zbuntowany8aniol 10.10.06, 19:25 Wogole tam gdzie byliscie Jesli mozecie to opiszcie te miejsca...jakies fajne kluby i takie tam ciekawostki,ktore mozna zwiedzic PS.Wpisy nie na temat,jakies buzki i takie tam pierdolki ciah,ciah leca do kosza Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
himera24 To ja zaczne 10.10.06, 21:55 A zaczne od Millenium park, jako ze pracuje doslownie od teho miejsca z dwa kroki. Oto niektore fotki. Tutaj slynna "bean" fasolka: www.ursispaltenstein.ch/cgi-bin/EE/images/uploads_1/archie_florcruz.jpg www.lazyllama.com/photos/albums/usa2006/normal_IMG_5810.jpg Fontanny, twarze na nich wyswietlane przedsytawiaja tylko rezydentow Chicago: gallery.ilounge.com/albums/userpics/Millenium%20Park.jpg Amfiteatr: www.greatlakesnorthamerica.co.uk/illinois/images/il24.jpg www.nimbustier.net/photos/2004/10/2004-10-14-561.jpg www.lares-lexicon.com/millenium/P1010001.JPG Caly park: www.millenniumpark.org/images/artarch_intro.jpg Odpowiedz Link
tadeuszx No no Kasia, zachęciłaś mnie do zwiedzenia tego 10.10.06, 23:17 Chicago... Jeszcze jak obiecasz, że odstąpisz troche miejsca na Swoim łóżku, przestanę się zastanawiać)) Odpowiedz Link
himera24 Re: No no Kasia, zachęciłaś mnie do zwiedzenia te 11.10.06, 02:59 tadeuszx napisał: > Chicago... Jeszcze jak obiecasz, że odstąpisz troche miejsca na Swoim łóżku, > przestanę się zastanawiać)) a czemu by nie, gosc w dom, Bog w dom. na trzeciego w lozku spokojnie sie zmiescisz )) Odpowiedz Link
ghurka Re: No no Kasia, zachęciłaś mnie do zwiedzenia te 11.10.06, 03:12 kaska przestan Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Kasia,bomba:) 11.10.06, 09:09 Widze,ze u Was bardzo bogate miejsca A co to jest ta slynna fasolka??? Odpowiedz Link
ghurka Re: Co warto zwiedzic bedac np.: w Chicago? 11.10.06, 03:13 Tadziu sie zadowoli wolnym pokojem Odpowiedz Link
ghurka Re: Co warto zwiedzic bedac np.: w Chicago? 11.10.06, 03:19 chyba ze .bo nie znam twoich upodoban.ale NIE.TY jestes dobra dziewucha.pozdrawiam Kasia. Odpowiedz Link
kiki-sriki Re: Co warto zwiedzic bedac np.: w Chicago? 11.10.06, 08:54 to ja sie kaska tez chetnie teleportuje do tego Chicago .. ta fasolka mi sie spodobala hihihi Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Mialo byc bez zbednych wpisow!!! 11.10.06, 09:11 Nie sluchacie sie.....co jeszcze warto zwiedzic,slucham??? Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol I czekam i czekam,ze moze czegos sie dowiem... 17.10.06, 12:13 ..a tu wychodzi,ze Kaska tylko w Chicago miszka Echh...nie ma tam u Was fajnych miejsc do zwiedzenia???Nie wierze!! Odpowiedz Link
himera24 No dobra to pozwolcie ze ja 17.10.06, 17:47 dalej zaprezentuje kilka moich ulubionych miejsc Nie chwale sie ale naprawde budynek gdzie pracuje ma tak niesamowite polozenie ze az dech zapiera. To zdjecie przedstawia ulice - Michigan Avenue, po ktorej wiosna latem uwielbiam spacerowac, sa tak zajebiste sklepy) www.greatlakesnorthamerica.co.uk/illinois/images/il16.jpg a tu mamy water tower building - uwienczenie wycieczki po michigan ave.: www.noblehorsechicago.com/images/CITY%20copy.jpg jak widac rowniez na zdjeciu mozna sobie przejechac sie taka dorozka, jeszcze nie mialam tej przyjemnosci ale pewnie skorzystam zdjecie w ciagu dnia: aosd.net/2005/local/photos/chicago/Michigan_Avenue.jpg No i na koncu wycieszki oczywiscie trzeba isc na zakupy ) Oto zdjecia Water Tower Place Mall: tanmaypics13.tripod.com/michigan_avenue/WaterTowerPlace.JPG www.crengle.com/images/images_big/water_tower3.jpg tanmaypics29.tripod.com/Feb2005Fireworks/WaterTowerPlace.jpg www.galen-frysinger.org/united_states/chicago3060.jpg Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Kasia,wiedzialam,ze na Ciebie mozna liczyc:))) 17.10.06, 19:47 Bardzo ladne Rzeczywiscie Michigan Avenue jest piekna ulica z tego co widac tutaj A co do tego zdjecia to mam pytanie: aosd.net/2005/local/photos/chicago/Michigan_Avenue.jpg Kasia,czyzbys zrobila je sama z okna swojej pracy??)) PS.Kasia licze na Ciebie,ze jeszcze jakies fajne fotki moje oko uciesza Odpowiedz Link
himera24 widok z okna 17.10.06, 21:56 no niestety to nie jest widok z okna, moj widok z okna jest na millenium park, poprzednie zdjecia, ktory zreszta jest zaraz przy michigan ave. Odpowiedz Link
m4verick jedynka.com 19.10.06, 03:30 beda w szikagowie trzeba odwiedzic najelepsza dyskoteke w szikagowie jedynka.com OBOWIAZKOWO! Odpowiedz Link
himera24 Re: jedynka.com 19.10.06, 17:32 m4verick napisał: > beda w szikagowie trzeba odwiedzic najelepsza dyskoteke w szikagowie jedynka.co > m > OBOWIAZKOWO! Buahahahha no JEDYNKA to podstawowy przystanek kazdego polusa bedacego w chicago Odpowiedz Link
magdeczka27 Re: jedynka.com 19.10.06, 18:25 filipku slyszalam rozne rzeczy o tej jedynce jak to polskie dziewczyny sie puszczaja ale jak tylko bede tam zajrze na dobrego drinka aby wszystko bylo jasne sliczne sa fontanny w Grant parku jeziorko michigan i takie tam Odpowiedz Link
himera24 Re: Kaska 19.10.06, 17:33 cuski napisał: > Od jakiej strony mozesz podziwiac Millenium Park ? od strony Michigan Ave. Michigan Ave oddziela budynek w ktorym pracuje od Millenium parku. Odpowiedz Link