Dodaj do ulubionych

Mistrzostwa Swiata

08.06.06, 02:31
Trzymajmy mocno kciuki za Naszych Pilkarzy. Juz niedlugo pierwszy mecz z
Ekwadorem (chyba). Jak sadzicie jaki bedzie wynik meczu?
Obserwuj wątek
    • cuski Mistrzostwa Swiata 08.06.06, 02:36
      Trzymam, trzymam bardzo mocno kciuki i bede z nimi caly swoim duchem,
      a jaki wynik ??? Hmmm... obstawiam 1:0 dla BIALO - CZERWONYCH smile
    • zbuntowany8aniol Oooooo,a kolezanki nie widzialam tutaj nigdy:))) 08.06.06, 08:36
      Oooooo,a kolezanki nie widzialam tutaj nigdysmile))

PS.To ja sie z Toba witam i jakos nick gdzies chyba mi sie rzucil w oczy,ale
      nie na Forumsmile)
      • cuski Mysza 09.06.06, 02:46
        Agnes przywedrowala do nas z czata smile
        • zbuntowany8aniol No wlasnie,wiedzialam,ze gdzies widzialam tego 09.06.06, 08:50
          nickasmile))Teraz kojarze,ale tylko nickatongue_out
    • tadeuszx Oooooo!:))) Polonusi zadzialali i przywabili 08.06.06, 10:44
      nowa dziewczyne na Forumsmile))) Ciekaaaawe, jakich to argumentow uzyli??wink Bardzo
      sie cisze, ze mam okazje powiedziec: Witam Pania!smile Pozdrowka, ale uwaga! Prosze
      nie podrywac, bo jestem zonatysad A moja Zoska mowi, ze jak popatrze na inna, to
      mi wydrapie oczy!? No!!? Taka to niedobra i samolubna zonasad( Nie chce sie
      Tadziem z nikim dzielic???! Ale posty dziewczyn mooooge czytac, spokowink))
      • cuski Tadeusz 09.06.06, 02:47
        Widze, ze Twoja Zoska jest o Ciebie cholernie zazdrosna smile

PS. Skad ja to znam smile
        • tadeuszx No wlasnie Tomasz, kawaler jestes, 09.06.06, 08:53
          to skad Ty to znasz??wink
          • cuski Niby kawaler jezdem, ale... 10.06.06, 03:21
            Niby kawaler jezdem, ale juz wiem, co to zazdrosc kobieca wink
            • tadeuszx Celowo tak zmanipulowalem, zebys sie 10.06.06, 08:58
              przyznal do stanu kawalerskiegowink Tu, publicznie. Niech dziewczyny wiedza, ze
              Tomasz jeszcze "nie zagospodarowany", hehehe... To jasne, ze kawaler tez zdazy
              odczuc na swojej skorze, co to znaczy ta kobieca zazdrosc. W bajkach chyba
              pisalem, ze mnie to kosztowalo utrate pracy. Ale to za komuny, to zadna strata,
              bo praca szukala czlowieka. Teraz, to co innego. Dlatego uwazaj Tomasz, zeby tam
              jaka szefowa, na Ciebie nie zagiela paluszka, booooo... bedziesz biedny!! ...
              albo bogaty??wink
              • cuski Ostatnio przyczepila sie do mnie... 10.06.06, 11:36
                Ostatnio przyczepila sie do mnie pewna czarna pielegniarka i co chwila
                powtarza mi, ze mnie bardzo lubi, ze kocha moj akcent i zadaje mi pytania typu:
                - Wiek ?
                - Zona ?
                - Dzieci ? itd.

He he he...
                • tadeuszx Ja tam rasistą nie jestem... jak fajna, to mogę 10.06.06, 12:47
                  Cię odciażyc.... aaaaa... no tak, ale murzynka, to od Was. No to nie odciazęsad
                  Trudno admin, radz sobie sam... a dzieci masz?? No rozumiesz, tak po drodze
                  moglo sie przytrafic? Jak temu, co to na tym zdjeciu, mial przesylke w
                  skrzyncewink Tomasz, patrz, ale Mav wtedy cichutko siedzial i udawal Greka, nie??wink
                  • cuski He he he... 10.06.06, 15:13
                    He he he...

Rzeczywiscie M4v cicho siedzial wink
                    • zbuntowany8aniol Jak goscie tak przestraszyli!!! 10.06.06, 18:34
                      Biedny braciszek:]
                      • tadeuszx Nie no , zaraz, my?? Myszko, daje slowo, 10.06.06, 19:24
                        ... za siebie - ja tego tam do skrzynki nie podrzucilem! Hmmm a czy Tomasz...?
                        Nieeee. On by tego nie zrobil!! Wiec, rozumiesz, my temu niewinni!!wink) Tylko...
                        no sama musisz przyznac, ze to braciszkowe milczenie, wyglada troche tak, jakby
                        przyznanie sie do winysad(
                        • zbuntowany8aniol No nie Tadzio,a co moze ja Mu dzidie do skrzynki 10.06.06, 19:31
                          podrzucila???Bratu bym takiego kawalu nie zrobilawink))))
                          • tadeuszx Hmmm;) ... hm, hm, ... Bogusia, a znasz Ty zasade 10.06.06, 21:11
                            uderz w stoł a nozyce sie odezwą?? wink Ale ja, nie... nieeeee, nic nie sugeruję?!smile)
                            • cuski Tadeusz 11.06.06, 00:07
                              A kto ma byc niby tymi nozycami ? He he he...
                              • tadeuszx A kto nie atakowany, 11.06.06, 10:27
                                sam zaczal sie bronic?
                                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28897&w=43242827&a=43400582 Albo tu:
                                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28897&w=41805295&a=42995021 Kto tu
                                podsuwal sugestie, ze to chodzi o kogos innego? Hehehehe...
                                • zbuntowany8aniol No i Tadzio wszystko wyczail:))) 11.06.06, 12:58
                                  Niech to ges kopnie:]
                                • cuski :)))) 12.06.06, 05:01
                                  smile)))
                            • zbuntowany8aniol Re: Hmmm;) ... hm, hm, ... Bogusia, a znasz Ty za 11.06.06, 12:57
                              Znam te zasadesmile)Ale ja nie nozycetongue_outPP
                              • tadeuszx Ale z nozycami biegasz;) 12.06.06, 16:04
                                W sygnaturce jest: ciach, ciach - to pewnie nozycami??
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka