskoczony, tym bardziej, że informowałaś na Seniorum o tym, że czytałaś wątki, posty z tego forum. Sądziłem, że jesteś zorientowana w zasadach tu obowiązujących?! Co się stało?! Odpowiedz Link
cuski A ja jak zwykle nie wiem co jest grane :) 28.05.06, 08:46 A ja jak zwykle nie wiem co jest grane PS. Czy cos przeoczylem ? Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Tomus 28.05.06, 17:43 Nic nie przeoczyles,ja tez nie bardzo wiedzialam co jest grane Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol No nie,powaznie??Myslalam,ze Ci Tadzio wyjasnil:) 29.05.06, 09:51 Ja tez nie wiedzialam,ale jak poczytalam Forum i pare ciah ciah wpisow zobaczylam,to skumalam baze PS.Mysle,ze teraz juz bedziesz wiedzialA swoja droga mi nadal nie daje spokoju jedna rzecz,ale to juz przy innej okazji)) Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Tadzio,ja mysle,zeby Bryzi dac szanse:))) 28.05.06, 17:43 Kazdy powinien miec druga szanse,wiec nie oceniajmy pochopnie Jej zachowania,prosze PS.Ja tez popelniam bledy,a jednak wciaz tu jestem))))) Odpowiedz Link
cuski Zgadzam sie z nasza moderatorka ! 28.05.06, 19:23 Zgadzam sie z nasza moderatorka - kazdy powinien dostac druga szanse Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Re: Zgadzam sie z nasza moderatorka ! 28.05.06, 19:29 Podziekowal...wkoncu ktos sie ze mna zgadza,eheheh Odpowiedz Link
tadeuszx Re: Zgadzam sie z nasza moderatorka ! 28.05.06, 21:20 Dobra... ale działam pod Waszą presją psychiczną))))))) Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Tadzio,dzieki:)) 29.05.06, 09:54 No moze to dziwnie wyszlo,ale to nie presja,tylko zdrowe przekonanie.Jak bedzie tak dalej jak bylo,to zwroc sie do Cuskiego w tej sprawie,ja tu tylko czasem watki ciah ciah kasuje i nic poza tym) PS.Juz mam pomysl na sygnaturke,zebym ciagle ze szmata nie chodzila Odpowiedz Link
tadeuszx W pilnych sprawach forumowych, do Was 29.05.06, 10:09 obojga praktykuję zgłoszenia. Kto pierwszy zobaczy i uzna rację ten załatwi. Zaś odpowiedzialności za treść zgłoszenia nie unikam. Wprost przeciwnie, gdyż bez bicia i szykan przyznaję się sam. Aha, słowo, nie "dotknę" Twojej nowej sygnaturki A moja? Jak Ci się podoba? Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Moja sygnaturka duzo sie nie zmienila:P 30.05.06, 08:13 Swietny tekstSkads zaczerpniety,czy duza poetycka???? Odpowiedz Link
tadeuszx Re: Moja sygnaturka duzo sie nie zmienila:P 30.05.06, 09:22 Zauważyłem Jednak zupełnie inny ma teraz wydźwięk. Moja... przy jakimś Re. Tak wyszło. Pomyślałem, że może być, to doraźnie wstawiłem. Wiecie, że te "kalwaryjskie rymy" same się "sklejają", więc...? Odpowiedz Link
tadeuszx Re: Night_breeze 30.05.06, 10:01 Bryziu, przepraszam Cię tu, publicznie, jeżeli zbyt krytycznie, reagując pod wpływem emocji, obraziłem Ciebie. Bum, bum, bum - to są odgłosy jak się walę w klatkę piersiową i mruczę: moja wina... A na końcu mówię: Moja wina Bryziu, moja wina... Noooo, nie obrażaj się. Przecież jesteś suuuuper dziewczyna! Odpowiedz Link
tadeuszx Re: Night_breeze 02.06.06, 19:28 Bryza, Bryziuniu, gdzie jestes? No gdzie jestes???? Przeciez nie moglas sie obrazic?! A jesli nawet, to przeciez Cie juz bardzo przeprosilem. No dobra, jeszcze ucałuje rączki... ... hmmm, a nóżki? Tak!! Nóżki tez ucałuję... i udka ucałuję... i...i... nie powiem co więcej! Odpowiedz Link
night_breeze Re: Night_breeze 02.06.06, 20:25 Jestem jestem,tylko już przestań całować ))) No i jak,zgadzasz się ze mną że nie było obrazy z mojej strony? Odpowiedz Link
night_breeze Re: Night_breeze 02.06.06, 19:48 Tadeuszu,odpisałam na Twój list,wejdż na pocztę. Dostałam burę i tak naprawdę nie bardzo wiem za co. Z mojej strony mogę tylko powiedzieć,że jeśli kogoś jakimkolwiek postem uraziłam nie było to moim zamiarem.Poniżej cytuję Tadeusza i nadal nie wiem gdzie W wywiadzie z szefem Samoobrony doszukał się obrazy uczuć religijnych? -" Przepraszam. Z powodu emocji wysłałem "pusty wpis". Ad. meritum: Post jak w tytule, moim zdaniem, odsyłając do strony na której obraża się uczucia religijne części społeczeństwa, narusza zasadę tolerancji religijnej. Z tego względu, proszę o natychmiastowe usunięcie go, gdyż, co prawda nie jestem związany ze środowiskiem, które jest wykpiwane, lecz jako katolik, nie toleruję ataków pod żadną postacią, związanych z wyznaniem czy religią." Atak na mnie wydaje się być bezpodstawny.Ja nie spreparowałam tego wywiadu,zamieściłam jedynie link,gdyż wywiad wydaje mi się zabawny ,a pośmiać się lubię ))Być może na tym Forum lepiej się nie bawić w takie klocki?Nie ujawniam moich opcji politycznych i nie obchodzi mnie jakie kto ma,a jeśli nie potrafimy śmiać się z samych siebie,zdajemy się na ponuractwo i pseudo-powagę. Miałam problemy z komputerem i dopiero dzisiaj mogłam go odpalić,a tu zastaję taką nieprzyjemną sytuację.Tedi,narobiłeś zamieszania szkalując moje dobre imię, żądam przeprosin!!!! )A poza tym,nie sądziłam że ktoś może obrazić się za kilka wesołych linków i tytuł"podczas deszczu dzieci się nudzą" ))) Czyżby wszyscy tu obecni czuli się aż tak dorośli,że za starzy na żarty? I to ponoć ma być trolizm z mojej strony???????? To jest dopiero śmieszne ))) Jeśli nie odpowiada Wam mój styl pisania,nie muszę i dziękuję za krótką,acz bardzo owocną wizytę. Odpowiedz Link
tadeuszx Ech, no i co ja mam biedny zrobić???;))) 02.06.06, 21:27 ... hmmmm... Wiem!!! Muszę się obrazic! )))))))))))))))))) Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Oj Tadek nagrzeszyles,to teraz zalagodz sytuacje:P 03.06.06, 12:26 I bez obrazy,ale sie nie obrazaj)))) Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Bryziu,proponuje zapomniec o tym i usmiechnac sie 03.06.06, 12:25 ))))))))))))))))))))))))))))) Wszystko jest okey,nikt sie nie gniewa na Ciebie,bo nie ma o co. PS.Acha i bez obrazania sie))))))))) Odpowiedz Link