01.10.06, 13:38
Wracaj na Forum i zrob tu porzadek,bo mnie juz rece i nogi opadaja...porazkasad

PS.Moze Mav by mogl....bedziesz wiedzial,co mialam na myslismile
Obserwuj wątek
    • zbuntowany8aniol Tomek,masz maila w skrzynce.... 01.10.06, 15:23
      ...sluzbowej,ufff....
    • zbuntowany8aniol Tomek,masz maila... 26.10.06, 15:17
      ...w skrzynce gazetowej.
      • cuski Ok ! 26.10.06, 15:37
        Ok !
        • zbuntowany8aniol Dzieki. 27.10.06, 09:23
          Tak zrobiesmile
    • zbuntowany8aniol Tomek,mam pytanie??? 31.10.06, 20:37
      Gdzie sie podzial watek Zetki,ten przyszpilony?Nie ma go,czy ja juz zywcem
      slepa jestem???Czyzby szanowna administracja znow interweniowala???A przecie
      oni ponoc nie ingeruja w Fora prywatne???
      • cuski Aniol 01.11.06, 02:10
        Watek Zetki byl caly czas przyszpilony i ja napewno ani go nie odkleilem,
        ani tymbardziej skasowalem. Tez sie wkurwilem, bo nie lubie, jak te pajace
        z administracji ingeruja w fora prywatne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • zbuntowany8aniol Oki,tylko sie nie denerwuj,bo ja tyz go nie.... 01.11.06, 17:55
          ...ruszalam.
          To gdzie ten watek??Przynajmniej ktos by mogl wyjasnic,za co zniknal,chyba tak
          sie zalatwia sprawy,przynajmniej ja bym tak zrobila.

PS.I nie przeklinaj,jak mozesz to wykropkuj i tak wiemy o co biega.
          • cuski Aniol 02.11.06, 00:47
            Te palanty z administracji nawet nie wyslaly mi zadnego e-maila z wyjasnieniem.
            • zbuntowany8aniol A powinny??? 02.11.06, 09:41
              Jest to gdzies w regulaminie napisane???
              Z tego co zauwarzylam to np.na Osla trawiaja niekiedy posty,ktore nie naruszaja
              zasad "Netykiety" i dlatego mnie ciekawi jakimi kryteriami sie oni rzadza?
              • cuski Kryteriami pozaregulaminowymi. 02.11.06, 13:02
                Kryteriami pozaregulaminowymi.
                • zbuntowany8aniol To zle!!! 02.11.06, 17:11
                  Ale ja tego zmieniac nie bede,bo wiem,ze tam Mati walczy od czasu do czasu z
                  nimi,hehehe
                  • tadeuszx To zle!!! Napewno. Bo piszesz coś o Matim 02.11.06, 17:45
                    Chodzi Ci o Mateusza ... Teraz sie Cuskiemu narażasz... ej Anioł, szybciej
                    piszecie Anioł niż myślicie. To styl z czatów? Hahaha... No miałem, tak, miałem
                    okazję poczatować chwilę z Aniołem... hahaha... oj nie daj Boże takich
                    czatowców... hahaha...
                    • zbuntowany8aniol Tadzio,a gryzie mnie to komu sie narazam!!! 02.11.06, 18:04
                      Fakt,szybciej pisze niz mysle,ale nic na to nie poradze.
                      To,nie styl z czatu,ja tak juz mam,ze najpierw dzialam potem sie zastanawiamwink
                      Tadzio,Ty mnie lypiej nie draznij,bo....a no co mam Ci przyznac racje???
                      Wiem,kozy takie nie sa sklonne do przyznawania racji,a szczegolnie
                      koziorozcom,no oki juz nic nie mowie,bosheeee...i tak nie dogodzi Tobie:]

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka