Dodaj do ulubionych

PMP Recruitment - Kings Lynn England

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.08, 13:02
PMP Recruitment - Kings Lynn England - czy to dobra agencja
pośrednictwa pracy w Anglii - czy może ktoś mi coś na ten temat
powiedzieć.
Obserwuj wątek
    • Gość: gosia Re: PMP Recruitment - Kings Lynn England IP: *.nott.cable.ntl.com 04.02.08, 17:18
      Moja koleżanka pracowała dla PMP. Przez pierwszy miesiąc miała pracę prawie
      codziennie. Po miesiącu zaczęły się kłopoty, praca dwa lub trzy razy w tygodniu.
      Spóźniali się z wypłatą, nie naliczali wszystkich godzin. Ale może to
      odosobniony przypadek.
      • Gość: kkk Re: PMP Recruitment - Kings Lynn England IP: *.t-mobile.co.uk 09.07.08, 16:00
        ja neipracowalam w pmp ale z tego co sie orientuje to w tej chwili to praca tam jest
        • Gość: SMK Re: PMP Recruitment - Kings Lynn England IP: *.tcl122.dsl.pol.co.uk 21.10.08, 12:59
          PRACUJE W PMP OD WRZESNIA 2008 PRACA W FABRYCE CZEKOLADEK I PRZY
          MROZONKACH PRACA 2-3 RAZY W TYGODNIU CZESTE POWROTY Z FABRYKI DOMU
          BO PMP WYSLALA ZA DUZO LUDZI DO FABRYKI ZAA CO OCZYWISCIE PMP NIE
          PLACI NIE WYWIAZUJA SIE Z PLACENIA STAWKI MINIMALLNEJ TJ 5,71 NIE
          PLACA ZA PRACE ZA GODZINY NADLICZBOWE I ZA GODZINY NOCNE ,ZALATWIAJA
          MIESZKANIE , OGOLNIE LEPIEJ SZUKAJ INNEJ AGENCJI,JA W TYM TYGODNIU
          PRACOWALEM TYLKO 1 DZIEN ,MAM NADZIEJE ZE JAKIS ORGAN KONTROLNY W
          KONCU SIE IM DOBIERZE DO D.....PY S.M.K
          • Gość: bidon Re: PMP Recruitment - Kings Lynn England IP: *.99.77.213.easy-com.pl 28.10.08, 12:32
            Lepiej 1000 w polsce niż 900 f w King s Lynn zatrudniają ludzi każdą ilość aby
            na nich zarobić PMP u nich nie zarobisz zostaniesz przysłowiowym dziadem i nie
            będziesz miał za co wrócić do kraju
            a żeby był zarobek dają ci namiary na gości od mieszkań którzy żądają sobie po
            200 - 220 f na miesiąć za osobę nie wynajmiesz domu bo przeliczają wszystko na
            osoby nawet dziecko jest liczone za to w polsce masz 2 pokojowe mieszkanie
            miesięcznie tam tylko 1 osoba
            początkowy zarobek to jak bóg da to kwota 800 - 900 f miesięcznie czy się opłaca
            nie nie tam powinno być tak że ci co tam skubią nas w Polsce też powinni być
            oskubani pewnie jest tak że w Polsce byli zerami przez to tam są tacy dla swoich
            jak będą pytania to proszę na temat tego miasta i agencji mogę powiedzieć wiele
            • Gość: kolumb Re: PMP Recruitment - Kings Lynn England IP: *.cable.ubr05.wake.blueyonder.co.uk 09.03.09, 21:15
              Cześć dziś t/j 09.03.09 przejeła nas czyli ludzi z MAJORA(agencja)
              PMP ,pracujemy w IP w Normanton czy coś dokładniej wiesz na temat agencji PMP
              czego można sie spodziewać po tej agencji prosze odpisz na nr gg 2535035 bede
              wdzięczny pozdrawiam
              • Gość: pOwP Re: PMP Recruitment - Kings Lynn England IP: 92.9.69.* 10.03.09, 18:11
                Cześć Kolumb ja też jestem z IP Orange - dopiero teraz się dowiedziałem że PMP
                przejęło pracę. Szkoda że ta akurat agencja :/
                • nikola580-1 Re: PMP Recruitment - Kings Lynn England 15.04.09, 22:07
                  Gość portalu: pOwP napisał(a):

> Cześć Kolumb ja też jestem z IP Orange - dopiero teraz się dowiedziałem że PMP
                  > przejęło pracę. Szkoda że ta akurat agencja :/
                  Witam wszystkich przyszlych pracownikow IP chcacych zatrudnic sie przez agencje
                  PMP .Nie liczcie na zadna pomoc od pracujacych tam Polek. To bezduszne
                  karierowiczki ktore pozostaly w spadku po poprzedniej agencji Major.Jesli nie
                  znasz jezyka angielskiego nie zalatwisz zadnej sprawy w biurze ,nikt nie bedzie
                  rozmawial po polsku ,najlepiej bys mial swojego tlumacza.Poza biurem jestes dla
                  nich jak przedmiot ,najlepiej nie miec zadnych prosb bo bedziesz potraktowany
                  jak natret.DO tego klamia w oczy jak z nut.Jedna zapisuje Cie do pracy druga
                  odwoluje wpisujac swoich znajomych,doszlo do paradoksalnej sytuacji bo odwoluja
                  ludzi na godzine przed praca albo wcale i przyjezdzasz nadarmo.Bardzo czesto
                  odwoluja bez uprzedzenia wmawiajac ludziom ze wyslano do nich sms-a co mija sie
                  z prawda.Jesli zachorujesz to wiadomosc o chorobie jestes zobowiazana napisac w
                  jezyku angielskim.Zeby zapisac sie do pracy musisz przyjechac do biura, nie
                  zapisza Cie telefonicznie bo dodzwonienie sie graniczy z cudem.Czesto zdarzy sie
                  ze nie otrzymasz pensji albo urwa Ci dniowke i zaczna sie korowody o zwroty
                  pieniedzy -KOSZMAR- nikogo nie interesuje czy masz pieniadze na
                  przetrwanie.P.Ania i P.Monika rozloza rece i karza czekac cierpliwie na
                  wyjasnienie sytucji malo tego jedna podwaza autorytet drugiej Ja nazywam to
                  WYSCIGIEM SZCZUROW zaluje tylko i wstydze sie ze sa to POLKI.Nawet gdybys mial
                  cos do powiedznia to stajesz przed MUREM .Jestem tu juz jakis czas i nie
                  spotkalam sie z czyms takim ,zalatwialam konto w banku,TAX credit,inszurans i
                  wszedzie bylam uprzejmie obsluzona przez POLAKOW sluzacych mi jako tlumacz i nie
                  bylo to problemem dla obslugujacego mnie Anglika.W PMP jest to bariera nie do
                  pokonanaia dla obcokrajowca .Dzieki temu czujemy sie dyskryminowani a to juz w
                  tym kraju PRZESTEPSTWO.Za to pracujac wsrod Anglikow na hali nie odczuwam tego
                  dyskomfortu .Za czasow agencji Major pracowalo sie duzo spokojniej i bez
                  stresu.A P.Ania i P.Monika SZYBKO POWINNY ZMIENIC RODZAJ PRACY-!!!!!!!
                  • Gość: wku...ony robol Re: PMP Recruitment - Kings Lynn England IP: *.cable.ubr02.wake.blueyonder.co.uk 17.04.09, 23:49
                    Dokładnie potwierdzam to co napisał poprzednik, to wielka sciema i banda złodziei, a jesli chodzi o te dwie ku..y to i tak mało powiedziane ;)Traktują Cię jak psa, zero jakiegokolwiek szacunku, ale im sie to nie opłaci, szybciej wylecą niż im się wydaje, wiekszość ludzi szykuje sie na zgłoszenie sprawy do Citizen Advice, a oni będą doskonale wiedzieć co z nimi zrobić. DYSKRYMINACJA POLAKÓW TO ICH SPECJALNOŚĆ!!!

Wstyd mi za nie, że są polakami.

Dziękuje
                    • nikola580-1 Re: PMP Recruitment - Kings Lynn England 18.04.09, 23:00
                      Bardzo sie ciesze ze znalazl sie odwazny gosc ktory potwierdza moje skromne
                      spostrzezenia.Chce dodac ze na terenie Wielkiej Brytanii istnieje tez inna
                      instytucja broniaca praw pracownikow zwlaszcza przemyslu spozywczego jest to
                      GENERALMASTERS LICENSING AUTORITY w skrocie GLA tam mozna pisac skargi na
                      nieuczciwych pracodawcow podajac nawet swoje dane ,a wszystko to pozostaje tylko
                      do ich wiadomosci.Im wiecej skarg tym lepiej kontrola agencji i jej dzialalnosc
                      jest bardzo szybka i nic nie da sie ukryc.Zapraszam innych pracownikow do
                      wypowiadania sie na forum.PRZESTANMY WRESZCIE SIE BAC NIEUCZCIWYCH LUDZI.
                      • nikola580-1 Re: PMP Recruitment - Kings Lynn England 21.04.09, 00:18
                        Widze ze nikomu nie przeszkadza to odwolywanie z pracy w ostatniej chwili i
                        tlumaczenie sie ze 45 osob z poza firmy musi wejsc do pracy.A gdzie nasze
                        szkolenia ? Gdzie przepisy o bezpieczenstwie pracy? Czy pracownik z fabryki
                        pampersow jest lepszy od nas pracujacych od 2-ch lat zycze powodzenia agencji
                        PMP nie potrwa to dlugo . My pracownicy IP bedziemy sie bronic mimo to ze
                        jestesmy zatrudniani przez pozal sie boze agencie PMp.WROC AGENCJO MAJOR WROC!!!!!!!
                        • Gość: KC Re: PMP Recruitment - Kings Lynn England IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 29.01.10, 00:10
                          Nie pampersow tylko Huggies'ow! Kurde!
                          Czy dochodzi do Ciebie taka mysl kolezanko ze pmp dostalo zamowienie na 30 osob
                          wiecej niz zwykle i wzieli ludzi z innych fabryk zeby zapotrzebowanie wypelnic?
                          zdajesz sobie sprawe ze CIEBIE i szanowne kolezanki w czasie kilku godzin nie
                          dalo sie sklonowac zeby wypelnic Wami kilkoma 30 miejsc? Dochodzi czy nie???? A
                          moze lepiej gdyby zapotrzebowania fabryki nie wypelnili (bys nie musiala patrzec
                          na twarze nowych ludzi oczywiscie...) i straciliby ten kontrakt????? lacznie z
                          Toba kolezanko, ktorej pozotaloby juz tylko stekac na ulotki z Job Centre!
                    • Gość: pracownik IP Re: PMP Recruitment - Kings Lynn England IP: *.cable.ubr05.wake.blueyonder.co.uk 03.05.09, 18:48
                      To nie jest problem w Monice i Ance tylko w tej pie...nej agencji PMP.Moniki
                      nikt nie chciał wyrzucic z Majora.Problem bedzie jak odejda one a przyjda takie
                      same jak ta Agniesia
                    • Gość: pracownik IP Re: PMP Recruitment - Kings Lynn England IP: *.cable.ubr05.wake.blueyonder.co.uk 03.05.09, 19:04
                      myślę że problem to ta pieprzona agencja PMP a nie Monika i Anka jeśli je wyrzucą i przyjdą takie same pani jak ta Agniesia to moi drodzy możemy już pakować walizki kto ku... wymyślił te 100 osobowe shifty jeśli nie zawsze fabryka ma pracę dla takiej liczby ludzi
                      • nikola580-1 Re: PMP Recruitment - Kings Lynn England 11.05.09, 10:04
                        Wiemy dobrze ze nawet te Panie wykonuja czyjes rozkazy,rzecz w tym ze one chyba
                        nie maja pojecia o swojej pracy.Agencja PMP to wielki niewypal.Wszyscy musimy
                        sie pilnowac ,nie daj boze zachorowac nagle-bo jestes juz za brama.Nic sie nie
                        zmienia zapisujemy sie na owertajmy i co z tego jak podajesz kiedy chcesz isc a
                        i tak cie wpisza jak one chca.Odwoluja bez opamietania na efekty nie trzeba
                        dlugo czekac brakuje ludzi do pracy na hali,na liniach pracuje po 4-6 osob gdzie
                        powinno byc ich 12 lub wiecej.Sa wsrod nas i odwazne osoby ktore postanowily
                        dzialac poprzez zgloszenie sie do odpowiednich organow ktore bronia praw
                        pracownikow niezaleznie skad pochodza.Nie ma tu miejsca na DYSKRYMINACJE.
