Dodaj do ulubionych

Do Himery24!

22.06.06, 10:01
Kasia nie wyglupiaj sie i nie podejmuj pochopnie decyzji,ktorych potem mozesz
zalowac.Wiem,ze czytasz to Forum i wiem,ze wkoncu nie wytrzymasz i cos
napiszesmileZnam Cie nie wytrzymasz...wspomnisz moje slowa.Jesli dobrze
zrozumialam Twoje slowa,to lepiej przemysl te decyzje.

PS.Wrociszsmile)))))))))
Obserwuj wątek
    • tadeuszx Re: Do Himery24! 22.06.06, 10:22
      Kasiu, z postu Aniolki zrozumialem, ze chcesz odejsc z tego forum? Zaskakujesz
      chyba nie tylko mnie, ale rowniez wiele innych osob!? Nie taka himere24 my tu
      znamy. Odchodzac, zostawiasz wszystkich, ktorzy tu Cie lubia. A jest ich
      przeciez sporo! To calkiem do Ciebie jest niepodobne, zeby porzucac przyjaciol i
      sie obrazac? Na wszystkich?! Na mnie tez? Moze chociaz powiesz slowko, za co?
      Dlaczego? Co sie to stalo, gdzie jest ta wesola i kontrowersyjna himera24??
    • zbuntowany8aniol Kasiaaaaa,robiac statystyki natknelam sie 22.06.06, 16:34
      przypadkie na ten watek:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28897&w=29163450
      Pamietasz???To jest ta sama sytuacja i wiem,ze wrociszsmileNo przemysl sobie to i
      przeczytaj watek ile jest Ci zyczliwych osobsmileJak chcesz chusteczki to chetnie
      pozycze,tylko powiedz na jaki adres wyslac i wracaj do Nassmile)))))))))

PS.Z tym przypadkiem,to chyba nie przypadek,bo wierze,ze po cos mialam go
      znalesc....wiem,ze wrocisz i przestan sie dosac.Usmiech dla Ciebiesmile)
      A jeszcze jedno jak sie nie pojawisz za pare dni,to oswiadczam wszem i wobec,ze
      znajde tyle argumentow,ze bede codziennie do tego watku je wpisywactongue_out
      • m4verick to sie zaczyna robic nudne 22.06.06, 17:13
        nie mam sklonnosci do pamietania, co sie dzialo wiecej niz 3 godziny temu (bo po
        co) ale pamietam ze himerka juz raz odchodzila?
        trza sie zdecydowac z kim sie wspolpracuje ej!
      • tadeuszx Znakomita rada moderatorki dla Kasi!? 22.06.06, 22:11
        Szkoda, ze te rady, ktore tak szczodrze udziela sie innym, dziwnym trafem
        zapomina sie, zastosowac do siebie?! Bo kto jak kto, ale zbuntowany8aniol, to
        chyba najbardziej zmienna i obrazalska Foremka na calym portalu!
        • m4verick Re: Znakomita rada moderatorki dla Kasi!? 22.06.06, 23:49
          a na mnie sie tam nikt nie obrazil jeszcze,
          pomimo,ze szowinistyczno-rasistowsko-antysemicko-pedalsko-lesbijsko-naukowe
          posty pisze...hehe
          • cuski Oj M4v ! 23.06.06, 01:52
            He he he...
          • tadeuszx O proszę! Jaki Mav pewny siebie;))) 23.06.06, 10:17
            Jesli ktos rzuca cale forum, dlatego, ze sie dasa na jednego, to obraza sie na
            wszystkich!!! W tym rowniez na Filipa, i co, moze nie prawda??! Dlatego nie truj
            i nie balamuc, ze na Ciebie to juz nikt i nigdy! Tym obrazalskim "dzieciakom",
            ciagle usiluje wytlumaczyc niestosownosc takiego zachowania na forach. Przeciez
            to dziwactwo i skrajna dziecinada!? Nawet w podstawowce, jesli sie jedno dziecko
            obraza na drugie, to przeciez nie na cała klase!!? Kto mi wreszcie wyjasni sens
            i cel tak debilnego zachowania niektorych Foremek!? I refleksja taka: czy aby te
            "obrazalskie" napewno sa juz dorosle??
            • speranzaa Re: O proszę! Jaki Mav pewny siebie;))) 24.06.06, 05:22
              No wlasnie Tadziu o to chodzi, jak sie obraza jak dzieciak w przedszkolu, stroi
              fochy, niech jeszcze tupnie noga to po co za takim/taka plakac iprosic
              wroc???? to tez sie obraca w dziecinade. Nie chce to nie, have a nice day!

