speranzaa 21.11.06, 00:47 w przypadku niezaplacenia rachunku medycznego za cos tam w kwocie $ 200 co mi moge ten doktor zrobic? nie ma mojego ss ani zadnych numerow kart,czy numerow rejestyracyjnych. Moze zaszkodzic?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
speranzaa Re: rach medyczny 21.11.06, 03:31 no wlasnie pytam jak? nie wiem dlatego pyta, zamiasyt pisac zagadkami odpowiedz a jak ni emasz zamiaru to ni episz wcale. To nie 10.000 tylko 200 dolcow, ktorych w ogole ni epowinien dostac , bo oklamal przy pytaniu go i l eto cale badanie bedzie kosztowac. Odpowiedz Link
ghurka Re: rach medyczny 21.11.06, 04:13 odpowiedz.nie musi miec ss.jak sie uprze to imie i nazwisko starczy,to raz.po drugie :co ty za kombinacje odstawiasz?korzystasz z uslug i nie chcesz za nie placic?masz zamiar wiecej wstydu polakom przynosic?po trzecie :nie oklamal cie.to ty sie dalas oklamac ,lub ci sie tak wydaje.powodzenia zycze i umiarkowania we wsztstkim co dotyczy ogolu. Odpowiedz Link
speranzaa Re: rach medyczny 21.11.06, 04:15 tylko ze ten lekarz to tez polak i co si eokazuje zamiast rzadowch stawek , bo to chodzio rzadowe badanie ma rip OFF!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
m4verick rach medyczny 21.11.06, 19:24 kika wersji: - zadzwon i powiedz, ze mozesz zaplacic $50 bo tyle takie kosztuje u innych, a pan se wymyslile cene z kosmosu, - jak to nasz, to cie nie bedzie podawal na kolekszyn za $200, jak by to byl amerykanien co by cie podal na kolekszyn za $2 nawet. - przedstaw sprawe jaksniej, co to za kutas, co za badanie i czemu az $200 za badnie (jedno)? Odpowiedz Link
speranzaa Re: rach medyczny 22.11.06, 04:48 napisze na email, tylko mi podaj swoj adres @ Odpowiedz Link
zettrzy Re: rach medyczny 21.11.06, 21:03 wiele nie moze, nawet jakby mial numery kart czy ss moze to oddac do kolekcji, ale oni tez duzo nie moga, poza nekaniem telefonami i przez poczte moze tez zglosic do Credit Bureau, gdzie takie zgloszenie bedzie odnotowane i co nieco popsuje Ci credit rating, ale nie jest to powazna sprawa i nie bedzie mialo praktycznego wplywu na przyszle kredyty (co innego jakby to bylo 20 tys.) no i zawsze mozesz kwestionowac rachunek, a jak przeciagniesz 6 lat to nie musisz placic, z uwagi na Statute of Limitations Odpowiedz Link
speranzaa Re: rach medyczny 22.11.06, 04:45 dzieki za odpowiedzi widzisz Ghurka, ludzie nic nie kombinuja. Odpowiedz Link
ghurka Re: rach medyczny 22.11.06, 04:58 co mam widziec?ja tam zawsze place swoje rachunki.przede wszystkim trzeba sie pytac o cene zanim do czegos dojdzie.nie zaplacilbym jakby ktos mnie oszukal albo spieprzyl robote.jak sie zna cene nie ma mowy o oszukiwaniu jednak. Odpowiedz Link