cuski 27.06.06, 03:43 Zobaczcie jak ten maly zasuwa po rogala Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cuski Z tego co wiem, to dwoch ich bylo ;) 27.06.06, 12:28 Z tego co wiem, to dwoch ich bylo Odpowiedz Link
dj_sly Re: Z tego co wiem, to dwoch ich bylo ;) 27.06.06, 12:29 ja z tych dwoch co ten ksiezyc chcieli zwichrowac zza rogu to tylko soundtrack lubie , i chodzi mi tu o zespol Lady Pank..marchewkowe pole itd..... Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol O kurcze marchewki Wam sie marza,hmm... 27.06.06, 12:31 ...znam jedna osobe co ma tak na nazwizko naczy Marchewka i do tego ma rude wlosy i spinke marchewki i wogole to cala byla jak marchewka Odpowiedz Link
cuski Ja tez znam osobe, o takim nazwisku ;) 27.06.06, 12:33 Ja tez znam osobe, o takim nazwisku Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol No to moze mowimy o tej samej osobie?? 27.06.06, 12:34 Ale raczej poddalabym to w watpliwosc)))))))) Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol No to nie ta sama:) 27.06.06, 12:45 Nie nawidze pustych postow!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
dj_sly Re: Marchewkowe pole 27.06.06, 12:43 marchewkowe ... pole rosnie w okol mnie . w marchewkowym .... polu jak warzywo tkwie ...bla bla bla ... wszystko sie moze zdazyc.... ... wszystko sie moze zdazyc.... wiec skoro wszystko sie moze zdazyc to ja bym juz tak chcial zeby sie zdazylo to na co czekam zeby sie wreszcie ustatkowac hehe i miec dzieci itd i w ogole jakos ... no ale by bylo gdyby sie wydazylo hihi ... P.S. mam dzis wyjatkowo dobry Humor Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Sly,ale marchewkowe pole Ci nie pomoze,jedynie 27.06.06, 12:46 to mozesz miec ladniejsza karnacje,taka marchewkowa opalenizne PS.Widac,ze masz humor w deche))) Odpowiedz Link