                        • Gość: arssaa Re: PMP Recruitment - Kings Lynn England IP: *.41.193.17.sub.mbb.three.co.uk 28.06.09, 11:20
                          Ja pracuje dla PMP w Leeds i nic zlego nie moge powiedziec...To nie agencja jest
                          zla, tylko w wiekszosci macie dziwne babsztyle w odzialach. Nie ich wina ze nie
                          znacie angielskiego, jestescie w anglii i tu obowiazujej angielski, a jak kotos
                          sie odezwie w j. polskim to tylko z grzecznosci- ja tez nie mowie genialnie ale
                          jakos sobie radze, a zalatwianie wlasnych spraw pozwala na nauke jezyka i
                          cwiczenie go.Pozdrawiam
                  • Gość: kara07 Re: PMP Recruitment - Kings Lynn England IP: *.cable.ubr04.wake.blueyonder.co.uk 27.04.09, 19:59
                    Witam jestem pracownikiem IP od dwóch lat wcześniej pracowałam dla Major,i
                    szczerze powiedziawszy to nie mogę patrzeć na to co dzieje się w tej agencji
                    gdybym wciąż tam była zatrudniona na pewno nie pozwoliłabym sobie na takie
                    traktowanie jak robi to Anka z Moniką!!!Zastanawiam się jak długo ludzie będą to
                    znosić dlaczego nie napiszą listu do szefa agencji PMP i opiszą cała sytuacje
                    jestem pewna ,że nie zostałoby to obojętnie potraktowane!!!LUDZIE ODWAGI TO DLA
                    WASZEGO DOBRA.NIE DAJCIE SIĘ TAK TRAKTOWAĆ!!!!!!!
                    • nikola580-1 Re: PMP Recruitment - Kings Lynn England 10.07.09, 22:35
                      STALO SIE TO CO POWINNO SIE STAC W PMP PRZESTALA PRACOWAC JEDNA Z HETRER ANNA MUSIALA ODEJSC ZA ROMANS W PRACY .CZAS ZAJAC SIE DRUGA Z NICH WIELMOZNA PANIA MONIKA.NASTEPNA NIEKOMPETENTNA KARIEROWICZKA LUDZI PRACUJACYCH W IP MA ZA NIC .DO PRACY JAK ZWYKLE TRAFIAJA ZNAJOMI INNI IDA DO ODSTRZALU ,JAK UDA SIE POPRACOWAC 1 DZIEN TO JEST WIELKIE SWIETO.NIE LICZCIE NA JAKAKOLWIEK POMOC ZE STRONY MENAGER ZOE TERAZ WYROCZNIA DLA NIEJ JEST MONIKA .NIE WAZNE JAK DLUGO PRACUJESZ ,NIEWAZNE CZY SA Z CIEBIE ZADOWOLENI WAZNE CZY PODOBASZ SIE MONICE.SPROBUJ ZACHOROWAC I NIE ZAWIADOM WCZESNIEJ -WYKOPIE CIE BEZ GADANIA NIE MASZ CO LICZYC NA WYROZUMIALOSC.A NIE DAJ BOZE PRZYJDZ PO BALETACH NOCNYCH CZY NIEWYSPANY DLA NIEJ JUZ JESTES PIJANY -WYWALA NA ZBITY PYSK NIE ZADAWSZY SOBIE TRUDU SPRAWDZENIA FAKTOW,BO I PO CO ZAJMOWAC SIE SZARAKAMI ONA JEST TU PANIA I WLADZA TAK ZALATWILA NIEJEDNA OSOBE.ZASTANAWIAM SIE CZY SPI SPOKOJNIE ?I NIE BOI SIE CHODZIC ULICAMI !!!NIE JEDNA OSOBA BY JEJ DOLOZYLA.MIEJMY NADZIEJE ZE NIE CHWALI SIE SWOIMI SUKCESAMI OSIAGANYMI POPRZEZ KRZYWDZENIE LUDZI WSPINAJAC SIE PO SZCZEBLACH KARIERY WYSCIGU SZCZUROW.ZE SZCZYTOW TEZ SIE SPADA OBY TYLKO SIE NIE POTLUKLA I NIE ZACZYNALA WSZYSTKIEGO OD NOWA.Z POPRZEDNIEJ AGENCJI MUSIALA ODEJSC!!!!!!!!!MY TEZ TU JEJ NIE CHCEMY PRACOWNICY IP.
                  • rita-1000 Re: PMP Recruitment - Kings Lynn England 27.04.09, 21:08
                    witam wszystkich zainteresowanych. poczytalam sobie i tak prawde
                    mowiac nic ciekawego sie nie dowiedzialam to ze pracownice pmp to
                    ku... to wszyscy wiemy ale wy wszyscy ktorzy na to pozwalacie tez
                    nie jestescie bez winy. jestem osoba ktora napisala w jezyku
                    angielskim skarge na monisie i anke wystarczylo tylko podpisac i
                    przedstawic menagerowi zmiany ktory by zrobil z tym porzadek. nie
                    podpisaliscie sami jestescie sobie winni i cierpcie dalej. wcale mi
                    was nie zal. jedyne co wam zostalo to sobie popisac tutaj. mam
                    nadzieje ze wam przyniesie to ulge. wezcie sie ludzie w garsc i
                    zrobcie cos z tym. najebcie im w ciemnym rogu albo cos w tym stylu :-
                    ) nie urzalajcie sie tutaj
                    • nikola580-1 Re: PMP Recruitment - Kings Lynn England 28.04.09, 10:57
                      NIKT NIE CHCE SIE UZALAC NAD SOBA, PRACUJE W IP PONAD ROK I NIKT DO MNIE NIE
                      TRAFIL ZE SKARGA W REKU.NIKT NIE TRAFIL TEZ DO MOICH ZNAJOMYCH -GDYBY BYLA TAKA
                      SYTUACJA WSZYSCY BYSMY SIE PODPISALI BEZ DRZENIA REKI .PRACOWALAM NA TELEFON
                      WIEC TAKA INFORMACJA PRZYNAJMNIEJ POWINNA OBIC MI SIE O USZY A TU CISZA JAK
                      MAKIEM ZASIAL.TAKIE SPRAWY POWINNY BYC PRZEKAZYWANE DLA KAZDEJ ZMIANY -NIE
                      WIERZE ZE WSZYSCY SIE BOJA BO I KOGO MIELI BY SIE BAC .
                      • rita-1000 Re: PMP Recruitment - Kings Lynn England 28.04.09, 15:58
                        mowie o sytuacji jaka miala miejsce nie mam powodow zeby komukolwiek
                        mydlic oczy na prosbe pewnej pani napisalam skarge na pania monike w
                        jezyku angielskim a do tej pani nalezalo zebrac jak najwiecej
                        podpisow. list oczywiscie zaginal a ja nigdy tej kobiety sie nie
                        pytalam o rezultat. zmarnowalam swoj prywatny czas i nie zamierzam
                        wiecej ingerowac w sprawy agencji bo to mnie prawde mowiac nie
                        dotyczy. kiedy chcialam pomoc ludzie to olali w tej chwili poprostu
                        jest mi was wszystkich zal ale sami sobie jestescie winni. w sprawe
                        tego listu byli juz wtajemniczeni ludzie z fabryki min. Steve Wood
                        ze jest taki list i niedlugo powinien sie pojawic. oczywiscie on sie
                        nie pojawil. ja pracuje 3 lata dzieki bogu nie dla agencji. ale
                        gdybym pracowala dolozylabym wszystkich staran zeby te panie
                        stracily prace. niepozwolilabym sobie na takie traktowanie.
                  • Gość: punisher Re: PMP Recruitment - Kings Lynn England IP: *.range86-136.btcentralplus.com 03.05.10, 23:46
                    Pracowalem przez pmp z kings lynn i potwierdzam, klamia, kradna, oszukuja!!!! Superwajzorem owe panie zrobily litwinskie scierwo, niedorozwoja Witalego i opierdalaja mu kutasa!!! Wstyd ze to polki!!
              • Gość: Asia Re: PMP Recruitment - Kings Lynn England IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 14.01.10, 12:49
                Witam!
                Pracowalam z PMP przez ponad rok i bardzo sobie ta agencje chwale. Nigdy nie mialam problemu z platnosciami, pracownicy byli dla nas zawsze mili i pomocni. Podobno zalozyli teraz anonimowa help line czy cos takiego i mozna dzwonic sie wyzalic jak masz problem w pracy :P
            • Gość: Żartownis Re: PMP Recruitment - Kings Lynn England IP: *.4-4.cable.virginmedia.com 05.08.13, 13:04
              chyba sie idzie do robic tam, ale oczywiście garba i wiecej długów
        • Gość: qlimax Re: PMP Recruitment - Kings Lynn England IP: *.40.93.20.sub.mbb.three.co.uk 22.10.08, 03:32
          z tego co ja sie orientuje pracy tu nie ma ;/ jeden wielki
          kit;/wielkie bagno ,ze tak powiem...
          • Gość: nemeziss Re: PMP Recruitment - Kings Lynn England IP: *.chello.pl 29.11.08, 21:14
            PMP to najgorsza i najmniej rzetelna agencja posrednictwa pracy. nie
            mozna im ufac. obiecuja stale dochody i prace a na miejscu okazuje
            sie, że nic nie maja lub wysylaja ludzi do pracy po 4 godziny
            tygodniowo, wiec nie da rady zarobic nawet na mieszkanie, nie mowiac
            juz o kosztach zycia...
      • Gość: Michał Re: PMP Recruitment - Kings Lynn England IP: 207.112.1.* 08.08.08, 05:37
        Witam :) pisze z zapytaniem ???? mam możliwość pracy w PMP Recruitment - Kings
        Lynn .....ale jak na prawdę będzie to dopiero dowiem się na miejscu .....po
        rozmowach zapowiada sie wyśmienicie...proszę o jakąkolwiek odpowiedź :) Pozdrawiam
        • Gość: polak Re: PMP Recruitment - Kings Lynn England IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.06.10, 20:06
          chlopie ja tam mieszkaqlem lipa tam jest w h... na poczatku jest robota
          potem dwa dni 3 w tyg. rzucaja cie po fabrykach pobieraja 4 funty za
          dojazd do roboty codziennie,bez wlasnego auta i znajomosci podstawowej
          jeszyka daj se spokuj bo szybciej wrucisz tam jest jedno wielkie
          kurestwo polak polakowi wilkiem
      • lindaewangelista Re: PMP Recruitment - Kings Lynn England 10.01.09, 22:34
        Praca przy pakowaniu w Walii. Praca w fabryce przetworstwa miesnego na dziale
        pakowania. Wyroby z fabryki trafiaja do TESCO w Walii. Czas pracy 40 godzin
        tygodniowo. Nadgodziny mozliwe jesli ktos jest zainteresowany. Znajomosc jezyka
        angielskiego nie jest wymagana - kadra na terenie fabryki sklada sie z polakow.
        Agencja zatrudniajaca pomaga w zalatwieniu formalnosci {pozwolenie na prace,
        ubezpieczenie zdrowotne, zalozenie konta bankowego}. Zakwaterowanie zapewnione w
        domach 4-5 osobowych w odleglosci maksymalnie 20-30 minut pieszo od fabryki. Po
        szczegoly prosze pisac na emaila : zalek2@yahoo.co.uk . Tel. 7933499763
        • lindaewangelista Re: PMP Recruitment - Kings Lynn England 11.01.09, 20:48
          lindaewangelista napisał:

> Praca przy pakowaniu w Walii. Praca w fabryce przetworstwa miesnego na dziale
          > pakowania. Wyroby z fabryki trafiaja na polki TESCO w Walii. Czas pracy 40 godzin
          > tygodniowo. Nadgodziny mozliwe jesli ktos jest zainteresowany. Znajomosc jezyka
          > angielskiego nie jest wymagana - kadra na terenie fabryki sklada sie z polakow.
          > Agencja zatrudniajaca pomaga w zalatwieniu formalnosci {pozwolenie na prace,
          > ubezpieczenie zdrowotne, zalozenie konta bankowego}. Zakwaterowanie zapewnione
          > w
          > domach 4-5 osobowych w odleglosci maksymalnie 20-30 minut pieszo od fabryki. Po
          > szczegoly prosze pisac na emaila : zalek2@yahoo.co.uk . Tel. 7933499763
        • Gość: kuba Re: PMP Recruitment - Kings Lynn England IP: 212.183.134.* 24.02.09, 20:47
          PMP- PRZYJDZ MOZE POJEDZIESZ!!!kto tam pracowal wie o co chodzi.
      • Gość: BYLY PRACOWNIK Re: PMP Recruitment - Kings Lynn England IP: 78.144.88.* 15.12.09, 20:17
        PMP I DEL MONTE W WISBECH TO JEDNA BANDA,KTORA POWINNY SIE ZAJAC ODPOWIEDNIE
        WLADZE W UK.OSZUKUJA W PLATNOSCIACH,A LUDZI TRAKTUJA JAK SMIECI.LUDZIE
        WYSTRZEGAJCIE SIE AGENCJI PMP Z PETERBOROUGH,A Z WISBECH W SZCZEGOLNOSCI.PANUJE
        TAM DYSKRYMINACJA I PONIZANA JEST GODNOSC LUDZKA.ABY DOSTAC SIE POD ZAKLAD
        TRZEBA ZA TO ZAPLACIC,LUB TRZEBA ZAPLACIC W NATURZE,A POLACY NA STANOWISKACH SA
        GORSI NIZ HITLEROWCY W OBOZACH KONCENTRACYJNYCH W CZASIE II WOJNY.TA AGENCJA
        POWINNA,JAK NAJSZYBCIEJ PRZESTAC ISTNIEC .