I refleksja taka: czy aby t
              > e
              > "obrazalskie" napewno sa juz dorosle??
              • tadeuszx Asiu, czy wszyscy tutaj piszący są napewno 24.06.06, 10:23
                dorosli? Nie wiem. Ale mnie rowniez nurtuje to pytanie od jakiegos czasu.
                Nie jestem rygorysta i nie wymagam tego, aby malolatow usuwac, czy
                banowac. Jednakze, jezeli malolaty chca sie bawic z doroslymi, to musza
                sie dostosowac do regul panujacych w tym swiecie doroslych.
                Niedopuszczalne jest, aby dziecinne zachowania wprowadzaly zamet i
                nieporozumienia miedzy doroslymi. Co do Kaski, wiadomo, ze jest dorosla.
                Co do innych, no nie wiadomo!?? Jezeli dany malolat nie potrafi przyjac
                tych zasad, to niech sie bawi w piaskownicy i nie zawraca tu glowy!. Jezeli
                jednak, taki malolat uwaza, ze mieszajac, ma swietna zabawe, no to juz
                jest zdecydowane naduzycie zaufania doroslych! Zero tolerancji!
                Asiu, jeszcze jedno. Nie tylko my zauwazamy te niepokojace symptomy.
                Te obserwacje maja juz ludzie spoza tego forum. Jak to sie mowi: to juz
                „poszlo w swiat”, niestety.
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=226&w=43225727&a=44101206
        • zbuntowany8aniol Tadzio,a to do czego zas jest?? 24.06.06, 14:06
          Przecie ja nie odchodze,wiec???
          • zbuntowany8aniol Acha,to juz wiem do czego bylo Tadzio. 24.06.06, 14:11
            Sorrysmile
      • speranzaa Re: Kasiaaaaa,robiac statystyki natknelam sie 23.06.06, 04:48
        Znow jakis melodramat, nie chce pisac niech idzie w cholere ktokolwiek to jest,
        a jak bedziesz dopisywac prosby do powrotu to naprawde forum stanie sie
        nijakie, draznia mnie posty typu wroc, bo bedziemy plakac.
    • tadeuszx Kasiula, narazie stosuje do Ciebie taki 26.06.06, 10:42
      szantaz psychiczny. Ale jestem tak zdeterminowany, ze moge Ci zastosowac, nawet
      przymus fizyczny!wink Juz sie do tego przygotowuje, nawet calkiem chetniesmile)).
      Badaj, images2.fotosik.pl/92/7113ea004925b626.jpg przebralem sie za
      siostrzyczke i nie musze miec zadnej wizy! Kupie se last minuta i smig do
      Chicago!. No i rozumiesz, ze wtedy, kiepsciutko to bedzie dla Ciebie wygladacsad.
      Bo jak Tadziu te Kasienke dorwie, toooooo.... zastosuje ten przymus wieeelo
      wielokrotnie!!wink))))))
      • zbuntowany8aniol To zdjecie jest bombowe!!!! 26.06.06, 12:24
        Chyba se zmienie zdjeciewink
        • m4verick himerze skonczyly sie tabletki 26.06.06, 20:16
          jak w temacie, dlatego pewno sie obrazila znowu...hehe
          • m4verick himerka, ale mam cos na to 26.06.06, 20:17
            zglos sie do mnie, mam rewelacyjne tabletki, postawia cie na nogi i nie tylko smile
            email me!
            • zbuntowany8aniol Mav,nie badz taki..... 26.06.06, 20:45
              ...proszesmile))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka