Dodaj do ulubionych

Do Slaja !

15.07.06, 03:48
Dostales czasowego bana za wyciaganie na swiatlo dzienne
spraw o zyciu prywatnym ludzi z naszego czata i z naszej foto-galerii.

PS. Jesli otrzymam Twoje pisemne zapewnienie, ze taka sytuacja nigdy wiecej
sie nie powtorzy, wowczas zostaniesz przywrocony do forum.
Obserwuj wątek
    • magdeczka27 Re: Do Slaja ! 15.07.06, 04:44
      jestes swinia cuski tak sie nie robi bez laski adam znajdzie se innego czata
      jestes niemily wkoncu wszyscy odejda od ciebie i bedziesz sam
      • cuski Magda 15.07.06, 04:53
        Dzieki za komplemencik !

A niech sobie odejda, w tej chwili to juz mi wszystko wisi i powiewa.
        Achaaa i nie oceniaj innych tak pochopnie, bo za niedlugo i Ty mozesz stac
        ofiara - ale wtedy zadnego watku nie wytne, zeby Ci przypomniec Twoje slowa
        skierowane pod moim adresem.

PS. Na szczescie tylko jedna osoba z tego forum bedzie mogla przeczytac
        te wyciete przeze mnie posty - Bogu niech beda dzieki !
        • magdeczka27 Re: Magda 15.07.06, 05:44
          bogusia
          dzieki za szczerosc mozesz pis mam to gdzies
          tak to zrobisz wiem to
          • cuski Re: Magda 15.07.06, 05:53
            Ze co ???
            O czym Ty piszesz ???
          • zbuntowany8aniol Nic nie bede pisac,bo szanuje prosby innych. 15.07.06, 13:35
            Moglabym tu wielu argumentow uzyc,ale po co skoro do niczego to nie prowadzi,a
            tylko rani sie ludzi,a do tego reki nie przyloze.

PS.Wychodzi na to,ze trolle mialy racje skoro widze,co sie teraz dzieje.
        • polishbellydancer Re: Magda 15.07.06, 08:31
          Cuski chyba i tobie pora odejsc ;o)
          • magdeczka27 Re: Magda 15.07.06, 09:54
            haha
            on nie odejdzie bo zalozyl forumn i cala reszte
          • cuski Polishbelly 15.07.06, 14:29
            Chyba masz racje.
            • polishbellydancer Re: Polishbelly 15.07.06, 17:04
              wiec dajemy ci kilk dni na przemyslenie swojej odchodniej mowy---ostanio
              zreszta hit forum ;o)
              • cuski Re: Polishbelly 15.07.06, 17:24
                Wlasnie wzialem zimny prysznic, przemyslalem pewne sprawy i postanowilem,
                no wlasnie co ja takiego postanowilem ? hmmm... mysle, ze napisze o tym
                w osobnym watku.
    • jozek_cork Re: Do Slaja ! 15.07.06, 09:27
      Niewiem, co nawywijal Adam, jedno dla mnie jest pewne, czat to czat, a sprawy
      brudow zalatwiajmy na innej platformie. Jesli zaczniemy wyciagac sprawy z
      lamusa upodobnimy sie do IPN-u, a zobaczcie co sie teraz dzieje w Polsce za ich
      przyczyna, oby tego nie bylo na czacie, pozdrawiam
    • zbuntowany8aniol Czytalam ten usuniety post przez Ciebie. 15.07.06, 13:27
      I coz,nie wiem co mam powiedziec.Chyba tylko tyle,ze impulsywnie reagujesz.
      Pamietam jak rozmawialismy i powiedziales,ze niezaleznie czy to by byla prawda
      o Monice,to nie nalezy Jej obrazac,okey calkowicie sie w tym przypadku
      zgadzam.Teraz powiedz mi gdzie w poscie Sly-a (tym co wyciales) obrazil Monike?
      Tym,ze nie zareagowal?To cos Ci powiem jak Kitana i Magda urzadzily pamietna
      afere miesiac temu wokol mojej osoby,to Sly byl i sie nie odzywal i za to Mu
      jestem wdzieczna!!!I uwarzam,ze dobrze zrobil nie mieszajac sie w sprawe
      Moniki,bo czy by sie udzielal czy tez nie,to i tak by bylo zle.
      I powiem Ci,ze ja od Sly-a ani pol slowa nie uslyszalam zle na Monike,w
      przeciwienstwie od Kukriego i Kitany (min,na privie)...wiec kto tu jest zly???
      Widze,ze masz ogromny zal i tyle,ale przekonywac nie bede bys zmienil zdanie,bo
      nie zamierzam robic wiekszej afery i szkodzic innym.
      • cuski Okey Aniolku ! 15.07.06, 14:51
        W takim razie moge przywrocic ten watek, zeby sobie inni poczytali.