    • Gość: cziken Re: PMP Recruitment - Kings Lynn England IP: *.pro-internet.pl 20.02.08, 19:32
      Witaj.
      Nie pracowałem w Kings Lynn, tylko w Peterborough w PMP. Jeździłem do pracy codziennie z ludźmi z King Lynn i wiem conieco. Z wypłatami rzadko kiedy się spóźniają, prędzej zaniżą kwotę, ale jeśli się upomnisz to sprawdzą i wyrównają Ci przy następnej wypłacie. Jeśli nadpłacą, albo dadzą pieniądze za jakiś urojony "holiday" (czyli niby wzięło się płatny urlop) to siedzi się cicho, a tak czasem się zdarza. Faktem jest, że czasem można non stop chodzić od nich do pracy, ale mogą zacząć się kłopoty. Zależy to od tego kto jest odpowiedzialny u nich za jaką fabrykę. Czasami mają u siebie burdel, bo ktoś od nich idzie na urlop, a kto inny zostaje odpowiedzialny za fabryki i się robi zamęt. Ja jestem osobiście zadowolony z pracy w PMP. Jeździłem do fabryki czekolady niedaleko Kings Lynn i stamtąd właśnie byli też niektórzy ludzie. Piękne miasto i okolica. I polecam pracę w Kinnerton Chocolate Factory :)
    • Gość: czeslaw Re: PMP Recruitment - Kings Lynn England IP: *.range86-133.btcentralplus.com 20.04.08, 23:19
      dobra??? to oszusci!!!! nie dosc ze obiecuja zlote gory, to
      niedajboze Cie zwolnia to jeszcze nawyzywaja i nie chca udostepnic
      zadnych paierow typu P45 czy P60. banda zlodziejii!!!!
      • Gość: sity21a Re: PMP Recruitment - Kings Lynn England IP: *.pete.cable.ntl.com 23.04.08, 22:04
        osobiscie pracuje w pmp w peterborough 8 miesiecy,nie moge
        powiedziec nic zlego,kasa regularnie wplywa na konto urlop
        wyplacaja ,jak w agencji zdarzaja sie potkniecia ale personel jest
        sympatyczny pytania? gg9540916:)
        • Gość: aaaaa Re: PMP Recruitment - Kings Lynn England IP: *.40.93.46.sub.mbb.three.co.uk 19.05.08, 01:21
          banda zlodziei. na payslipach masz inny podatek a do revenue idzie co innego na
          p60 a ty wg payslipow placisz oczywiscie podatek ale do ich kieszeni.
      • Gość: 12345 Re: PMP Recruitment - Kings Lynn England IP: *.adsl.inetia.pl 26.10.08, 00:10
        P O T W E R D Z A M - - OSZUSCI / ZLODZIEJE / MAFIA/
    • Gość: kosa Re: PMP Recruitment - Kings Lynn England IP: *.CNet.Gawex.PL 09.06.08, 19:06
      to same ku.. gorsze od jarka same złodzieje i nic wiecej jak masz zamiar tam
      jechac to nie jedz bo sie tylko w bagno wjebiesz znam ludzi co tam pracuja i
      maja tyko na przezycie nie maja nawet za co do kraju wrocic mieszkaja na kredyt
      najlepiej na twoim miejscu zostalbym w polsce albo jechał gdzies blisko na
      jakies zbiory ja przez pol roku odłozylem 800ł to w polsce bym wiecej zarobił i
      jestem w kraju a nie 1500km od domu i jeszcze za morzem nie wiem rob co chcesz
    • Gość: maikel Re: PMP Recruitment - Kings Lynn England IP: *.CNet.Gawex.PL 09.06.08, 19:34
      szukam osoby zainteresowane założeniem sprawy pmp oraz przyczynieniu sie
      zabraniu im licencji moj adres email maikel348@wp.pl zainteresowanych oraz
      oszukanych prosze o kontakt ze mna trzeba ja niedługo bede mial num telefony
      oraz strone do GLA ktora zabiera licencje im nas sie wiecej zgłosi tym predzej
      im zabiora licencje trzeba tempic gnidy mam nadzieje ze chetnych znajdzie sie
      jak najwiecej
      • Gość: azkee Re: PMP Recruitment - Kings Lynn England IP: 91.107.156.* 09.06.08, 21:43
        ja niedługo bede mial num telefony
        > oraz strone do GLA ktora zabiera licencje im nas sie wiecej zgłosi tym predzej
        > im zabiora licencje trzeba tempic gnidy mam nadzieje ze chetnych znajdzie sie
        > jak najwiecej

No co ty? A coz to za filozofia? ww.gla.gov.uk telefon: 0845 602 5020...

Tylko co z tego? Gangmaster Licence ogranicza sie do lesnictwa, rolnictwa,
        ogrodnictwa, polowu skorupiakow i produkcji i pakowania napojow i jedzenia.
        Agencja spokojnie przetrwa bez GL.
        • Gość: Asia Re: PMP Recruitment - Kings Lynn England IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 14.01.10, 13:43
          Witam!
          Pracowalam z PMP przez ponad rok i bardzo sobie ta agencje chwale. Nigdy nie
          mialam problemu z platnosciami, pracownicy byli dla nas zawsze mili i pomocni.
          Kolezanka ktora nadal u nich robi mowila ze zalozyli teraz anonimowa help line
          czy cos takiego i mozna dzwonic sie wyzalic jak masz problem w pracy :P dzwoncie
          nie czajcie sie jak cos jest nie tak!
    • Gość: lukasz Re: PMP Recruitment - Kings Lynn England IP: *.CNet.Gawex.PL 09.06.08, 23:40
      a ja mam fotki dziewczyn pracujacych w tej agencii ktore wybieraja sobie osoby
      do pracy i mam zamiar załozyc im pare ciekawych stronek w necie
      • ziomal1.1 Re: PMP Recruitment - Kings Lynn England 13.06.08, 14:48
        ja tam nie mam zadnych problemow z pmp chociaz pracuje przez ta
        agencje juz jakis niecaly rok a wkrotce wezma mnie na kotrakt w
        fabryce...jak zawze zdazaja sie drobne problemy jak np pociagneli mi
        za transport a jechalem wlasnym autem ale jak tylko zglosilem to w
        biurze to dziewczyny sie odrazu tym zajely i w nastepnym tygodniu
        mialem zwrot, innych problemow z nimi nie mialem, a jesli chodzi o
        te p60 i placenie do ich kieszeni to piszecie bzdury bo podatki i
        ubezpieczenie placic kazdy musi a ze istnieje taki system jak travel
        scheme i jest wiecej kasy dla mnie to ja jestem na tak,jesli ktos
        dokldanie nie doczyta ulotek i objasnien to ma problem bo nie
        rozumie tego i wtedy jest na nie.
        • Gość: agjboston Re: PMP Recruitment - Kings Lynn England IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 15.06.08, 19:22

dokladnie tez pracuje poprzez PMP w bostonie i nie moge narzekac, czasami jak
          wszedzie sa potkniecia, ale wszystko da sie zalatwic, a co do podatku to placa
          !! pmp ma schemat placenia podatków o nazwie TRAVEL SCHEME, pracuje rok pod ta
          agencją i nigdy nie zdazylo mi sie aby nie wyplacili czegos, a co do p45 i p60
          to daja , a wiec czytac ulotki jest wszystko objasnione co do podatków itp.
          pozdrawiam i zapraszam na moja strone : www.poloniaboston.pl.tl
        • Gość: rezydent uk/pe 1 Re: PMP Recruitment - Kings Lynn England IP: 94.254.220.* 03.01.10, 12:40
          ta agencja to nieporozumienie,niech niektórzy nie opowiadaja bajek
          typu travel scheme itd. pmp nie odprowadza składek emerytalnych i
          rentowych,potwierdzenie -zachorujesz nie zaplaca ci za
          zwolnienie,urodzisz dziecko brak maternity tylko socjal placi tax
          credit,facet ma prawo do paternity ale nie w pmp. stawisz sie za
          duzo chcesz to dadza ci out forever
          • Gość: ze co? Re: PMP Recruitment - Kings Lynn England IP: 212.183.140.* 03.03.10, 14:00
            Nie no co za herezje! No na to musze odpisac! Nie placa emarytalnych
            dlatego maternity nie dostalas???? Ty znasz sie choc troszke na
            prawie w Angli? (A)Jesli pracujesz legalnie i odprowadzasz skladki
            na NI (PATRZ WLASNY PAYSLIP!) to skladki emarytakne naliczane sa
            automatycznie przez HMRC- tzw rzad! (B)Kazdy ma prawo do sick pay
            jesli przedstawi zaswiadczenie od lekarza powyzej trzech dni
            nieobecnosci w pracy. Kazdy. (C)Maternity, Paternity Pay przysluguje
            kazdemu!!! kto i tu Uwaga! przepracowal odpowiedznia ilosc czasu w
            firmie i Uwaga to jest tez prawo ANGIELSKIE nie prawo PMP. (D)Tax
            Credit to zapomoga dla rodziny w zwiazku z niskimi dochodami - nie
            macierzynkie.
            Po co sie wypowiadasz jak nic o tym nie wiesz? Nie latwiej zapytac
            niz podkrecac sie wlasnymi domyslami? Jesli PMP zlamalo choc jedno
            przyslugujace Ci prawo masz mozliwosc i wrecz obowiazek zglosic to
            do odpowiednich organow lub poprostu pojsc do pierwszego lepszego
            prawnika ktory wyciagnie dla Ciebie tyle pieniedzy ze mala bania.
            Jesli Twoje zarzuty sa prawdziwe oczywiscie... to masz juz kase w
            kieszeni! na ulotce z pmp o travel scheme napisane jest wyraznie ze
            stawki emerytalne sa odprowadzane wiec jesli twierdzisz ze w ulotce
            klamia to nic innego jak tylko podac sprawe do adwokata i kasa leci!
            Myslisz ze firma zatrudniajaca milion osob ryzykowalaby z lamaniem
            prawa zeby kazdy mogl za to dostac pieniadze w sadzie? Pytaj,
            rozmawiaj, ale nie stwierdzaj czegos co Ci sie WYDAJE. Pozdrawiam
      • Gość: Mopnika Re: PMP Recruitment - Kings Lynn England IP: *.108.192.213.cable.satra.pl 20.04.09, 19:11
        To jest karalne. Jak można coś takiego robić. Jest to naruszenie
        prawa. Myślę, że narzekają ci, którym się nie chce pracować. Z tego
        co wiem, wielu jest takich, którzy co zarobią to przepiją, a na kacu
        nie bardzo się chce pracować. Myślę, że za to, że nie ma pracy w
        fabryce nie odpowiadają dziewczyny pracujące w agencji. Pozdrawiam
        A następnym razem zastanów się co piszesz
    • Gość: ewita21 Re: PMP Recruitment - Kings Lynn England IP: *.zone2.bethere.co.uk 01.07.08, 22:06
      Witam.
      Cos powiem na temat firmy pmp recrutaiment. Szukałam pracy za granica i trafiłam na tą firme.Wszystko wydawało sie swietnie bo wybierwłam sie do pracy z chłopakiem więc nie bałam sie ze będę sama.Ogłoszenie tyczyło hurtowni makaronu i ryżu w bostonie , firma dzwoniła do nas co pare dni pomagała załatwiec mówiła co i jak , obiajsniala gdzie wsiąsc a gdzie wysiąśc na stacji aby trafic do bostonu. Wszystko wydawało sie ok , zakupilismy oboje bilety i wydalismy fure kasy na żarcie itp razem około 2000 . mielismy wylatywac 27 czerwca no i zblizał sie termin wyjazdu , dzien pakowania walizek, i ... dzwonią w czwartek dzien przed wylotem ze przepraszają ale pracy nie ma bo ktos zerwal kontrakt czy co? troche dziwne bo dzwonili dzien przed i wszystko było ok praca jest przyjezdzajcie. stracilismy duzo pieniędzy na przygotownia do wyjazdu a okazało sie że żeśmy zostli wyrolowani. pisze bo chce ostrzec ludzi przed tą firmą . wiem od innych osób ze tez zostali oszukani gdyz pojechali a pracy nie było albo była 2 dni w tygodniu po 6 godzin i jeszcze chcą za mieszkanie po 65 funtów za miesiąc . no wiecie co śmiech na sali. ale cóz . zastanówcie się zanim podejmiecie prace z tą firmą haha od siedmi blesci bo może was spotkać to samo.
