Dodaj do ulubionych

Tanie rozmowy telefonicznie do Polski

18.02.07, 06:47
Polecam dla posiadajacych internet - Webcalldirect
www.webcalldirect.com/en/index.php, 2 minuty za darmo , a po
zalogowaniu sie, za polaczenie 5 centow .
Dla nie posiadajcych internetu TeleRabais , w przeciwienstwie do Iradium nie
trzeba wstukiwac dlugiego kodu , wystarczy wybrac 0811 31 20 20 , rozmowa
jest liczona w taryfie lokalnej w ktorej to mozna dzwonic na polskie numery
stacjonarn jak i rowniez komorki .
www.telerabais.com/
Obserwuj wątek
    • para30 Re: Tanie rozmowy telefonicznie do Polski 18.02.07, 10:22
      Jeszcze Comunicatel ( 1618) (teraz to chyba TBS System, albo jeszcze inaczej.
      No i wszystkie "9", i inne gdzie placisz tylko abonament a od ubieglego roku
      Polska jest we wszystkich tych systemach.
      • embeel Re: Tanie rozmowy telefonicznie do Polski 18.02.07, 13:50
        a co myslicie o pakiecie FREEBOX - telefon, internet plus TV? czy rzeczywiscie
        rozmowy do Polski sa bezplatne?
        • kamila_paryz_75 Re: Tanie rozmowy telefonicznie do Polski 18.02.07, 18:33
          freebox nie ma bezplatnych rozmow do polski, kiedys za 1h rozmowy bylo
          5euroteraz nie wiem jaki jest cennik ale my miesiecznie placilismy ok 30-40
          euro za rozmowy do pl plus abonament. dla mnie najlepszym rozwiazaniem jest
          karta iradium, za 10 euro mam 900 minut na ploteczki:)
          • jacekm22 Re: Tanie rozmowy telefonicznie do Polski 18.02.07, 20:06
            Iradium nie jest takim dobrym rozwiazaniem placi sie 15 euro za karte + koszty
            rozmowy lokalnej , w TeleRabais nie ma zadnej karty, ja zrezygnowalem z Iraduim.
            W weekendy czesto nie mozna sie bylo dozwonic , no i klepanie tego dlugiego
            numeru . Obecnie korzystam z Webcall , gdzie za 5 centow moge rozmawiac ile
            chce , placi sie za polaczenie nie za czas ,wpisujac swoj numer i numer gdzie
            sie chce zadzwonic - telefon dzwoni u mnie , a po odebraniu za chwile w Polsce !
            France Telecom na mnie juz nie zarobi ....
            • kamila_paryz_75 Re: Tanie rozmowy telefonicznie do Polski 18.02.07, 21:28
              korzystajac z iradium place za karte 10 euro i nic wiecej i zawsze mam super
              polaczenia:) na fakturze mam spis rozmow ze dzwonie pod ten dlugi numer i ze np
              rozmowa trwala 1h50min lub ponad 2h i zero dodatkowych kosztow wiec czy my
              mowimy o tej samej karcie? ja nigdy nie placilam zadnych dodatkowych kosztow
              lokalnych :/ ja kupuje ta karte w polskim biurze przy concorde, i jak place 10
              euro za nia to na tym placenie sie konczy i z domowego dzwonie juz za darmo:)
              • jacekm22 Re: Tanie rozmowy telefonicznie do Polski 19.02.07, 00:42
                Dzwoniac z ta karta placisz jak za polaczenie lokalne + koszty nabycia
                karty ....
                • kamila_paryz_75 Re: Tanie rozmowy telefonicznie do Polski 19.02.07, 13:36
                  no wlasnie nie, bo ja ani razu nie mialam nic na fakturze, zawse byl podany
                  numer i ile czasu rozmawialam i obok 0€, i w rachunku to sie zgadzalo, karte
                  mialam juz kikakrotnie i jak bum cyk cyk zadnych dodatkowych kosztow, chyba ze
                  to sie zmienilo od roku 2007 bo teraz juz nie dzwonie z tej karty, bo po prostu
                  nie mam do kogo:)
                  • glejt_soltysa Re: Tanie rozmowy telefonicznie do Polski 23.02.07, 20:23
                    Hej :)
                    dla osob majacych lacze jest tez program ktory zowie sie voipstunt... 1 centyma
                    za minute rozmowy na polskie stacjonarki... rozmowy na nr stacjonarne we fcji i
                    w wielu innych panstwach europejskich i nie tylko sa za darmo. mozna tez
                    zalozyc sobie numer.. i tez za friko... polecam ;)