PS.1 Mam to zrobic ??? Sly w koncu prosil w tym watku, aby go nie usuwac.
        Hmmm ??? wiec, jak przywrocic go ??? Albo wiesz co, mam lepszy pomysl,
        skoro Sly nic takiego nie zawarl w nim, to moze sama go przywrocisz.
        • zbuntowany8aniol Rob jak uwazasz,ja nie sprawuje juz tej funkcji. 15.07.06, 15:05
          To tylko i wylacznie jest Twoja dzialka.

PS.Nie musisz calego zalu wylewac na mnie,a zreszta jak ma Ci to pomoc to
          prosze bardzo droga wolna,jakos przezyje.
          • cuski Ja widze, ze... 15.07.06, 15:09
            Ja widze, ze tutaj jest odwrotna sytuacja, ze Ty jakies swoje zale
            na mnie wylewasz. A co do tego usunietego watku, to wezmiesz na siebie
            odpowiedzialnosc, za to co sie tutaj rozegra ???
            • zbuntowany8aniol Nie wezme,bo juz nie bede... 15.07.06, 15:16
              ...."gosciem" na tym Forum.
      • harajukugirl Re: Czytalam ten usuniety post przez Ciebie. 21.07.06, 06:44
        Wreszcie znalazlam troche czasu, w moim materialaistycznym amerykanskim
        bytowaniu, by poczytac Wasze forum; sklonila mnie do tego tez dziwna pustka na
        czacie, ktorego jestem dosyc frekfencyjna bywalczynia a w przeszlosci nawet
        korespondentka. Ku memu nieomieszkanemu zdziwieniu znalazlam tu oprocz bardzo
        ciekawych watkow i wypowiedzi rowniez jakies dreczace sprawy i nieporozumienia,
        ktorych jestem ( nie schlebiajac sobie) duza przyczyna.
        Pozwole sobie zabrac wiec glos w tej sprawie jako sluchaczka i czatowiczka i
        grzesznica ( okropna) wierna i oddana radiu,czatowi no i podejzewam ze i forum w
        przyszlosci (w miare czasu oczywiscie).
        Ludzie jesli chodzi o Sly i jego milczenie gdy mnie blotem "K & K" obrzucali to
        dzieki mu za to, jestem mu wdzieczna ze nigdy sie nie dolaczyl i zachowal sie
        jak na pozadnego profesjonalnego opka przystalo; nabral wody w usta....a mogl mi
        zarzucic wiele; chyba zbyt relaksujaco potraktowalam internet, nie zdawalam
        sobie tez sprawy ze inni tego nie uskuteczniaja w podobny sposob. Za co bardzo
        wszystkich przepraszam.
        Cuski dziekuje Ci ogromnie za ochrone i za bycie gentelmenem wierz mi Sly tez
        nim jest bardzo, bardzo dlugo mu musial kukri dokuczac by cos wreszcie napisal
        zlego na mnie- nie wiem co to bylo, ale cokolwiek to bylo to nie sadze by
        musialo zniszczyc Wasza wspolprace, ktora owocowala swietna muzyka,
        milym(zazwyczaj) czatem i profesjonalna ( no prawie) konsoleta radiowa.
        W zwiazku z powyzszym prosze wszystkich o zlozenie broni i nie mieszanie sie w
        konflikty ( jak to amerykanie robia na calym swiecie) tylko puszczajcie muzyke,
        gadajcie w radio i pozwolcie nam wszystkim was sluchac; Cuskiego do 11.30( w
        ohio) a Slaya od 1.30AM jak kiedys.
        World Pace
        Monika D.
        • zbuntowany8aniol Nie spamuj. 21.07.06, 07:21
          Nie zamieszczaj tej samej informacji w wielu miejscach.
          • cuski Spamuj ??? 21.07.06, 12:31
            Spamuj ???
            A gdzie jeszcze jest taki sam post ???