      • Gość: magda Re: PMP Recruitment - Kings Lynn England IP: *.bb.sky.com 14.07.08, 23:36
        Pani Ewelino!Zapomniala Pani dodac,ze ta agencja pracy oferowala
        Pani inna prace i chciala Pania przekierowac gdzie indziej,ale Pani
        sama zrezygnowala,bo wolala Pani zostac w Polsce,Zanim zacznie Pani
        sie wypowiadac na temat Naszej Agencji,prosze napisac wszystko,a nie
        tylko czesc prawdy.Pozdrawiam.
        • Gość: pracujáca w pmp Re: PMP Recruitment - Kings Lynn England IP: *.dsl.in-addr.zen.co.uk 16.07.08, 14:04
          jestesmy w bostonie od 3 tygodni, zatrudnilo nas pmp. wszystko mialo byc pieknie ladnie praca nawet do 12 godzin dziennie...ale po przyjezdzie pierwszy dzien do pracy poszlismy po tygodniu, i to wyprosilismy ze musimy cos zarobic na mieszkanie...potem bylo coraz gorzej. codziennie trzeba chodzic do biura i prosic o prace ale i tak mozna liczyc najwyzej na 2, 3 dni pracy po 6-8 godzin. tez nam proponowano zeby przeniesc sie do Kings Lynn do fabryki czekolady bo tam podobno jest praca, ale my nawet nie mamy odozonych pieniedzy zeby stad wyjechac i zaczac cos innego!! W ciagu 3 tygodni przepracowalismy 6 dni w pracy, wystarcza nam tylko na mieszkanie. Jedno wielkie bagno!!!! odradzam korzystania z tej agencji w okresie wakacyjnym bo ciagl eprzyjmuja nowych ludzi chociaz wiedza ze nie ma pracy dla wszystkich
          • Gość: kia Re: PMP Recruitment - Kings Lynn England IP: 85.222.86.* 18.07.08, 20:43
            Jesli nie ma dla Was pracy a chcą od Was pieniadze za mieszkanie to
            przecież wiadomo że chcą zarobić po prostu na wynajmie jakiejs
            dziury, której nikt w normalnych warunkach nie chciałby
            wynając...Ludzie troszke pomyślunku! Zmiatać jak najprędzej i nie
            płacic za takie mieszkanie!
          • Gość: mariusz Re: PMP Recruitment - Kings Lynn England IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.08, 11:16
            prosze o pilny kontakt wszystkich którzy pracowali w pmp king's lynn lub
            zamierzają tam pracowac gg 8788911
        • Gość: Byly pracownik Re: PMP Recruitment - Kings Lynn England IP: *.range86-154.btcentralplus.com 27.11.08, 13:17
          PMP RECRUIMENT CZYLI OBOZ PRACY!!!PANIE Z AGENCJI SCIAGAJA LUDZI DO
          PRACY I OBIECUJA GORY I ZLOTE LASY A W RZECZYWISTOSCI WCALE NIE JEST
          TAK KOLOROWO:( CZY WARTO TUTAJ PRZYJECHAC I PRACOWAC?HM TZEBA TO
          PRZEZYC NA WLASNEJ SKORZE BO OBIECUJA CO INNEGO I ROBIA CO INNEGO,NA
          POCZATKTKY JAK W KAZDYM MIEJSCU PRACY WYDAJE SIE,ZE BADZIE WSZYSTKO
          PIEKNIE I LADNIE ALE NIESTETY TAK NIE JEST,PROPONUJA CI STAWKE 5.52
          A W RZECZYWISTOSCI ZARABIASZ 4.60 A DLACZEGO ? BO PLACISZ ZA ZASRANY
          AUTOBUS KTORYM JEDZIESZ DO PRACY.MASZ 2 ZMAINY LUB 3 JEZELI CHCESZ
          ALE JAK ZDECYDUJESZ SIE NA ZMIANE NOCNA TO POTEM MOWIA ZE MUSISZ
          TYLKO NA NIA CHODZIC DO PRACY.1 ZMAINA JEST OD 6 RANO DO 14,A WIEC
          MUSISZ WSTAC O 3 RANO ZEBY WYROBIC SIE,ZJESC COS SZYBKO ALE I TAK CI
          SIE NIE CHCE BO KTO NORMALNY WSTAJE O 3 RANO???PANNY Z PMP MOWIA ZE
          TRZEBA BYC O 4-15 NA PRZYSTANKU AUTOBUSOWYM I NIE POZNIEJ A SAME
          GWIAZDUNIE PRZYCHODZA O 4-40 A TY STOISZ JAK TEN DEBIL NA ZIMNIE
          PRZEZ POL GODZINY,POTEM POJAWIA SIE PRACOWNICA PMP ,NADJEZDZA
          SAMOCHODEM OKOLO GODZ 4.30 I IDZIE SIE DO BIURA PRZEBRAC BO MUSI
          LADNIE WYGLADAC.DAJA CI LISTE DO PODPISANIA,JAK WSZYSCY SIE WPISZA
          TO PRZED 5 RANO RUSZA AUTOBUS ,NIE DOSC ZE TAK WCZESNIE TO JESZCZE
          JAK TRAFISZ NA JAKIEGOS DYSKOTEKOWCA TO PUSZCZA CI MUZE GLOSNO BO
          JEMU JEST WESOLO A CIEBIE TO WK....PRZYJEZDZASZ POD KINERTONA-
          FABRYKE CZEKOLADY,NIESTETY FABRYKA NIE DAJE NAM SZAFEK NA
          POZOSTAWIENIE SWOICH RZECZY OSOBISTYCH,JESTS JEDNO POMIESZCZENIE
          GDZIE WSZYSCY NA KUPE KLADA SWOJE RZECZY,OBLED JAK TO WYGLADA A
          SMIERDZI JESZCZE GORZEJ,NIEKTORYM TO NIE PRZESZKADZA I MYSLA,ZE
          ZLAPALI PANA BOGA ZA RECE ALE MNIE PRESZKADZA BO JAK STAMTAD
          WYCHODZISZ TO WYJMUJESZ Z PLECAKA KURTKE WYGNIECIANA JAK PSU Z
          GARDLA,OBLED PO PROSTU TRAKTUJA CIE JAK BYDLO!!!JEZELI IDZIESZ NA
          DZIAL :MODLING: TO UBIERASZ FARTUCH I NIEBIESKI CZEPEK,KTORY NIE
          PRZEPUSZCZA POWIETRZA WYGLADASZ JAK STARA BABA KTORA PRACUJE W
          SKLEPIE MIESNYM,NIE MASZ ZAWSZE TAKIEGO ZASZCZYTU ZEBY MIEC CZYSTY
          FARTUCH,ZDARZALY SIE TAKIE SYTUACJE,ZE KAZALI NAM BRAC BRUDNE
          FARTUCHY BO DLA NAS LUDZI Z AGENCJI NIESTETY NIE BYLO CZYSTYCH TYLKO
          DLA PRACOWNIKOW ZATRUDNIONYCH NA KONTRAKT:(TO JEST UPODLENIE
          CZLOWIEKA W NAJGORSZY SPOSOB JAKI MOZE BYC ZAKLADASZ TEN OBLESNY
          FARTUCH PO JAKIMS SPOCONYM I SMIERDZACYM PRACOWNIKU,BRAK
          SLOW...FABRYKA TEZ ZAPEWNIA CI TZW :SAFETY BOOTS : CZYLI BEZPIECZNE
          BUTY.KTORE SA WYMOGIEM,SA TAK CIEZKI ZE NA POCZATKU NOGI Z BULU
          ODPADAJA I DOSTAJESZ ZYLAKOW,JEZELI NIE UZYWASZ MASCI NA ZYLAKI W
          PRZYPADKU KOBIET TO ZAPOMNIJ ZE BEDZIESZ MIALA PIEKNE I ODPOCZETE
          NOZKI,WIEM TO BO SAME KOBIETY SIE WYPOWIADAJA NA TEN TEMAT,PO ROKU
          CZASU NAWET TAKIE MLODE DZIEWCZYNY,KTORE TAM PRACUJA MAJA TAK
          ZNISZCZONE NOGI ZE NIESTETY NIE MOGA SOBIE POZWOLIC NA TO ZE JAK
          JEST CIEPLO ZEBY UBRAC SPODNICZKE LUB SPODNIE,BO NOGI SA AZ ZIELONE
          OD ZYLAKOW.JAK SIE PRZEBIEZESZ TO WCHODZISZ NA MODLING I STOJISZ NA
          SRODKU Z PYTANIEM :KTO MNIE DZISIAJ WEZNIE DO PRACY?: BO TAM TO JEST
          TAK,JAK SIE KOMUS NIE SPODOBA TWOJA GEBA TO CIE NIE BIORA,PRACUJA
          TAM JEB...RUSKIE,LITWINI-GLOWNIE JEB...KUR...WREDNE JAK HOLERA
          JEZELI MYSLISZ ZE NIEMIEC TO SWINIA TO PREDKO ZMIENISZ ZDANIE!!!
          RUSKIE I LITWINI NIE LUBIA POLAKOW PO PROSTU !!! I ROBIA
          WSZYSTKO,ZEBY SIE NA TOBIE WYZYCZ,DAJA TAKIE TEMPO ZE NIE MA SLOW
          KTORE BY TO OPISALY TO PO PROSTU TRZEBA PRZEZYC NA WLASNEJ
          SKORZE.ALE WIECIE CO NIE MA TO JAK POLAK DLA POLAKA,NIE MA GORSZEJ
          SZMATY,SA TACY WREDNI I FALSZYWI,NIE ZADAWAJ SIE Z NIMI TUTAJ LECZ
          TYLKO USMIECHAJ SIE I UDAWAJ W PRACY ZE TOLERUJESZ ICH,JEZELI Z NIMI
          NIE PIJESZ I NIGDZIE NIE CHODZISZ TO CIE ODRZUCAJA.PRACOWALEM W
          WIELU MIEJSACH W POLSCE I Z RUZNYMI LUDZMI ALE TAKIEJ FALSZYWOSCI
          NIGDZIE NIE WIDZIALEM!!! A PROPOS PRACY,JAK CIE KTOS WEZNIE TO
          DOBRZE A JAK NIE TO SA TRZY WYJSCIA.DOSTAJESZ MIOTLE I SZUFELKE I
          PRACUJESZ TAK JAK CLEANER,SCIAGAJA Z LINI,ALBO COFAJA CIE DO
          DOMU.TYTAJ PANUJE JEDNA ZASADA;RUSKIE BIORA RUSKICH DO PRACY A
          POLAKI POLAKOW.NA MODLINGU,A DOKLADNIE NA PIEKARNI PRACUJE PARA TEAM
          LIDEROW KTORZY SA TAK GLUPI ZE BRAK SLOW,NIE POTRAFIA PRACOWAC I
          UTZYMUJA SIE Z KABLOWANIA MENADZEROWI,NAWET BIORA DO PRACY TYCH
          SAMYCH LUDZI Z AGENCJI I TWORZA JEDNA ELITE!!!KRETYNI JAKICH NIE
          MALO TUTAJ,TA PARA NIE MA PODEJSCIA DO LUDZI,NIE POTRAFIA PRACOWAC I
          CO JEST NASMIESZNIEJSZE SA JUZ TUTAJ CZTERY LATA A ICH ANGIELSKI
          JEST TAK PROSTY I NIE DOUCZONY BEZ AKCENTU,ZE JAK SLYSZALEM JAK
          ROZMAWIAJA W PRACY TO SMAIC MI SIE CHCIALO!!! ZERO AKCENTU I TEN
          BRAK ZNAJOMOSCI,NAWET PYTALI SIE PRACOWNIKOW JAK TO BEDZIE PO
          ANGIELSKU BO JA NIE WIEM.DLA MNIE TO NIEODPOWIEDNI LUDZIE NA TYM
          STANOWISKU,BURAKI.TE TEMPO W PRACY WYKANCZA CIE,BYLEM TAK
          ZAJECHANY,TAK ZMECZONY ZE NA PRZERWACH NAWET NIE JADLEM,PRZERWA
          WYGLADA TAK ZE MASZ JEJ 15 MINUT,WSZYSTKO NA BIEGU,WRZODOW ZOLADKA
          MOZNA SIE NABAWIC.JAK MNIE DAWALI NA MODLING TO DZIEKOWALEM BOGU,SA
          JESZCZE INNE DZIALY NP :NOVELTY:CZLOWIEKU TAM TO DOPIERO
          ZAP....PRACUJESZ Z RUSKIM TEAM LIDEREM KTORY TAK PODKRECA TEMPO ZE
          OCZY CI WYCHODZA NA WIERZCH,TO TRZEBA ZOBACZYC I TEN STROJ,CALY
          CZERWONY KOMBINEZON JEDNOCZESCIOWY,KTORY NIR PRZEPUSZCZA POWIETRZA
          +BUTY KTORE ZAKLADASZ PO KIMS.BUTY TE SA UZYWANE 240GODZ NA DOBE,TAK
          SMIERDZA ZE NIE IDZIE WYTRZYMAC DOSTAJESZ OD NICH WYSYPKI NA
          STOPACH.PRZERWY MASZ ROWNIEZ 15 MINUT,JEZELI CHCE CI SIE SIKAC TO
          MUSISZ PRZEJSC NA INNA HALE,ZALOZYC BIALY FARTUCH I CZEPEK ISC
          KILOMETRAMI DO UBIKACJI I TRACISZ NA TO JAKIES 8 MINUT SWOJEJ 15
          MINUTOWEJ PRZERY.GORZEJ NIZ BYDLO ALE SA TU DZIWOLAGI,KTORE SA
          SZCZESLIWE Z TEGO POWODU!!!DZIAL :NUTS:ZAKLADASZ ZOLTE SPODNIE Z
          ZOLTYM FARTUCHEM I TAK SAMO SMIERDZACE BUTY PO KIMS UZYWANE 24 GODZ
          NA DOBE.CZESTO LUDZI WRACAJA DO DOMU BO NIE MA PRACY,PRACUJESZ PO
          TRZY DNI W TYGODNIU I STARCZA CI PENSJI JEDYNIE NA JEDZENIE I
          MIESZKANIE.MOZNA DOSTAC CORA TZN,ZE FABRYKA MUSI ZAGWARANTOWAC CI
          PRACE OD PONIEDZIALKU DO PIATKU ALE POD KONIEC MOJEJ KARIERY W PMP
          NAWET KOROW COFALI DO DOMOW.CZESTO NIE ZGADZA SIE WYPLATA,ZABIERAJA
          TWOJE PIENIADZE NA WYSSANE Z PALCA OPLATY.DALI MI 5.52 NA POCZATEK A
          POTEM JAK BYLA PODWYZKA W ANGLI NA 5.73 TO LUDZIE NIE DOSTALI NOWYCH
          KONTRAKTOW I DALEJ ZARABIALI TYLE SAMO BO PANIE Z AGENCJI TLUMACZYLY
          SIE TYM,ZE NIE MAJA CZASY NA SPORZADZENIE TYLU NOWYCH
          KONTRAKTOW.PANIE W PMP CHODZA PIEKNIE UBRANE A TY JAK DZIAD CALY
          CZAS W TYM SAMYM BO NIE MASZ PIENIEDZY NA UBRANIA I WSZYSTKO
          INNE...KINGS LYNN TO DZIURA ZABITA DECHAMI,POMIMO TEGO,ZE SA INNE
          AGENCJE PRACY TO I TAK NIC W NICH NIE ZNAJDZIESZ BO PRYM WIEDZIE
          PMP.GRUBO ZASTANOWCIE SIE PROSZE NAD PRZYJAZDEM TUTAJ,BO NIE JEST AZ
          TAK KOLOROWO.JA TERAZ PRACUJE W IRLANDI W DUZYM CENTRUM HANDLOWYM I
          MAM NADZIEJE,ZE JUZ NIGDY NIE BEDE MUSIAL PRACOWAC PRZEZ
          AGENCJE.POZDROWIENIA Z DUBLINA.