pawel
                    • jacekm22 Re: Tanie rozmowy telefonicznie do Polski 24.02.07, 11:16
                      W Webcalldirect placimy 5cts za polaczenie , tzn mozna rozmawiac 45min i 1h za
                      5cts .....
              • guteklodz Re: Tanie rozmowy telefonicznie do Polski 23.05.07, 17:05
                Wiem, ze pisalas to juz jakis czas temu, ale moze Ty albo ktos inny napisze mi, gdzie jest to polskie biuro przy concorde. Jak ono sie dokladnie nazywa, chcialbym znalezc adres w internecie. Serdecznie dziekuje. Pzdr
                • kamila_paryz_75 do guteklodz ;) 24.05.07, 00:00
                  www.polska.fr/
                  na tej stronce wejdz w: lokalizacja biura - mapka
                  pozdrawiam ;)
          • ineczka22 Re: Tanie rozmowy telefonicznie do Polski 23.02.07, 11:15
            Free MA ROZMOWY BEZPLATNE od 1 luego. Jestem od 2 ponad 2 lat posiadaczka free,
            od miesiaca rozmawiam z Polska za darmo no i za jedno euro mam 4 stacje polskie.
            Brzmi jak reklama, ale ja naprawde jestem zadowolona :)
            pozdrawiam :)
            inka
          • mama_motyla Re: Tanie rozmowy telefonicznie do Polski 15.08.07, 19:05
            we free sa teraz rozmowy do pl gratis tj wliczone w abonament
    • aniar_rrr Re: Tanie rozmowy telefonicznie do Polski 27.02.07, 01:34
      Ja proponuje karte EURO LATINA (7euro = 600minut do Polski)
      • embeel freebox raz jeszcze 27.02.07, 14:21
        wlasnie przeprowadzilismy sie do Francji i sprawdzmy z mezem wszystkie dostepne
        opcje tzw: X boxow; czyli telefon, tv i internet razem i w tym pakiecie rozmowy
        FREEBOX na telefony stacjonarne do Polski sa darmowe. wiem zreszta, ze jak
        jeszcze mieszkalismy w Polsce i dzwonilismy do Fr to Francja oddzwaniala, bo
        mieli wlasnie we Free - rozmowy na 'fixa' za darmo
        • biedronka112 Polecam Atout+ 24.04.07, 22:36
          France Telecom Atout+

15 euro/mies = 4 godziny rozmowy z Polska na miesiac! I dzwonie do Swoich o
          ktorej godzinie mi sie podoba :)
          • embeel po 2 miesiącach 25.04.07, 17:45
            korzystania z Free potwierdzam, po wygenerowaniu pierwszych faktur:) : 29.90 E
            na miesiąc za pakiet Telefon (bezpłatne rozmowy min. do Polski i na całą
            Francję) TV (dodatkowe 2 euro za TV Polonia i TV3) i ADSL. I ani euro więcej, no
            chyba, ze jakieś specjalne infolinie....
            nie ma abonamentu FT bo jesteśmy w tzw. 'degroupage total' czyli na starej linii
            FT ale bez korzystania z usług szanownej, z numerem nadanym przez Free.
            Na początku bałam się, że będzie słaba jakość, ale jak na razie - odpukać -
            wszystko działa. Nie wiem, jak jest poza IDF , teściowa w Perpignan trochę
            narzekała na początku, ale od jakiegoś czasu jest zadowolona.
    • nantejka Re: Tanie rozmowy telefonicznie do Polski 11.05.07, 12:01
      ja kupuje karte telefoniczna za 7.50, ktora jest wazna 3 miesiace i mam 10
      godzin rozmow z Polska, i innymi krajami w Europie. oczywiscie nie uwzglednia
      to numerow na komorke, bo wtedy z 10 godzin robi sie doslowne pol godziny i po
      karcie :(
    • mama_motyla Re: a jak to jest w numericable??? 16.08.07, 10:47
      my mamy numericable bo niczego nie chcieli wlasciwie przy
      zakladaniu, tzn zadnych dokumentow, edf czy innych, mimo ze nie maja
      rozmow illimite za granice, ale korzystajac z internetu rozmawiam z
      rodzina przez skype i msn
      no a le nie wszedzie sie da na komputer telefonowac stad moje
      pytanie jesli chodzi o numery "telerabais" jak to jest fakturowane w
      numericable? wie ktos moze? bo skoro telefon do Polski jest liczony
      jak rozmowa lokalna, a w numericable lokalne sa illimite to czyby
      dzieki tym kodom, dzwoniac do Polski przez "telerabais" nie placi
      sie nic?