agneschicago 08.06.06, 02:31 Trzymajmy mocno kciuki za Naszych Pilkarzy. Juz niedlugo pierwszy mecz z Ekwadorem (chyba). Jak sadzicie jaki bedzie wynik meczu? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cuski Mistrzostwa Swiata 08.06.06, 02:36 Trzymam, trzymam bardzo mocno kciuki i bede z nimi caly swoim duchem, a jaki wynik ??? Hmmm... obstawiam 1:0 dla BIALO - CZERWONYCH Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Oooooo,a kolezanki nie widzialam tutaj nigdy:))) 08.06.06, 08:36 Oooooo,a kolezanki nie widzialam tutaj nigdy)) PS.To ja sie z Toba witam i jakos nick gdzies chyba mi sie rzucil w oczy,ale nie na Forum) Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol No wlasnie,wiedzialam,ze gdzies widzialam tego 09.06.06, 08:50 nicka))Teraz kojarze,ale tylko nicka Odpowiedz Link
tadeuszx Oooooo!:))) Polonusi zadzialali i przywabili 08.06.06, 10:44 nowa dziewczyne na Forum))) Ciekaaaawe, jakich to argumentow uzyli?? Bardzo sie cisze, ze mam okazje powiedziec: Witam Pania! Pozdrowka, ale uwaga! Prosze nie podrywac, bo jestem zonaty A moja Zoska mowi, ze jak popatrze na inna, to mi wydrapie oczy!? No!!? Taka to niedobra i samolubna zona( Nie chce sie Tadziem z nikim dzielic???! Ale posty dziewczyn mooooge czytac, spoko)) Odpowiedz Link
cuski Tadeusz 09.06.06, 02:47 Widze, ze Twoja Zoska jest o Ciebie cholernie zazdrosna PS. Skad ja to znam Odpowiedz Link
cuski Niby kawaler jezdem, ale... 10.06.06, 03:21 Niby kawaler jezdem, ale juz wiem, co to zazdrosc kobieca Odpowiedz Link
tadeuszx Celowo tak zmanipulowalem, zebys sie 10.06.06, 08:58 przyznal do stanu kawalerskiego Tu, publicznie. Niech dziewczyny wiedza, ze Tomasz jeszcze "nie zagospodarowany", hehehe... To jasne, ze kawaler tez zdazy odczuc na swojej skorze, co to znaczy ta kobieca zazdrosc. W bajkach chyba pisalem, ze mnie to kosztowalo utrate pracy. Ale to za komuny, to zadna strata, bo praca szukala czlowieka. Teraz, to co innego. Dlatego uwazaj Tomasz, zeby tam jaka szefowa, na Ciebie nie zagiela paluszka, booooo... bedziesz biedny!! ... albo bogaty?? Odpowiedz Link
cuski Ostatnio przyczepila sie do mnie... 10.06.06, 11:36 Ostatnio przyczepila sie do mnie pewna czarna pielegniarka i co chwila powtarza mi, ze mnie bardzo lubi, ze kocha moj akcent i zadaje mi pytania typu: - Wiek ? - Zona ? - Dzieci ? itd. He he he... Odpowiedz Link
tadeuszx Ja tam rasistą nie jestem... jak fajna, to mogę 10.06.06, 12:47 Cię odciażyc.... aaaaa... no tak, ale murzynka, to od Was. No to nie odciazę Trudno admin, radz sobie sam... a dzieci masz?? No rozumiesz, tak po drodze moglo sie przytrafic? Jak temu, co to na tym zdjeciu, mial przesylke w skrzynce Tomasz, patrz, ale Mav wtedy cichutko siedzial i udawal Greka, nie?? Odpowiedz Link
tadeuszx Nie no , zaraz, my?? Myszko, daje slowo, 10.06.06, 19:24 ... za siebie - ja tego tam do skrzynki nie podrzucilem! Hmmm a czy Tomasz...? Nieeee. On by tego nie zrobil!! Wiec, rozumiesz, my temu niewinni!!) Tylko... no sama musisz przyznac, ze to braciszkowe milczenie, wyglada troche tak, jakby przyznanie sie do winy( Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol No nie Tadzio,a co moze ja Mu dzidie do skrzynki 10.06.06, 19:31 podrzucila???Bratu bym takiego kawalu nie zrobila)))) Odpowiedz Link
tadeuszx Hmmm;) ... hm, hm, ... Bogusia, a znasz Ty zasade 10.06.06, 21:11 uderz w stoł a nozyce sie odezwą?? Ale ja, nie... nieeeee, nic nie sugeruję?!) Odpowiedz Link
tadeuszx A kto nie atakowany, 11.06.06, 10:27 sam zaczal sie bronic? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28897&w=43242827&a=43400582 Albo tu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28897&w=41805295&a=42995021 Kto tu podsuwal sugestie, ze to chodzi o kogos innego? Hehehehe... Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol No i Tadzio wszystko wyczail:))) 11.06.06, 12:58 Niech to ges kopnie:] Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Re: Hmmm;) ... hm, hm, ... Bogusia, a znasz Ty za 11.06.06, 12:57 Znam te zasade)Ale ja nie nozycePP Odpowiedz Link
tadeuszx Ale z nozycami biegasz;) 12.06.06, 16:04 W sygnaturce jest: ciach, ciach - to pewnie nozycami?? Odpowiedz Link