          • Gość: byly pracownik cd Re: PMP Recruitment - Kings Lynn England IP: *.range86-154.btcentralplus.com 27.11.08, 13:20
            PANIE Z AGENCJI PMP OBIECUJA ROWNIEZ POMOC W ZALATWIENIU WIELU
            FORMALNOSCI:
            - HOME OFFICE
            -NIN
            - KONTO W BANKU
            ALW W RZECZYWISTOSCI JESTES SKAZANY WYLACZNIE NA SAMEGO SIEBIE,JESLI
            NIE ZNASZ ANGIELSKIEGO TO BIADA CI !!! JAK PRZYCHODZIL DZIEN WYPLATY
            CZYLI PIATEK TO BYLY TAKIE SYTUACJE,ZE WIELU OSOBOM NIEZGADZALY SIE
            PIENIADZE I PANIE Z AGENCJI NIC NIE OBCHODZILO,ZE NIE MASZ ZA CO
            ZYC.OBIECYWALY ZE ZOSTANIE WSZYSTKO WYRUWNANE ZA TYDZIEN.TY PRZEZ
            TYDZIEN ZEBY W TYNK A I TAK PO TYGODNIU NIE BYLO TYCH PIENIEDZY.I
            TAK W KOLKO ZAWSZE COS,JEDNO WIELKIE OSZUSTWO.A CO DO TEGO
            TRANSPORTU TO BYLO STRASZNE PRACUJESZ 8 GOGZ Z CZEGO PLACA CI ZA 7.5
            A POZA DOMEM JESTES PRAWIE 12 GODZ,BO MIELI TAKI CUDOWNY
            TRANSPORT,ZA KTROY KASUJA JAK ZA ZBORZE. CIESZE SIE BARDZO,ZE MAM
            JUZ TO ZA SOBA I DZIEKUJE BOGU,ZE UDALO MI SIE Z TEGO OBOZU PRACY
            UWOLNIC I ZACZAC NORMANIE ZYC I ZA NORMALNE PIENIADZE,GDZIE MAM
            WLASNA SZAFKE NA MOJE RZECZY OSOBISTE I GDZIE MNIE SZANUJA BO MAM
            GLOWE I DWIE RECE NA MIEJSCU.POZDRAWIAM I PROSZE O POWAZE
            PRZEMYSLENIE SPRAWY,CZY JA CHE SIE TAK MECZYC?
          • Gość: Byly pracownik cd Re: PMP Recruitment - Kings Lynn England IP: *.range86-154.btcentralplus.com 27.11.08, 13:22
            PMP jako agencja pracy nie zapewni ci pracy. Oszusci kombinatorzy i
            banda naciagaczy
            • Gość: ja Re: PMP Recruitment - Kings Lynn England IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 05.12.08, 12:27
              śmieszne jeden pisze ze pmp dobre drugi ze ale odpowidz jest jedna
              jaka agencja pracy jest dobra jaki pośrednik.po pierwsze nikt tam
              was na siłe nie ciagnie a po drugie jesli jest hu... to zrób coś
              jeden z drugim zeby sobie poprawic ,kazdy jest panem swojego losu a
              nie płaczecie ciagle na forach ze mi zle itd.
          • Gość: gość Re: PMP Recruitment - Kings Lynn England IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 05.12.08, 00:21
            SZKODA TAKICH LUDZI JAK TY KTÓRYM NIE IDZIE I ZWALAJĄ CAŁĄ WINA NA
            INNYCH A MOZE POWINIENES ZACZĄĆ OD SIEBIE ZE COS Z TOBĄ NIE TAK BO
            JAK KTOS JEST SPRYTNY TO BEZ ANGIELSKIEGO SOBIE PORADZI I NIE DAJE
            SOBĄ STEROWAĆ,PISZESZ O PRĘDKOŚCI ZE POTEM JEŚĆ NIE MOGŁEŚ A MOZE
            JESTEŚ ZBYT TŁUSTY I PODNOSZENIE KUBKA Z WODA SPRAWIA CI TRUDNOŚCI
            BO POCISZ SIE JAK ŚWINIA A POTEM ZWALASZ TO NA JAKIŚ CZEPEK PISZESZ
            ZE LUDZIE NIE POTRAFIĄ MÓWIĆ PO ANGIELSKU A SĄ NA JAKIMŚ
            STANOWISKU,JAKOŚ SIE DOGADUJĄ LEPIEJ, GORZEJ ICH PROBLEM NIE
            TWÓJ.PISZESZ O BUTACH ZE ZA CIĘZKIE JAK BYS BYŁ CHOĆ TROCHE MĄDRY TO
            BYŚ WIEDZIAŁ ZE MAJĄ BLACHE DLA TWOJEGO BEZPIECZĘŃSTWA I DLA TWOJEJ
            WIADOMOŚCI TAKICH SAMYCH UZYWA SIE W POLSCE ALE TY NIE WIESZ BO
            TOBIE TŁUSZCZEM MÓZG ZARÓSŁ.PISZESZ O RUSKICH NIE WIEM CZEMU, NIE SĄ
            W UNII I NIA MAJĄ ZEZWOLENIA NA PRACE W UK.PISZESZ O BUSIE HAHA
            FRAJERZY NIM JEZDZĄ BO INNI LUDZIE Z PMP MAJA WŁASNE SAMOCHODY ALE
            CIEBIE NIE STAC BO DO PRACY NIE CHODZIŁES A DLACZEGO ? ZADAJ SOBIE
            TO PYTANIE. Z JEDNYM SIE MUSZE TYLKO ZGODZIĆ TO (LITWINI)TEN NARÓD
            POWINNI WYTĘPIĆ ALE Z RESZTĄ NIE MASZ RACJII ŚMIESZNY JESTES WRÓCISZ
            SZYBKO DO POLSKI BO NIE BĘDZIE CIE STAĆ UTRZYMAĆ POKOJU HEHEHEHEHEH
            • Gość: gość Re: PMP Recruitment - Kings Lynn England IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 05.12.08, 23:46
              OCZYWISCIE CHODZI O TYCH LITWINÓW KTÓRZY ŹLE WYPOWIADAJĄ SIE O
              POLAKACH A TAKICH JEST TAM TROCHE..!!!
          • Gość: i jeszcze jedno Re: PMP Recruitment - Kings Lynn England IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 05.12.08, 11:39
            cieszymy sie tylko ze twój angielski jest perfekcyjny i z pieknym
            angielskim akcentem moze ty anglikiem jestes bo prawie wygladasz jak
            oni wychowani na magdonaldzie,zenada!!!!
    • Gość: franki139 Re: PMP Recruitment - Kings Lynn England IP: *.chello.pl 23.07.08, 18:58
      słuchaj chłopie żadne pmp nie jest dobra a w szczególności ta w Bostonie to co
      tam się wyprawia przechodzi ludzkie wyobrażenie a w szczególności te dwie krowy
      które tam siedzą Dominika i Iza to normalne suki
    • Gość: pracownik Re: PMP Recruitment - Kings Lynn England IP: *.range86-141.btcentralplus.com 26.07.08, 21:04
      to nier jest agencja dkla ludzi lepiej byc w polsce i zeby cie swoji okradali u
      siebie
    • Gość: ciapek Re: PMP Recruitment - Kings Lynn England IP: *.59.jawnet.pl 30.07.08, 13:57
      To jest jedna z gorszych agencji..pracowałem w fabryce w Wisbech 1,5 roku.Z
      wypłatami nie ma problemów..stawka 5.52Ł/h.Pracowałem w Del monte...praca
      ogólnie nie zła tyle że monotonna...i nie ma życia w Anglii i wszystko jest
      inne...przy takiej stawce funta nie opłaca się tam pracować no chyba że jedziesz
      na 2 miesiące i masz zamiar tylko oszczędzać..o dupe rozbić to całe UK..jaja z
      podatkiem są takie w tej agencji,że ludzie nie wiedzą co się dzieje..niby go
      odprowadzają ale oddają ci go takjakby w małej ilości do każdej wypłaty,bo ta
      agencja w jakimś programie jest.A litwińce zapie..ją razem z polaczkami i
      słowakami,tak jakby to był szczyt marzeń...albo siedzieć w UK na stałe albo
      wogóle...
      • Gość: stokrotka Re: PMP Recruitment - Kings Lynn England IP: *.tarnow.mm.pl 27.09.08, 16:39
        hej chcialabymostrzec wszystkich przdta agencja ...sciagaja kuludzi
        z polski bo ci ich jeszcze nie znaja ...bylam u nich pare miesuecy
        temu sciagnali mnie z polski ze znajomymi noi praca byla tyle ze
        przez pare dnii a potem cisza i nikogo juz nie obchodzil nasz los
        dopkoki oni potrzebuja ludzi do fabryk jest ok a potem jak nadarzy
        sie zasytoj kompletnie ich nie obchodzi zeby ludziom zalatwic jakies
        zastepcze prace ...ogolnie bardzomnnnie polecam !11!! pozdrawiam
        • Gość: gosc Re: PMP Recruitment - Kings Lynn England IP: *.40.154.162.sub.mbb.three.co.uk 08.10.08, 21:07
          PMP to jedna z najgorszych agencji w UK, sam dla nich pracowalem w Wisbech w Del
          Monte, trzeba pilnowac godzin, bo czesto brakuje, nie placa podatku, wiec sie go
          nie odzyska na koniec roku podatkowego, prace oferuja za minimalna stawke, jak
          jest praca to na okragla, jak sie konczy oleja Cie i czekaj na telefon, az moze
          ktos zadzwoni, jedynie dla osub nowoprzybylych , bez jezyka to dobra oferta,
          zeby sie zaczepic i szybko zaczac rozgladac sie za nowa praca.
