zbuntowany8aniol 01.09.06, 17:45 Wrocilam mam nadzieje,ze na stale Ufff...ale dlugo mnie nie bylo,az powiem,ze dziwnie hihi..odzwyczailam sie od kompa calkowicieMusi co jakis czas komp sie zepsuc,zeby tak mnie ponioslo i na tak dlugo Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zbuntowany8aniol Rany... 01.09.06, 18:12 ...nawet nie wiem jak sie poruszac na Forum,wrrr..... Odpowiedz Link
tadeuszx Anioł, nie ściemniaj, że już tak szybko 01.09.06, 21:04 wszystko zapomniałeś! )) Odpowiedz Link
cuski Aniol wszystkiego nie zapomnial, bo... 02.09.06, 00:39 Aniol wszystkiego nie zapomnial, bo widze, ze jeszcze umie watki zakladac Odpowiedz Link
tadeuszx A nioł, Ty mi tu nie wydziwiaj z rodzajami, 02.09.06, 20:23 ponieważ, gdy Cie nazywałem Aniołka, to udowadniałeś, że anioły są bezpłciowe!?)) Więc odmieniam poprawnie, zgodnie z zasadami pisowni języka polskiego. Anioł - rzeczownik rodzaju męskiego... hehehehe.... Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Kurcze najpierw chca mnie wyslac na drugi swiat... 03.09.06, 21:04 ...a teraz robia ze mnie faceta!!!!Wrrr.... Odpowiedz Link
tadeuszx Re: Kurcze najpierw chca mnie wyslac na drugi swi 03.09.06, 21:28 To się zgódź na Aniołka ) Że masz płeć ) Odpowiedz Link
tadeuszx Re: Nie kumam??? 03.09.06, 22:42 Jesteś Aniołka z płcią żeńską czy nie? Jak nie to znaczy że jesteś Anioł. A Anioł odmienia się w rodzaju męskim. Więc będę Ci mówił Aniole, Aniołowi, Aniołem czyli (ten) )) Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Nom teraz sie jasno zrobilo:) 05.09.06, 09:11 Okey najlepiej bedzie jak bedziecie sie Waszmosciu zwracac "Aniol" PS.Juz nie robi takiego wydzwieku i sie przyzwyczailam Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Oki,kupie se kropelke... 05.09.06, 09:12 ...co kropelka sklei zadna sila nie rozklei Odpowiedz Link