zbuntowany8aniol 13.07.06, 17:11 Dostalam od Was maile,ale niestety skrzynka szwankuje,wiec nie wiem co w nich poki co jest. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tadeuszx No, troche sie juz zdezaktualizowalo, to co 13.07.06, 17:17 ja napisalem, ale to nic, kopie maila Ci wysle na gazetowa. Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Dobrze,ze zlozylam "insygnia wladzy moderatora", 13.07.06, 17:45 co prawda mam te funkcje jeszcze,ale nie korci mnie by tu porzadek robic.Wiec wkoncu jestem wolnym forumowicze,bez zadnej presji i moge byc taka jaka naprawde jestem...ulzylo mi!!!! Odpowiedz Link
cuski Admin zadnej dymisji nie przyjal :) 14.07.06, 06:01 Admin zadnej dymisji nie przyjal Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol No to bede sie meczyc. 14.07.06, 13:47 No coz chyba musze wiecej narozrabiac,hihi Odpowiedz Link
cuski Aniolku 14.07.06, 06:00 Ja niestety nie dysponuje kopia zapasowa i nie pamietam co napisalem w tym mailu Odpowiedz Link
tadeuszx Poszlo na gazetowa. 13.07.06, 17:41 Aniol, jestem zszokowany Twoja agresja i arogancja. To co wyprawiasz i co wypisujesz to sie prawie nie miesci w glowie. Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Do Tadzia. 13.07.06, 17:53 Za duzo na tym Forum jest koziorozcow,wiec ktos musi ustapic.Probowalam bodajze 3 razy z Toba dojsc do jakiegos porozumienia,zeby bylo okey na Forum.Ten 4 raz sie nie udalo,wiec ja pasuje oficjalnie,bo jak dalej tu bede,to bedzie tak jak jest. Odpowiedz Link
tadeuszx Co mi pozostaje? Skoro żadna forma 13.07.06, 18:42 przemowienia do rozsadku i naklonienie rozhisteryzowanej panienki do normalnego zachowania nie przynosza efektow?? ... a rob Ty sobie co chcesz!! Na upor polaczony z glupota nikt jeszcze nie wymyslil lekarstwa! Naprawde, juz chyba nie tylko ja na tym forum, mam dosyc tych Twoich fochow i fanaberii i co najgorsze, nic sie nie da zrobic! Bo nie reagujesz na zadne slowa krytyki. Nie tolerujesz innego zdania niz Twoje, wymagasz ustepstw przy byle glupstwach. To jest chorobliwa ambicja, ktora nie wiadomo czemu ma sluzyc?? Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Tomek 13.07.06, 23:00 Jak mozesz wyslij mi jeszcze raz tego maila,co pisales wczoraj. Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Juz dobrze. 14.07.06, 13:49 Otworzylam maila.Spoko...awaria skrzynki byla i tyle. Odpowiedz Link