PS. Nie moge teraz dokladnie przejrzec calego forum, bo musze gnac do roboty sad
            • zbuntowany8aniol Prosze bardzo i bardzo prosze nie kwestionuj 21.07.06, 13:16
              mojej decyzji co do usuniecia tego postu:
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28897&w=45599314
              • cuski Aniol 22.07.06, 03:13
                A czy kiedykolwiek zakwestionowalem Twoja decyzje
                odnosnie usuniecia jakiegos watku lub postu ???
                • zbuntowany8aniol Tak,jeden byl jak Magda uzyla wulgarnego slowa. 22.07.06, 14:52
                  Wtedy co byla zla na Ciebie.
                  • cuski DIABEL TKWI W SZCZEGOLACH ! 23.07.06, 01:38
                    Po pierwsze, to bylo tak, ze Ty tylko zaproponowalas ze watek powinien zostac
                    usuniety, a ja przyjalem inne zdanie - lecz nigdy ten watek nie zostal usuniety
                    przez Ciebie, ja nigdy nie przywrocilem zadnego wpisu, ktory zostal skasowany.

Po drugie, to o ile pamietam, w tym akurat czasie obwiescilas na forum,
                    ze juz nie pelnisz funkcji moderatora, wiec po co ta cala dyskusja ?

PS. Duzo jest prawdy w powiedzeniu, ze: DIABEL TKWI W SZCZEGOLACH !
        • zbuntowany8aniol Acha i jeszcze jedno. 21.07.06, 07:50
          Nie mozna bylo na maila Cuskiemu tego napisac,tylko na Forum??

PS.I znow wracamy do tematu,tylko po co?Nie zamierzam miec tu balaganu poraz
          kolejny.Mam nadzieje,ze sie zrozumielismy.Podziekowal.
          • tadeuszx Acha i jeszcze jedno. - Ja tez! ;) 21.07.06, 07:55
            Podziekowal !!! wink)
            • zbuntowany8aniol Acha i skoro nie chce miec tu balaganu,to 21.07.06, 08:08
              nie zamierzam tego watku podbijac do gory.

PS.Choc korci mnie by zalozyc watek z podpisami kto jest "za" zeby Sly
              wrocil,ale nie wiem czy w tej sytuacji to ma sens.Skonczylam moja noga w tym
              watku nie postanie.Podziekowal.
              • tadeuszx Ja tez! 21.07.06, 13:11
                Podziekowal.
                wink)
              • cuski Aniol 22.07.06, 03:24
                Sly nie wroci na forum dopoki nie obieca mi,
                ze wiecej takich numerow nie bedzie wywijal.

PS. Jak dotad takiej obietnicy nie dostalem od niego, a ja napewno
                nie zamierzam za nim latac i prosic go zeby wrocil... nie, nie, nie...
                to juz nie te czasy... admin zaczal patrzec na swiat przez nieco inne okulary.
                • magdeczka27 Re: Aniol 22.07.06, 05:59
                  a szkoda,ze pan sie zmienil wolalam starego cuskiego ten jest strasznie dziwny i
                  zimny jak lod
                  ludzie nie czujecie tego chlodu i zimna
                  • cuski Magda 22.07.06, 12:09
                    Ktos do tego rece przylozyl, ze taki sie stalem.
                    • tadeuszx Ja też! 22.07.06, 15:10
                      przylożylem! Magda, nie gniewasz się?wink
                • zbuntowany8aniol Jasne,ze nie bedzie wywijal takich numerow,bo 22.07.06, 15:01
                  juz nikt na niego nie pluje,wiec nie musi Ci obiecywac.Lepiej przeczytaj logi
                  swego bota i przejzyj na oczy jak bylo naprawde.

PS.Oboje jestescie dumni i oboje uparci,jak dzieci.Robcie jak chcecie mnie to
                  rybka.
                  • tadeuszx O! A mnie akwarium! 22.07.06, 15:12
                    O! wink
                  • cuski Aniol 23.07.06, 01:43
                    Jesli Cie to "rypka", to nie wchodz miedzy mlotek i kowadlo i nie probuj
                    na sile godzic mnie i Slaja. Jak ja lub Sly dojdziemy do wniosku,
                    ze pora zapomniec o sprawie, to se sami pogadamy, jak facet z facetem.

PS. Czy ja sie mieszam w Twoje scysje np. z Kukrim i czy probuje Was godzic ?
          • cuski Aniol 22.07.06, 03:17
            Prosze Cie, abys byla obiektywna.

Sly tez nie napisal mi pewnych rzeczy na maila,
            ale jakos wtedy Ci to nie przeszkadzalo.

PS. Potraktuj tego posta, jako dobra rade.
            • zbuntowany8aniol Jedna sekunde.Ja nie wiedzialam,ze taki post 22.07.06, 14:57
              pojawi sie na Forum.Co mi mialo przeszkadzac,skoro byla musztarda po
              obiedzie.Co wtedy mial maila pisac,jak juz posta puscil?Ja mam byc obiektywna?
              Zawsze bylam,wiec uwazam,ze ten post ktory napisala Harajuku,tez nie powinien
              byc na Forum napisany.

PS.Dziekuje za dobre rady,po fakcie.
              • tadeuszx Ja też! 22.07.06, 15:15
                PS.Dziekuje
              • cuski Aniol 23.07.06, 01:51
                Czy Ty rozumiesz, co sie do Ciebie pisze ?

Dlaczego Sly zamiast napisac do mnie maila, postanowil obwiescic calemu swiatu
                pikatne szczegoly z zycia innych uzytkownikow tego forum, czy tez czata ?

PS. A co do watku Harajuku, to jesli uwazasz, ze jest zly, to sama go wykasuj
                (przeciez i tak to robisz, mimo ze ciagle gadasz, ze nie jestes moderatorem
                tego forum), a nie wyciagaj moimi rekami goracych kasztanow z ognia.
                • tadeuszx Dobra Tomaszu, nie denerwuj się, wyluzuj, 23.07.06, 17:39
                  Wiesz, że Anioł to kłębek nerwów i dla każdego chce dobrze. To już taki
                  charakter i nic nie poradzisad Jak Ci będzie miauczeć o SLaju, nie zwracaj
                  uwaaaagi. Rób swoje i po swojemu! I sorry, że się wtrącam, ale po to żeby
                  załagodzić, rozumiesz... No kurna, przecież nikt Ci nic nie może narzucić! Chłop
                  jesteś i cześć! Zrobisz po swojemu! Ale Aniola oszczędź, a niech se tam
                  brzęczy... i trzepie tymi skrzydełkami. Hehehe...
                  • cuski Tadeusz 24.07.06, 03:58
                    Postaram sie wyluzowac, choc ostatnio zyje nie tylko swoimi problemami.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka