zbuntowany8aniol 01.10.06, 13:38 Wracaj na Forum i zrob tu porzadek,bo mnie juz rece i nogi opadaja...porazka PS.Moze Mav by mogl....bedziesz wiedzial,co mialam na mysli Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zbuntowany8aniol Tomek,masz maila w skrzynce.... 01.10.06, 15:23 ...sluzbowej,ufff.... Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Tomek,mam pytanie??? 31.10.06, 20:37 Gdzie sie podzial watek Zetki,ten przyszpilony?Nie ma go,czy ja juz zywcem slepa jestem???Czyzby szanowna administracja znow interweniowala???A przecie oni ponoc nie ingeruja w Fora prywatne??? Odpowiedz Link
cuski Aniol 01.11.06, 02:10 Watek Zetki byl caly czas przyszpilony i ja napewno ani go nie odkleilem, ani tymbardziej skasowalem. Tez sie wkurwilem, bo nie lubie, jak te pajace z administracji ingeruja w fora prywatne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Oki,tylko sie nie denerwuj,bo ja tyz go nie.... 01.11.06, 17:55 ...ruszalam. To gdzie ten watek??Przynajmniej ktos by mogl wyjasnic,za co zniknal,chyba tak sie zalatwia sprawy,przynajmniej ja bym tak zrobila. PS.I nie przeklinaj,jak mozesz to wykropkuj i tak wiemy o co biega. Odpowiedz Link
cuski Aniol 02.11.06, 00:47 Te palanty z administracji nawet nie wyslaly mi zadnego e-maila z wyjasnieniem. Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol A powinny??? 02.11.06, 09:41 Jest to gdzies w regulaminie napisane??? Z tego co zauwarzylam to np.na Osla trawiaja niekiedy posty,ktore nie naruszaja zasad "Netykiety" i dlatego mnie ciekawi jakimi kryteriami sie oni rzadza? Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol To zle!!! 02.11.06, 17:11 Ale ja tego zmieniac nie bede,bo wiem,ze tam Mati walczy od czasu do czasu z nimi,hehehe Odpowiedz Link
tadeuszx To zle!!! Napewno. Bo piszesz coś o Matim 02.11.06, 17:45 Chodzi Ci o Mateusza ... Teraz sie Cuskiemu narażasz... ej Anioł, szybciej piszecie Anioł niż myślicie. To styl z czatów? Hahaha... No miałem, tak, miałem okazję poczatować chwilę z Aniołem... hahaha... oj nie daj Boże takich czatowców... hahaha... Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Tadzio,a gryzie mnie to komu sie narazam!!! 02.11.06, 18:04 Fakt,szybciej pisze niz mysle,ale nic na to nie poradze. To,nie styl z czatu,ja tak juz mam,ze najpierw dzialam potem sie zastanawiam Tadzio,Ty mnie lypiej nie draznij,bo....a no co mam Ci przyznac racje??? Wiem,kozy takie nie sa sklonne do przyznawania racji,a szczegolnie koziorozcom,no oki juz nic nie mowie,bosheeee...i tak nie dogodzi Tobie:] Odpowiedz Link