          • Gość: boss Re: PMP Recruitment - Kings Lynn England IP: *.40.187.227.sub.mbb.three.co.uk 08.10.08, 22:46
            Agencja jak wszystkie-jak jest robota to daja jak nie to nie--to
            tylko posrednicy..U mnie pmp z Pl nikogo nie sciaga--pelno polakow i
            innych maja na miejscu,wogole zadna agencja niesciaga nikogo z PL
            chyba jak w UK kilkamilonow polakow jest!!Niewiem co za oddzial ma
            takie glupie praktyki-pmp to spora agencja maja biura w calej
            UK....Co do kasy to pilnowac jak wszedzie-szczegolnie ze pmp to
            ma "hurtowe"zamowienia--np.jednego dnia 350ludzi do fabryki a innego
            dnia 30osob,nastepnie 280,potem 20ludzi--wtedy moga miec balagan w
            papierach...W malych agencjach co niemaja transportu lub 1 busik to
            robota dla kilkunastu osob to latwiej nad tym zapanowac..ale tez
            robia walki..
          • Gość: para Re: PMP Recruitment - Kings Lynn England IP: 80.54.67.* 26.10.08, 16:55
            wyjechalismy z mezem do kings lynn do pracy z pmp oczywiscie zapewnialy mnie tam
            dziewczyny ze praca bedzie a co sie okazalo pojechalismy do pracy chodz nie
            trafilismy do niej bo nas cofneli do domu bo mieli komplet ludzi 2 mezczyzn
            polakow cofneli z ini produkcyjnej bo przyszly jakies rosjanki i je wzieli do
            pracy pozniej przez caly tydzien odwolali prace wiekszosci ludzi robia w bambuko
            zatrudniaja mnostwo ludzi codziennie z czego od kazdego maja placone a pracy
            pozniej n ie daja i po tygodniu z mezem musielismy zjechac bo nawet nie mielismy
            z czego zaplacic za pokoj szkoda tylko ze ta pani kasia mogla nas wczesniej
            poinformowac przez telefon jak dzwonilismy ze nie gwarantuja pracy caly czas a
            jak poszlismy sie dowiedziec do niej co sie dzieje to nawet nie podeszla do nas
            tylko wyslala swoja kolezanke bo tgak wlasnie jest poki nie podpiosze sie umowy
            to wydzwaniaja za ludzmi kiedy sie pojawia a jak juz sie podpisze to czlowieka
            mamja gdzies sami sie przekonalismy na wlasnej skorze
            • Gość: 1234 Re: PMP Recruitment - Kings Lynn England IP: *.adsl.inetia.pl 27.10.08, 09:35
              Swięte słowa. Nasz horror w Kings Lyyn opiszemy niebawem tylko
              musimy dojść do siebie tu w kraju.
            • Gość: Pani Katarzyna Re: PMP Recruitment - Kings Lynn England IP: *.range86-154.btcentralplus.com 04.11.08, 21:08
              Witam. Tak sie sklada, ze to ja jestem ta Pani Kasia...Rozpatrzylam
              kim moze byc para, ktora napisala komentarz na moj i kolezanek z
              pracy temat. Jesli sie nie myle, ze to Panstwo Sz. to chcialabym
              trosze ten Panstwa komentarz sprostowac! Normalnie bym nie reagowala
              na tego typu komentarze jednak w tym wypadku napisze pare slow na
              temat Waszej sytuacji...Uwazam, ze jesli wystawiacie taka opinie to
              chyba powinniscie napisac cala prawde...Tak zgodze sie z tym, iz
              fabryka odeslala Was do domu - w tej kwestii mozna miec pretensje
              tylko do fabryki a nie do agencji bo byla to ich decyzja a nie Pan z
              PMP. Na drugi dzien byliscie znowu na liscie do pracy na
              popoludniowa zmiane. Napisaliscie mi smsa, ze nie pojdziecie tego
              dnia do pracy poniewaz macie jakies sprawy do zalatwienia. Na drugi
              dzien chcialam Was wyslac znowu do pracy ale rowniez do niej sie nie
              udaliscie. Kiedy trzeci raz zapytalam Was czy chcecie isc do pracy
              Wasza odpowiedza bylo znowu NIE poniewaz podobno nie macie pieniedzy
              i musicie je "zalatwic". Wydawalo mi sie to bardzo dziwne poniewaz
              byliscie wowczas w Anglii tylko pare dni a kazdy zanim przyjedzie
              jest wyraznie poinformowany, ze nalezy miec pieniazki na 2 tygodnie
              czyli do pierwszej wyplaty, ktora powszechnie w Wielkiej Brytanii
              jest wyplacana z tygodniowym opoznieniem. Rowniez w umowie macie
              taka informacje. Poza tym ja osobiscie wyjezdzajac do Anglii nie
              musialam byc o tym poinformowana poniewaz bylo to dla mnie
              oczywiste...po Waszych 3 odmowach pojscia do pracy wyslaliscie
              kolejnego sms z infomracja, iz ojciec zony mial zawal i musicie
              pilnie wracac do Polski. Poinformowaliscie mnie rowniez, ze
              przyjdziecie do agencji jutrzejszego dnia aby oddac buty robocze.
              Tak sie sklada, ze nikt mnie nie poinformowal, ze panstwo byli. Moim
              miejscem pracy jest oddzielny pokoj w Naszym biurze i nie siedze
              tam wpatrzona w sciane caly dzien jak to sie niektorym osobom wydaje
              tylko mam swoja prace do zrobienia. To, iz ktoras z kolezanek
              obsluzyla Panstwa a nie ja to wcale nie znaczy, ze sie ukrywam.
              Jesli ludzie naprawde mysla, ze my caly dzien baki zbijamy w pracy
              to sie grubo mylicie. Skoro teraz Panstwo pisza, ze wyjechali
              poniewaz pracy dla Was nie bylo i czujecie sie oszukani to jasno z
              tego wynika, ze sms na temat zawalu taty bylo tylko klamstwem i
              wymowka. I wlasnie w tym momencie bym sie zastanowila czy to mnie
              lub moje kolezanki z pracy nalezy oczerniac. Tak przy okazji smsy od
              Panstwa sobie zatrzymalam wiec jesli ktos kto jest zainteresowany
              nasza oferta a pomimo poprzedniej opinii na forum sie zdecyduje
              jednak na prace w PMP Recruitment Ltd. to te smsy z checia pokaze
              dla udowodnienia, ze jednak nie kazdy pracownik agncji posrednictwa
              pracy jest nieuczciwy.
              Jesli Panstwo nie wierza, ze prace by mieli to sie prosze
              skontaktowac z trzema Panami, z ktorymi mieszkaliscie w tymm samym
              domu oni nie narzekaja na brak pracy, pracuja nawet 7 dni w tygodniu
              i po otrzymaniu pierwszej tygodniowki raczej tez nie mieli
              zastrzezen. Wydaje mi sie, iz wynika to z faktu, ze te osoby sa
              chetne do pracy i nie odmawiaja kiedy praca ta jest im oferowana.
              Jesli chodzi o stwierdzenie, ze dostajemy jakies pieniadze od ilosci
              ludzi, ktorych zatrudniami to bardzo jestem ciekawa na jakiej
              podstawie Panstwo smia tak twierdzic i czy maja Panstwo jakies
              dowody na pokrycie tegoz stwierdzenia.
              • Gość: Aleksandr Dedejeva Re: PMP Recruitment - Kings Lynn England IP: 77.90.72.* 02.03.09, 13:42
                dedejevas@gmail.com,Hi,my name is Aleksandras Dedejevas,i have
                worked for you last year,i want find out how is situation with work
                now?have you any vacancies?regards,Aleksandras Dedejevas
    • Gość: malzenstwo Re: PMP Recruitment - Kings Lynn England IP: 80.54.67.* 06.11.08, 20:50
      jesli chodzi pani o to czy to my pisali to moge przysiadz ze to nie my pisalismy
      ta opinie i jesli chodzi o tate to co wyslac pani wypis ze szpitala chcielismy
      dzwoni do pani czy mozemy wrocic ale widze ze tyo juz nieaktualne skoro wypisuje
      pani takie rzeczy na nasz temat prosze sie zatstanowic kto to napisal a ze my
      zjechalismy to popdejrzenia padly na nas oczywiscie
      • Gość: malzenstwo cz 2 Re: PMP Recruitment - Kings Lynn England IP: 80.54.67.* 06.11.08, 23:09
        i nie zyczymy sobie takich opini pod naszym adresem bo jest duzo par ktore tam
        pracuja badz pracowaly i opin na wasz temat jest mnostwo od wielu roznych osob
        zegnamy
        • Gość: Pani Katarzyna Re: PMP Recruitment - Kings Lynn England IP: *.range217-42.btcentralplus.com 07.11.08, 00:45
          Witam. Biorac pod uwage wszystkich pracownikow jakich mialam w Kings
          Lynn tylko Wy pasujecie do Waszego opisu, nikt nie byl krocej jak
          tydzien, nikt nie zostal odeslany do domu w pierwszy dzien i nikt
          nie zostal bez pieniedzy w pierwszym tygodniu poniewaz kazdy wie, ze
          musi miec na 2 tygodnie conajmniej. Poza tym tylko Wy odpowiadacie
          na moj post tak szybko czyli tylko Wy jestescie zainteresowani tym
          forum...Tak jak kazdy na takiego typu forach mam wolnosc slowa. Ja
          rowniez moge sie nie zgadzac z opinia na moj temat i moge wystawic
          swoja. Jeszcze z innej strony patrzac napisalam, cytuje: "jesli sie
          nie myle". Nie podawalam, zadych nazwisk wiec i tak nikt nie bedzie
          wiedzial, ze to jest Panstwa historia. Jedynym zbiegiem okolicznosci
          jest dla mnie to, ze kontrolujecie to forum tak jakbyscie oczekiwali
          na moja reakcje na jakis komentarz.
          • Gość: byly pracownik Re: PMP Recruitment - Kings Lynn England IP: 80.54.67.* 09.11.08, 14:46
            chcialbym cos powiedziec o tej firmie procowalem tu kilka miesiecy i gowno z
            tego mam przez caly tydzien zawsze bylem z trzy dni pracy a te panienki co tam
            pracuja to nadawaja sie nie do tej pracy tylko do innej. Takich to tylko na stos
            spalic nigdy wiecej tej agencji pracy uwazaja ludzi za smieci a te komentarze
            dobre na ich temat to poewnie te dziewczyny pisaly bo kto inny zeby tulko ludzie
            sie nabierali ludzie ktorzy chcecie tam jechac czy wracac jak pisze jedno
            malzenstwo to nie wracajcie bo horror przezyjecie
            • Gość: DawidR Re: PMP Recruitment - Kings Lynn England IP: *.centertel.pl 09.11.08, 20:16
              Proszę o kontakt wszystkie osoby kture zamierzaja ropoczać prace ok
              26 grudnia 2008 w Kings Lynn w fabryce czekoladek -
              • Gość: DawidR Re: PMP Recruitment - Kings Lynn England IP: *.centertel.pl 09.11.08, 20:20
                Na adres dawid.rosik@bingw.pl lub gg 13767414
                Odpiszę na każdy list.
              • Gość: DawidR Re: PMP Recruitment - Kings Lynn England IP: *.centertel.pl 09.11.08, 20:23
                dawid.rosik@bingw.pl
                gg 13767414
              • Gość: grzesiek Re: PMP Recruitment - Kings Lynn England IP: 77.223.231.* 10.11.08, 20:14
                czesc ja jade za tydzien.Jak chcesz pogadac gg 4123975.pozdro
                • Gość: ktos Re: PMP Recruitment - Kings Lynn England IP: 217.96.58.* 19.11.08, 22:26
                  Chlopie zastanow sie zanim pojedziez!!!!!!!!!!!! Ja bylem i wrocilem
                  • hejsilfer Re: PMP Recruitment - Kings Lynn England 04.12.08, 16:49
                    Gość portalu: ktos napisał(a):

> Chlopie zastanow sie zanim pojedziez!!!!!!!!!!!! Ja bylem i
                    wrocilem
                    tu w pmp nie ma pracy to sciema mozna pracowac tylko 1 dzien w
                    tygodniu nie jedzie przez ta agecje do pracy w angli ja wracam do
                    polski
            • Gość: adzik Re: PMP Recruitment - Kings Lynn England IP: *.chello.pl 29.12.08, 12:12
              PMP czyli przyjdz moze pojedziesz wielki syf i ludzi traktuja jak bydlo
          • Gość: kolega Re: PMP Recruitment - Kings Lynn England IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 05.12.08, 01:02
            kasiu to ten gruby i ta jego zonka co za ludzie maja cos z
            głowami ,dobrali sie jak flip i flap hehe gadaja na inny a sami są
            nie lepsi!!!
          • Gość: CFC Re: PMP Recruitment - Kings Lynn England IP: *.inowroclaw.mm.pl 05.12.08, 01:13
            a ztego samego kompa napisane IP :D:D
            • Gość: hehe Re: PMP Recruitment - Kings Lynn England IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 05.12.08, 11:26
              uderz w stół a nozyce sie odezwa,nikt tego nie ukrywa ze z tego
              samego tylko jak piszesz coś na kogoś to miej odwage sie pod tym
              podpisać ale ty nie masz bo bzdury piszesz kompleksów masz za duzo i
              zazdrosć przez ciebie przemawia.szkoda gadać
              • Gość: Rwb Re: PMP Recruitment - Kings Lynn England IP: *.inowroclaw.mm.pl 05.12.08, 12:19
                ty a ty cos do mnie masz widze ja pisze z Polski tak doCiebie i ojaka zazdrosc tobie chodzi jak ja nie pracowalem wogole w tym rejonie stary wiec moze ty masz jakies kompleksy i o jaka zazdrosc tobie tu chodzi skoro czytajac tem watek o tej parze poprostu rozkminilem ze klamia ze to nie oni pisali z tego samego kompa takze przeczytaj 2 razy a pozniej sobie uderz w stol pozdro i moze ty masz jakies kompleksy bo ja przez ta agencje nie pracowalem
              • Gość: INOWROCLAW Re: PMP Recruitment - Kings Lynn England IP: *.inowroclaw.mm.pl 05.12.08, 12:31
                i co ja pisze na kogos tutaj dla twojej informacji wszedlem tutaj zobaczyc sobie opinie A nie ja komus wystawiac wrocilem z Polnocnej Anglii wiec uderz sobie glowa lepiej w stol i nie zasmiecajmy bzdurami tego forum i chcesz podpis Walczak Rafal Inowroclaw jak chcesz dociekac pozdro
          • Gość: hugo Re: PMP Recruitment - Kings Lynn England IP: *.range86-156.btcentralplus.com 08.04.09, 23:15
            pracowalem w pmp do 15marca hmm jesli chodzi o opinie tej firmy to pani
            katarzyno pani dobrze wie ze nie jestescie w porzatku pamietam taki epizot
            wolaliscie od wszystkich home office pamietam te slowa do piatku ma byc home
            office albo dostaniesz p45 ci co chcieli zrobili a niektorzy pojechali do domu.
            Ale chcialbym wiedziec dlaczego puzniej pracowal MARCIN BIDOLEK ktory tego home
            office niema do dzis i powiem wiecej on pracuje do dnia dzisiejszego prosilbym
            zeby mi pani odpowiedziala na to bo ja tego nie rozumiem to jest chlopak ktory
            pije cpa i ogolnie olewa prace ale ja wiem dlaczego ma prace bo mial robic
            tatuasz pani madzi kochane prawda?? bo ja tego innaczej nie potrafie
            wytlumaczyc. ludzie ktorzy chcieli pracowac do tej pracy nie jezdzili a ten
            osobnik jezdzil nawet w tedy jak niemial home office i nie powioesz mi ze tak
            nie bylo i pracuje do dzis.
          • Gość: DOpani kasi&imagdy Re: PMP Recruitment - Kings Lynn England IP: *.range86-156.btcentralplus.com 08.04.09, 23:16
            pracowalem w pmp do 15marca hmm jesli chodzi o opinie tej firmy to pani
            katarzyno pani dobrze wie ze nie jestescie w porzatku pamietam taki epizot
            wolaliscie od wszystkich home office pamietam te slowa do piatku ma byc home
            office albo dostaniesz p45 ci co chcieli zrobili a niektorzy pojechali do domu.
            Ale chcialbym wiedziec dlaczego puzniej pracowal MARCIN BIDOLEK ktory tego home
            office niema do dzis i powiem wiecej on pracuje do dnia dzisiejszego prosilbym
            zeby mi pani odpowiedziala na to bo ja tego nie rozumiem to jest chlopak ktory
            pije cpa i ogolnie olewa prace ale ja wiem dlaczego ma prace bo mial robic
            tatuasz pani madzi kochane prawda?? bo ja tego innaczej nie potrafie
            wytlumaczyc. ludzie ktorzy chcieli pracowac do tej pracy nie jezdzili a ten
            osobnik jezdzil nawet w tedy jak niemial home office i nie powioesz mi ze tak
            nie bylo i pracuje do dzis.
            • Gość: Nieznany Re: PMP Recruitment - Kings Lynn England IP: *.40.36.215.sub.mbb.three.co.uk 20.04.09, 19:34
              Jezeli wypowidasz sie na forum, to najpierw zapoznaj sie ze
              slownikiem ortograficznym, bo chyba masz problem z pisowia polska, a
              podejrzewam ze jeszcze wiekszy z angielska:)Zanim zaczniesz sie
              wypowiadac to sprawdz czy powyzsze informacje sa prawdziwe....
      • dawnapracownica Re: PMP Recruitment - Kings Lynn England 24.01.09, 00:36
        Lepiej nie przysięgac ;) Kazdy komputer ma tzw. nr IP /patrz logo/.
        Ten z ktorego pisaliscie rownież, więc jak mowią w Polsce "wyszło
        szydlo z worka".
        A wrazenia z pracy kazdy ma, jakie ma. Opinie mozna mieć
        niekoniecznie dobrą. Co nie znaczy, ze trzeba imiennie obrazac
        ludzi, wykonujących swoją pracę, bądź co bądź.
        No i nie powinnniśmy wstydzić się wlasnego zdania, bo inaczej nie
        powinniśmy publicznie wygłaszać swoich opinii.
    • Gość: Szymon Re: PMP Recruitment - Kings Lynn England IP: *.pete.cable.ntl.com 09.01.09, 17:55
      JAK CHCESZ ROBIĆ ZA DARMO TO TAM MOZESZ PRACOWAĆ SAME WALKI TAM
      ROBIO H... IM W DUPE
    • Gość: harnas Re: PMP Recruitment - Kings Lynn England IP: *.range86-144.btcentralplus.com 20.01.09, 20:39
      pracowalem dla PMP OK PL ROKU I Z WYCIAGOW WYLICZYLEM 45TYGODNI A NA P45
      DOSTALEM 30 TYGODNI.SMIESZNI SA.POZA TYM TO KASY TEZ NA CZAS NIE BYO WIDAC A DO
      OBSLUGI LUDZI W FANRYCE DAWALI ANGLIKOW LUB LITWINOW Z TYMI DTUGIMI SZLO SIE
      DOGADAC ALE Z ANGLOAMI TO CIEZKO.NO CO DO GODZIN TO SAM CZASEM WRACALEM PO 2
      GODZINACH ZAMIAST PO 12.
      PONOC LEPSZY DUZO JEST JARK.
      • Gość: mariusz Re: PMP Recruitment - Kings Lynn England IP: *.40.32.203.sub.mbb.three.co.uk 22.01.09, 13:21
        Zgadza sie ostrzegam wszystkich przed ta agencja poczytajcie sobie
        forum www.oszukany.pl/forum/viewtopic.php?p=4085 to co
        jest tam napisane moge potwierdzic oraz wiele innych pracujacych w
        pmp osób .... jezeli ktos z was wybiera sie do anglii to napewno nie
        do pmp ogolnie to jedno wielkie g####
    • Gość: heheh kindybal Re: PMP Recruitment - Kings Lynn England IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 26.01.09, 12:54
      ja pracowale w pmp do zeszlego tygodnia agentura jako sama agencja
      nie jest zla ale jesli chodzi o prace tooo hehe w tygodniu z 3-4
      raze przy dobrym wietrze sezon na czekolatkach sie konczy ludzie
      odwolani od pracy pracuja po 3 dni w tygodniiu no smiesznie sie
      teraz porobilo
      • Gość: sylwek Re: PMP Recruitment - Kings Lynn England IP: *.202.201-77.rev.gaoland.net 14.07.09, 09:30
        no niewiem same złe opinie pracowaliśmy razem z żoną na małej
        czekoladzie fakt miwliśmy własy samochód to był plus dla nas i ekipy
        która z nami jeżdziła robiliśmy nocki i jeszcze w piątki 5 godzin tak
        że 330funta było co yudzień na głowę zdarzało się ze odwoływali ludzi
        ale naszego składu(niepamiętam)a z tymi pieniendzmi było w porządku raz
        czy dwa na początku potrącili nam za autobus ale oddali.warto jechać
        własnym pojazdem tam i szybciej droga upływa i taniej jak autobusem .
        zdrowia
    • Gość: julka Re: PMP Recruitment - Kings Lynn England IP: *.range86-132.btcentralplus.com 11.02.09, 18:56
      Czesc,to jest niezbyt dobra agencja,poniewaz daja malo dni
      pracowac,czasami niewyplacaja wszystkich pieniedzy,no ale mozesz
      sprobowac,moze ci poprowadzi sie bardziej niz mnie...Powodzenia!
      • Gość: hejsilfer Re: PMP Recruitment - Kings Lynn England IP: 212.160.251.* 30.04.09, 18:59
        pracowalem dla agecji PMP fakt czasami pracowalo sie po 2-3 dni ale to czesciowo wina fabryki ,na fabryce nie bylo tak zle dobre warunki i dobrze traktowali pracowników a pracowalem w kinnertonie w fakenham nie na malej czekoladzie a placili podstawowe wynagrodzenie 5,73 moze wroce tam we wrześniu
        • Gość: Pani A. Balcerzak Re: PMP Recruitment - Kings Lynn England IP: *.zvid.net 03.05.09, 07:47
          Czasami jest praca czasami nie.
          • Gość: Franki 139 Re: PMP Recruitment - Kings Lynn England IP: *.pubip208.sta.nsm.pl 07.05.09, 20:57
            jak jest więcej nie ma a żyć trzeba te ku... z biura nic sobie nie robią powinny
            mieć łby pourywane suki jedne piszę o PMP w Bostonie o tych dwóch ku...ch
            Dominice i Izie jebane ku... dały dupy anglikom i wielkie damy ku... za 1 funta
            jebane suki tyle krwi co one napsuły ludziom to ludzkie wyobrażenie przechodzi
            byłem świadkiem nie jednokrotnie różnych sytuacji koleś robi 2 nocki z rzędu
            rano zjechał a ona mówi do niego że na 10 rano do roboty on się pyta jak to tak
            jest a ona do niego że jak nie to nie i ona jest pamiętliwa i roboty już nie
            będzie miał drugi przypadek kumpel za cały tydzień zarobił 50 funtów (gdzie 50
            funtów pokój kosztował) zaniósł jej te pieniądze jebnął na stół i zapytał się co
            on ma zrobić z tak ogromną kasą a ona w śmiech i mu odpowiedziała że jak ona
            mało wypłaty dostanie to do niego z płaczem nie przychodzi ku... jedna następne
            to tyczy się transportu wywieźli nas na robotę skończyliśmy o 22 i czekaliśmy na
            transport który to miał się zjawić o 2 w nocy ale oczywiście nie przyjechali bo
            po co strażnik z gosbertonu zamówił nam taryfę na koszt firmy kolejny przypadek
            to tyczy się mnie rano pojechaliśmy do firmy i oczywiście pracowałem tylko nie
            całą godzinę bo za dużo ludzi mieli i mnie out zadzwoniłem do firmy żeby ktoś
            mnie odebrał ch...a kłamali że już jadą ale nikt nie przyjechał okazało się że
            musiałem czekać 8 godzin na fabryce aż kumpel skończy zmianę i z nim wróciłem
            samochodem ale tego tak już nie zostawiłem poszedłem do managera tej fabryki i
            wyjaśniłem sytuację co mnie spotkało powiedział że ok i on to załatwi i pojechał
            z pmp równo zerwał z nimi kontrakt na ludzi co się okazało to nie był pierwszy
            taki przypadek dlatego wyciągnął tak drastyczne konsekwencje dlatego ludzie
            ostrzegam was jeszcze raz przed tą firmą
            • Gość: Gościówa Re: PMP Recruitment - Kings Lynn England IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.09, 21:12
              Pracowałam dla tej agencji, ale w innym miescie. Nie podjęłabym się współpracy z
              nimi, gdyż niestety traktują ludzi bardzo przedmiotowo. Zatrudniają co trochę
              nowe osoby, a tym wczesniejszym dają po 2 dni w tygodniu. Podpisałam umowe na
              daną stawkę, a po 2 tyg, tą stawkę obniżyli;-] Poza tym mialam akurat okazje
              pracowac tylko dla oddziału, w którym pracowały angolki, ale za to chyba
              największe rasistki,jakie mialam nieprzyjemnosc spotkac w UK:]
              • Gość: WKURZONY Re: PMP Recruitment - Kings Lynn England IP: 89.195.73.* 10.08.09, 12:06
                Pracuję z żoną w tej agencji prawie dwa lata,dojechała do nas
                niedawno szwagierka z dziecmi Na początku było w miarę ok,od
                kwietnia tego roku zaczęły się dziać rzeczy niesamowite,w moim
                odczuciu panie z PMP i to na dotadek moje rodaczki czyli Polki mają
                do nas podejście czysto rasistowskie!!!Jak wspomniałem od kwietnia
                tego roku nie mamy z żoną rzadnej pracy,skończyły nam się pieniądze
                i nie mamy z czego żyć ale te panie zamiast dać pracę nam rodakom
                dają np.Łotyszom i Litwinom którzy to mają pracę i ciągle balują za
                zarobione pieniądze a my niedługo wylądujemy na bruku bo nie mamy na
                czynsz i głodni z trójką dzieci ale to akurat tych pań nie
                interesuje Na domiar złego właśnie dziś z żoną byłem w tej agencji
                spytać o jakąkolwiek pracę,panie zakomunikowały nam że nie pracując
                w tej agencji 3-mce (przecież nie pracijemy nie z własnej winy)a
                wiemy że właśnie wspomniani Litwini i Łotysze pracują,od września
                tego roku zostaniemy poprostu samoczynnie wyrejestrowani Jutro
                spytam się tych pań w czym lepsi są od nas Łotysze i Litwini że oni
                mają tą pracę a my nie????Rodacy ostrzegam Was przed tą firmą!!!!
                • Gość: Karlos Re: PMP Recruitment - Kings Lynn England IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 14.01.10, 12:57
                  Kings Lynn to chyba jakis odosobniony przypadek... U mnie i znajomych zawsze
                  bylo ALL OK :) widzisz wszystko od managera zalezy ktory sie zajmuje kontraktem.
                  Jak masz problem poprostu zadzialaj wyzej i wszystko bedzie cacy - np. do branch
                  managera wiem z autopsji :D pozdro
                • Gość: ziomalka Re: PMP Recruitment - Kings Lynn England IP: 82.132.248.* 25.05.10, 23:40
                  ja pracowalam ponad rok czasu dla tej agencji w kings lynn i dla
                  mnie ta agencja jest zupelnym zerem nie polecam jej nikomu bo panie
                  w tym biurze wogole a nawet ani troche niemaja pojecia o swojej
                  pracy.Przy podpisaniu umowy nawet nie wspomna o TRAVEL SCHEME co
                  naraza zwyklego pracownika na straty:poniewaz nie jest odprowadzany
                  podatek,wiec nie liczy sie do emerytury i jeszcze trzeba bedzie
                  rozliczyc sie w Polsce(tak wiec to jest to na co przede wszystkim
                  trzeba uwazac w kings lynn)Mialam osobiscie jak i wiele osob
                  problem z przejsciem na normalny kod podatkowy.Poniewaz panie z tej
                  agancji odmawiaja wystapienia z TRAVEL SCHEME wiec jest to oszustwo
                  jak najbardziej podatkowe,nie dajcie sie wykorzystac!
              • Gość: Olivka Re: PMP Recruitment - Kings Lynn England IP: 89.231.218.* 13.01.10, 16:56
                Witam, też pracowałam w Kings Lynn przez tą agencję. Zgadzam się w 100% z
                opinią, że pracujące tam Polki są nie zbyt miłe. Miałam taką sytuację, że
                przychodząc tam i pytając o coś jedną z tych Polek ona mi powiedziała, że mam z
                nią rozmawiać po angielsku. Pomocy od nich raczej nie można uzyskać. Fakt
                bardziej pomagają ludziom z Litwy, Łotwy itp. niż Polakom. Trzeba bardzo
                sprawdzać ile pobierają i za co. Mi raz pobrali za transport a nie jeździłam
                busem z agencji, potem ciężko odzyskać te pieniądze. Tak wogóle to one mają
                burdel, że się tak brzydko wyrażę w swoich papierach w tej agencji i same nie
                wiedzą co robią. Ja osobiście nie polecam, no chyba, że nie ma pracy to się
                bierze co jest.
          • Gość: A. Balcerzak Re: PMP Recruitment - Kings Lynn England IP: *.40.248.121.sub.mbb.three.co.uk 22.08.09, 00:33
            Mam taką małą prośbe panie Krzysztofie Zuławiński przestan używac mojego
            nazwiska do oczerniania Pmp
            A. Balcerzak
            • Gość: Wet paint. Re: PMP Recruitment - Kings Lynn England IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.09, 15:13
              Referencje :

Pani Agnieszka Balcerzak ur. 19.03.1976 r. pracowala u nas od 01.02.2004 r. do
              31.01.2007 r. z przerwami.
              Wystawiamy jej jak najbardziej negatywne referencje. Jest pracownikiem ospałym,
              leniwym, nie uczciwym, działającym na szkode firmy, nie odpowiedzialnym,
              asertywnym, bez ambicji oraz perspektyw.

Kawiarnia Klubowa
              Ul. Olimpijska 2
              41-902 Bytom
              Woj. Śląskie
              Polska - Poland
              Regon : 278228466
              Wpis do ewidencji działalności gospodarczej nr. : 34203
              • Gość: bidon Re: PMP Recruitment - Kings Lynn England IP: 195.117.119.* 30.10.09, 12:47
                a wy wiecie co to ochrona danych osobowych matołki z PMP wiecie że to jest
                paragraf ( konkluzja paragrafu to od 05 roku do 3 lat więc ostrożnie z tymi
                danymi apropo wy dopiero wykorzystywać potraficie własnych rodaków , dla was
                powrót będzie ciężki
            • Gość: bidon Re: PMP Recruitment - Kings Lynn England IP: 195.117.119.* 30.10.09, 12:40
              droga pani nie wychylaj się na tym forum werbujecie ludzi a potem zostawiacie
              ich na pastwę losu byłem u was w zeszłym roku żebym nie miał pieniędzy to bym
              się wrobił pochwalcie się też że macie swoich ludzi którzy załatwiają mieszkania
              za kosmiczne pieniądze macie pewnie z tego działkę więc nie macie się na to co
              obrażać jak o was piszą ludzie w w bratwort koło Liwerpolu mieszkanie średnio
              kosztuje 650 funtów na miesiąc pracy jest pełno w fabryce przetworów mięsnych
              najniższy zarobek to 285 funtów na tydzień
        • Gość: gosiaczek Re: PMP Recruitment - Kings Lynn England IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.01.12, 20:46
          41załatwiłbys robote w tej fabryce?
    • Gość: Asia PMP Recruitment IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 14.01.10, 12:50
      Witam!
      Pracowalam z PMP przez ponad rok i bardzo sobie ta agencje chwale. Nigdy nie
      mialam problemu z platnosciami, pracownicy byli dla nas zawsze mili i pomocni.
      Podobno zalozyli teraz anonimowa help line czy cos takiego i mozna dzwonic sie
      wyzalic jak masz problem w pracy :P
      • Gość: kasia19 Re: PMP Recruitment IP: *.tktelekom.pl 15.04.10, 18:23
        przepraszam, czy mógł by mi ktoś powiedziec czy w King's Lyn jest jakaś farma truskawek??? mam tam pracować od końca maja.. Jeśli ktoś wie to bardzo proszę o pomoc. Moje gg; 21290841
        • Gość: jajko832302 Re: PMP Recruitment IP: *.range86-156.btcentralplus.com 22.04.10, 14:37
          siemka!moze i jest ale powaznie sie zastanow czy chcesz tam pracwac
          przez pmp!pracuje tam banda pustych blondynek ktore maja gdies dobro
          pracownikow!interesuje je tylko to zeby cie tam wyslac przynajmniej
          na jeden dzien i zgarnac kase za twoja ciezka prace!oni traktuja
          ludzi na zasadzie +grosik do grosika i sie uzbiera+!dzis ty jutro
          ktos inny!pozdro!
          • Gość: jajko832302 Re: PMP Recruitment IP: *.range86-156.btcentralplus.com 22.04.10, 14:58
            ludzie!nawet jak wam sie poszczesci i bedziecie mieli prace na
            dluzej jak tydzien to i tak o kase trzeba walczyc!osobiscie bylem
            wielokrotnym swiadkiem jak ludzie przychodza(przewaznie w
            poniedzialki po otrzymaniu pay slip"ow)i pytaja gzie sa ich
            pieniadze!w odpowiedzi sylsza(przyjdz jutro,cos nie tak z systemem,a
            napewno pracowales?dostaniesz za tydzien lub co jest
            najlepsze,niewiemy czemu ale twoja wyplata wyladowala na koncie
            kogos innego a jego na jeszcze kogos innego!naprawimy to za tydzien!)
            i tak oczywiscie w kolko az sobie dasz z nerwow spokoj!moja ocena
            pmp z kings lynn w skali od 0 do 10 to -10!oczywiscie dla ludzi
            ktorzy mieszkaja w kings lynn i niemaja zadnej pracy,lepiej
            przepracowac jeden dzien niz wcale!ALE
            KATEGORYCZNIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ODRADZAM PRZYJAZD Z POLSKI NA ICH
            ZAWOLANIE BO TO SKONCZYC SIE MOZE(NA 95% PRZYPADKOW)KATASTROFA!A
            JESLI JUZ JEDZIECIE A MACIE W POLSCE PRACE TO NIE REZYGNUJCIE Z NIEJ
            ZEBY NIE SPALIC SOBIE MOSTU W RAZIE JAK (NA 100%)TRZEBA BEDZIE
            WRACAC!MOJA RADA DLA WYJEZDZAJACYCH TAM PRZEZ PMP!WZIAC KASE NA
            POWROT I TRZYMAC JA W KIESZENI PRZEZ CALY OKRES POBYTU!NIE
            REZYGNUJCIE Z PRACY W POLSCE!WEZCIE URLOP LUB CHOROBOWE!POZDRO!
            • Gość: BYLY WORKER Re: PMP Recruitment IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.10, 00:20
              racja, dodam tylko ze PMP z ZABAWIAJACE W GOOLE TO TO SAMO KURESTWO
              ZLODZIEJE!!
          • Gość: cop Re: PMP Recruitment IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.11, 00:57
            blondynki.....
            rude szmaty ze słowacji z brudem za paznokciami.... dajcie spokoj,
            gowno... potraktowalem kiedys tam prace jak wakacje.... heh efekt takiz e w polsce zarobilem a atam wydalem....
            • Gość: Eryk Viking Re: PMP Recruitment IP: *.zvid.net 20.09.11, 17:10
              Pracowałem w PMP Recruitment do kwietnia 2009 roku przez siedem miesięcy. PMP Recruitment nie odprowadziła za mnie podatków.
    • Gość: tam lejbor Re: PMP Recruitment - Kings Lynn England IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.10, 00:17
      PMP to najwieksze gowno, sku...syny pie... caly czas ku... Ci o robocie a fakt jest taki ze robisz po dwa dni do tego kradna godziny, oszukuja robic 16 godzin na tydzien pisza Ci ze masz 15, ile kroc sa nadgodziny to jest zawsze pourywane po 15 minut, przerwy w polowie przypadkow darmowe... szkoda gadac, najwieksze kurestwo w "krolestwie"
      • Gość: erja Re: PMP Recruitment - Kings Lynn England IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.10, 14:42
        Jeśli ktoś niema Inszurans Nomber czyli ubezpieczenia i karty Homofisu to można u nich popracować ale jak już się te dokumenty zdobędzie to spierdzielać od nich jak najszybciej
        • Gość: kamila Re: PMP Recruitment - Kings Lynn England IP: 109.145.101.* 12.03.11, 21:48
          oglne moje wrazenie na temat PMP jest bardzo pozytywne..juz drugi sezon pracuje w Kinertonie i nie mam zadnych problemow..jesli chodzi o wyplate i urlop to zawsze jest placony jak nalezy, zawsze jest na czas i tyle za ile przepracuje...jak mam jakies pytania to zawsze ide do biura i dziewczyny zawsze sa mile i pomocne...ja mam same pozytywne doswiadczenia z PMP:) pozdrawiam..
    • Gość: romeo Re: PMP Recruitment - Kings Lynn England IP: *.dab.02.net 20.04.13, 18:12
      To byle jaka agencja,niekompetetni ludzie,ktorzy strasznie kalecza jezyk angielski,lecz sa swiecie przekonani ze mowia swietnie po angielsku i wymagaja tego od innych,dlatego nie mozna sie porozumiec w zadnym jezyku i moze o to im chodzi bo rejestroja ludzi bez pamieci,a pracy nie maja i nie ma z kim rozmawiac,poza tym panuje tam cos w podobie jakiegos spisku,po prostu biora kase,cos jak characz,jak ktos nie placi to po prostu go niema.pozdrowionka dla Agniechy rodowitej Angielki-pochodzenie PGR w Tychowie poland.
    • Gość: Aga Re: PMP Recruitment - Kings Lynn England IP: 78.9.4.* 06.05.13, 20:00
      Kojarzy ktoś może, jakie pytania zadają teraz w agencji PMP w Kings Lynn przy rejestracji?
    • Gość: Dejw Re: PMP Recruitment - Kings Lynn England IP: *.is.net.pl 23.01.15, 08:48
      Oszuści, nie wyplacaja urlopów i niektórych przepracowanych godzin. Odradzam
    • erykviking Re: PMP Recruitment - Kings Lynn England 22.01.19, 19:35
      Bob z litewskiej dzielnicy nie oddaje kaucji za pokój. PMP Recruitment przywłaszcza sobie podatek, dopiero oddają go pracownikowi po upomnieniu telefonicznym przez pracownika skarbówki w King's Lynn przy rocznym rozliczeniu.
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka