cuski 28.10.06, 00:25 Kim jest Twoj duchowy przewodnik ??? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
harajukugirl O.k. Tomek... 31.10.06, 16:11 ...zrobmy konkurs na forum na to jak robia wilki a jak sowy? Aby rzstrzygnac iloscia glosow kto jest blizszy prawde w tym sporze. Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Harajuku,zadnych konkursow;) 31.10.06, 18:33 Wysoki Sad juz roztrzygnal Wasz spor Wilki robia "auuuuu",psy jak szczekaja to "hauuuuuuuu",a sowy??Hmmm...nie wiem,bo takowego zwierzaka w domu nie mam Co do wilkow,to moja kochana mordunia jest owczarkiem niemieckim z rodziny wilczorowatych i jak zdarzy sie jej zawyc (ponoc wyje wtedy jak ktos gdzies umrze),to robi "auuuuu",wiec sie juz nie kloccie o to Cbdu,podziekowal Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Acha Harajuku.... 31.10.06, 18:45 ....ladna sygnaturka Wcale nie taka straszna,tylko sie usmialam z niej Odpowiedz Link
ghurka Re: Kim jest Twoj duchowy przewodnik ??? 28.10.06, 07:58 same wilki widze tu sa. Odpowiedz Link
m4verick w ameryce duchowym przewodnikiem jest... 28.10.06, 00:59 w ameryce duchowym przewodnikiem jest dolar. zawsze tanczysz tak jak ci zagra...hehe Odpowiedz Link
harajukugirl Re: w ameryce duchowym przewodnikiem jest... 28.10.06, 03:23 hmmm musze nad tym pomyslec. Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Mnie wyszlo cos takiego:) 28.10.06, 16:34 zabrze.net.pl/ak/lupus/qc/quiz01/wilk.htm Odpowiedz Link
cuski No nic... 28.10.06, 17:32 No nic, chyba nie doczekam sie innych zwierzatek na naszym forum Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Eeee.... 29.10.06, 15:42 ...wystarczy to co jest PS.Poprosze o aktualny spis powszechny...podziekowal Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Spoko,nie trza juz dzis,ale... 29.10.06, 15:51 ...przy okazji. Kosciol wazniejszy,takze poczekam Odpowiedz Link
gwiazda_podkarpacia Re: Kim jest Twoj duchowy przewodnik ??? 30.10.06, 13:41 nie ma co czekać na inne zwierzątka niż wilki - wilk to chyba z łaciny lupus więc autor quizu się promuje :[ szkoda :[ myślałam, że poznam swojego przewodnika :[ Odpowiedz Link
harajukugirl Nie same tu wilki .... 30.10.06, 14:47 ....A nie, tylko wszyscy tu tacy megalomani ze widza sie w takich szlechetnych kolorach i udzielaja takich odpowiedzi i stad te wilki! Odpowiedz Link
goskaa.l Re: Kim jest Twoj duchowy przewodnik ??? 02.11.06, 13:32 Moim jest ORZEŁ Czuwa nad Tobą duch ORŁA... Jesteś osobą charyzmatyczną i szanowaną. Jeśli w coś wierzysz potrafisz naprawdę dużo za to poświecić. Jesteś poważny, ale masz też wypracowane poczucie humoru. Jesteś także dobrym obserwatorem a wrodzona koncentracja tylko Ci to ułatwia. A więc nie tylko wilki tu przebywają Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol No prosze:) 02.11.06, 17:08 Nie same tutaj wilki,heheh.....ale my w wiekszosci poki co Odpowiedz Link