zbuntowany8aniol 04.07.06, 20:08 wasza partnerka/partner byli mlodsi od Was o powiedzmy 5 lat??? PS.Tak mi przyszlo na mysl po rozmowie z kolegaCo Wy na to??Jak byscie zareagowali na taki zwiazek???Jakby Wasze rodziny zareagowaly???Hmmm... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdeczka27 Re: Powiedzcie mi jakbyscie sie czuli gdyby 04.07.06, 20:10 milosc nie wybiera czasem tak bywa zreszta wiek nie gra roli jak sie kochaja 2 os to to jets najwazniejsze nie patrzy sie na innych liczy sie tylko nasze uczucie i milosc Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Magda masz racje:)) 04.07.06, 20:24 Moj tata byl starszy od mojej mamy o 20 lat i tez milosc widac nie wybierala)) Ale takie zwiazki sa chyba na porzadku dziennym,ale jakos mnie nie pasuje zeby kobieta byla starsza od faceta,ale faktycznie milosc nie zna granic nawet wiekowych Odpowiedz Link
tadeuszx Moja Zoska jest starsza o 3 latka i co z tego? 04.07.06, 21:14 Chyba pisalem tu o tym, że gdybym poczul sie dojrzaly do zwiazku, to dzisiaj mialbym zone starsza o 6 lat. No ale wybralem stan kawalerski i zwolnilem sie z pracy, unikajac w ten sposob tego malzenstwa. Do dzisiaj nie wiem, czy dobrze wtedy zrobilem. Mlody, nieodpowiedzialny, niedojrzaly do malzenstwa? Uwazam, ze wiek ma znaczenie drugorzedne. I dodam na marginesie, ze cechy fizyczne rowniez. Ale o tym dziewczyny przekonuja sie na wlasnej skorze. Odpowiedz Link
m4verick starci wole mlodszych 04.07.06, 23:37 zarowno starsi faceci jak i starsze kobitki chcialyby miec mloda skore przy sobie. chodz facet przy 50tce a dziewczyna ok 20tki to przyznam dziwnie wyglada, chodz to napewno w tym wypadku jest sponsorship a nie love Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol No tak,ale nie zawsze:) 05.07.06, 10:12 Np.moj ojscie byl biedny jak mysz koscielna wiec to nie byl "sposnorship",tylko milosc Odpowiedz Link
magdeczka27 Re: Magda masz racje:)) 05.07.06, 12:49 o mamo az tyle starszy ale przynajmniej madrzejszy mial serce nie jak inni fac w tej chwili nie urazajac nikogo z forum mam na mysli fac Odpowiedz Link
himera24 Re: Powiedzcie mi jakbyscie sie czuli gdyby 05.07.06, 01:55 5 lat? to jeszcze nic. Wlasciwie to jest tak utarte ze partne powinien bys starszy od partnerki, ale z czasem ta granica i tak sie zaciera, np 35 letnia kobieta czuje sie dobrze z 30 latkiem, albo nawet i mlodszym partnerem. ja kiedy mialam 20 lat spotykalam sie z mezczyzna 32 letnim, ta roznica wieku jak sie pozniej okazalo, byla zbyt wielka. Odpowiedz Link
dj_sly Re: Powiedzcie mi jakbyscie sie czuli gdyby 06.07.06, 06:46 zbuntowany8aniol napisała: > wasza partnerka/partner byli mlodsi od Was o powiedzmy 5 lat??? > > PS.Tak mi przyszlo na mysl po rozmowie z kolegaCo Wy na to??Jak byscie > zareagowali na taki zwiazek???Jakby Wasze rodziny zareagowaly???Hmmm... Ja chce tylko powiedziec ze mialem okazje byc w tzw. zwiazku z kobieta 11 lat starsza. P.S. Ja mialem 17 ona 28. Teraz ja mam 28 i jakos nie moge znalesc chetnej 17-tki P.S. II prawde mowiac 40-chy tez nie moge znalesc hihihi.... Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Sly,sorry,ale od smiechu nie moge sie powstrzymac 06.07.06, 11:20 )))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
tadeuszx SLy, jaja robisz czy co? Napisal, ze byl w zwiazku 06.07.06, 12:08 i nic! Zadnych szczegolow, komentarza, oceny? Eeeeee no, tak to Aniolowi nic nie podpowiesz?) Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Mnie nie chodzi o podpowiedz:) 06.07.06, 12:18 Bo nie mnie tego trza,tylko tak z ciekawosci jak to jest i jak reaguja ludzie?? Odpowiedz Link
dj_sly Cuski 06.07.06, 20:40 Cuski Moze wlasnie dobrze szukam jak 40-tka to musi byc obrzydliwie bogata... hihihi a takiej jeszcze nie znalazlem Odpowiedz Link
cuski Sly 07.07.06, 02:51 No to mowie wlasnie, ze zle szukasz, he he he... PS. Co jak co, ale w stanach "dzianych ciz", co to poluja na mlodych chlopakow nie brakuje Odpowiedz Link
dj_sly Cholera a ja jakos nie moge znalesc... 07.07.06, 07:02 Hehehe Tomek to znajdz mi jakis namiar na bogata do 40-tki... Odpowiedz Link
cuski Sly 07.07.06, 12:24 Oooo niee, tylko nie to... nie wkrecisz mnie, w zadne tego typu akcje. He he he... Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Tomek,ale to dobry pomysl:D 07.07.06, 12:35 Dasz tylko namiar Sly-owi i nic po za tym;P Odpowiedz Link
cuski Nooo a ja mam wlasnie watpliwosci... 07.07.06, 12:36 Nooo a ja mam wlasnie watpliwosci, czy to dobry pomysl Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol A czemu masz watpliwosc?? 07.07.06, 12:39 Przecie to nic zlego,zreszta jak sam Sly Tobie pozwolil bys Mu znalazl bogata 40-latke,to nie widze w tym nic zlego...no zaraz chyba,ze sie boisz,ze na Ciebie ta bogaczka poleci,hihihi...o jacie,to by bylo dopiero Odpowiedz Link
cuski Napisalem kiedys na forum, ze... 07.07.06, 12:42 Napisalem kiedys na forum, ze badzo cenie sobie swiety spokoj )) Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Zgadza sie,ale zalatwisz i juz bedziesz mial 07.07.06, 12:44 swiety spokoj,tak jak i ja) PS.Okey koniec tematu bo sie poklocimy,hihi Odpowiedz Link
dj_sly Cuski... 07.07.06, 20:34 Jak ten numer wypali to sie z toba podziele majatkiem 40-tki hehehehehe Odpowiedz Link
cuski Sly 08.07.06, 02:22 I jeszcze w podzialy majatku chcesz mnie wkrecic, he he he... Odpowiedz Link
jozek_cork Re: Powiedzcie mi jakbyscie sie czuli gdyby 08.07.06, 09:02 uwazam ze wspaniale, wszystko zalezy od partnerow, znam osobiscie zwiazki z wiele wieksza roznica wieku, pozdrawiam Odpowiedz Link
ghurka Re: Powiedzcie mi jakbyscie sie czuli gdyby 09.07.06, 01:40 ja juz to wiem .bedziesz kochana i chyba tylko ptasiego mleczka ci braknie Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Ptasiego mleczka???Hmmm.... 09.07.06, 12:30 ...tak sie sklada,ze nie braknie...zawsze mozna isc do sklepu i se kupic Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol No widzisz,ehehehe 09.07.06, 19:27 Moze sie podobac...lepsza taka niz zadna Odpowiedz Link